31 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,

Este cineva care are cont de facebook si nu a fost “asaltat” pe chat sa dea like la nu stiu ce pagina, poza, etc? Si nu, nu ma refer la prieteni…nici la aia care cer in gluma, nici la aia care cer serios…ma refer la necunoscuti. Facebook e site de socializare deci refuz sa cred ca toate persoanele care le ai la prieteni iti sunt cunoscuti si prieteni. Nu zic nici ca ai persoane complet necunoscute…poate le sti din vedere si asa mai departe. Dar cum e cand o persoana din asta pe care o sti doar din vedere sau pe care o ai la prieteni dintr’un motiv sau altul intra pe chat frumos si primele cuvinte care ti le adreseaza (vreodata, nu in ziua respectiva) sunt milogeala. Da! Intra pentru prima data intr’o discutie cu tine si iti cerseste like’uri. Pay cum sa’ti zic eu …mi se pare penibil! Sincer…mi se pare absurd.
Stiiiiu…multe lucruri mi se par absurde cand vine vorba de facebook, dar ce sa fac daca asta e cruntul adevar?
Si ce ma mai enerveaza pe mine la milogeala asta…ca daca nu le raspunzi…pur si simplu nu ii bagi in seama incep si te streseaza…adica insista si insista si iar insista! Si in momentul ala ai doua variante: ii injuri pana iti amortesc degetele sau te plictisesti oooori le dai block. Da…te duci si le cumperi un bloc(trebuia sa spun asta!!…sa si explic: cand cineva m’a intrebat cum poate sa scoata pe cineva din lista de facebook tot din motivul ca il stresa pe chat si ii punea tot felul de chestii aiurea pe wall i’am raspuns frumos ca poate sa’i dea restrictii, sa il sterge sau ii da block…si vorbind la telefon persoana respecitva a inteles sa ii dea un bloc si ma intreba nedumerita cum adica sa’i dea un bloc ce magnat cred ca e?) . Asaaa…acum revenind. Like’ul pe facebook este pentru a arata cuiva ca iti place o poza, o melodie, etc etc., dar normal cum facebook’ul tinde tot mai mult sa devina hi5 este populat de tot mai multi smecherasi si printese care cred ca tot ce zboara se mananca  exista sute de pagini care isi fac like’uri din tampenii cu ajutorul acestor copiii facuti in eprubeta care dau like la orice si cred ca facebook’ul rezolva orice: le da tablete, iphone’uri, smartphon’uri,etc pe mocaaa sau defapt pentru un like/share si ca facebook’ul este fundatie de binefacere si doneaza sute de euro pentru salvarea copiilor imbolnaviti in photoshop.
Spun aici pentru toata lumea! Eu dau like doar la ce imi place nu la ce mi se cere…nu, nu o sa dau like la o pagina doar pentru ca imi cere adminul asta daca nu imi place…nu o sa dau like la nu stiu ce poza daca mi se pare absurd/aberanda/o idiotenie doar pentru ca imi cere cineva. Mi se cer like’uri si chiar dau…sunt cazuri in care mi s’a cerut si am dat. Dar am dat cand mi s’a cerut pentru simplu motiv ca nu am avut ocazia sa dau inainte, adica nu vazusem si pentru ca imi place. Poate sa posteze si cel mai bun prieten al meu ceva pe facebook si sa’mi ceara like pe chat sau pe mess…daca mie mi se pare ceva aiurea si nu imi place ii spun frumos ca nu, nu dau like pentru ca e o tampenie!
Deci da, nu se aplica doar necunoscutilor…din fericire eu nu prea am in lista persoane din astea, iar cele care ajung cine stie cum si in loc de socializare vin la mine cu milogeala le dau block si delete. Da! Stiti ca sunt prin orase tot felul de afise cu “NU incurajati cersatoria!” ei bine…eu nu incurajez cersatoria de niciun fel!

30 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,

Asa sunt și eu în multe situații…îmi e mai ușor să mă exprim printr’un sms sau pe mess decât verbal...nu știu de ce, dar pur și simplu îmi este mai ușor să scriu ceea ce simt…mi se pare mai ușor și cuvintele vin(se scriu) parcă de la sine. Când trebuie să spun live același lucru pe care l’am spus cu câteva ore in urmă printr’un sms sau pe mess parcă mă blochez...de ce? Habar nu am ... nu știu dacă e normal sau nu...probabil nu....nu știu dacă e o probelmă sau nu....probabil că da, dar asa sunt eu...

29 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Chiar daca eu nu pot sa inscriu rubrica pe blogul lui Carmen, va garantez ca acolo o sa gasiti oricum mult mai multe imagini care merita


28 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
Inca o postare pentru tine, doar ca asta e ultima! Cu a 43'a postare inchei acum (dupa fix un an...exact azi se face un an, da...inca stiu) seria "..." ! Doar ca nu am stiut daca sa inchei cu "Iubesc sa te omor" sau "Fiecare zi fara tine" asa ca am ales sa inchei cu ceva mai...nu stiu cum sa'i zic...am ales sa inchei cu un "Adio"...

27 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , ,

Dap, am plecat din nou…pana sambata-duminica activitatea mea iar o sa tinda spre 0, dar o sa am cateva articole programate…. Cand ma intorc o sa recuperez promit!
Si acum sa va zic unde plec? Paaay…calendaristic vorbind asta este ultima saptamana din vara, nu? Eu asa stiu ca pe 1 septembrie incepe toamna…deci…o sa’mi petrec ultima saptamana din vara …acolo unde poti sa profiti din plini de caldura, de soare, de faptul ca este vara: la mare.
Sper sa nu uitati nici de data asta de micutul meu blog si sa’l mai vizitati ca sa nu se simta singur si sa se plictiseasca.
Saptamana frumoasa si va salut de la mare, pentru ca da, cand apare (si cand o sa’l ctiti) o sa fiu deja pe plaja sau si mai probabil in mare, la balaceala. 
E de data trecuta poza, dar pana ajung acasa cu altele mai proaspete merge si asta, nu?

25 august 2012

Elly ne'a invatat ca daca e weekend trebuie sa fie

La secţia de poliţie, vine un bărbat alergând şi strigând:
- Domnule poliţist, te rog, arestează-mă imediat, închide-mă!
- Dar ce s-a întâmplat?
- Am tras cu pistolul în soacră-mea. Patru cartuşe!
- Ai omorât-o, nenorocitule?
- Nu, din păcate nu am atins-o. De aceea, vă rog, băgaţi-mă într-o
celulă, repede!

O batranica se urca intr-un taxi.
-La cimitir!!!! Reepedee!!
La care taximetristul:
-Stalp sau contrasens?

24 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Se pare ca Emil a lansat prin blogosfera cea mai NARCISISTA leapsa…si m’a “provocat” si pe mine sa o completez, la fel si Aura…asa ca sa’i dam drumul, nu?

1. Citesti acest blog? Daca da, cat de des ?
Emil- Il citesc aproape zilnic
Aura- De fiecare data cand apare un articol nou la ea pe blog intru si imi arunc un ochi

2. Spune cea mai tare , respectiv cea mai slaba rubrica a acestui blog? In cazul celei mai slabe rubrici, poti da o sugestie de inlocuire a acesteia cu alta.
Nu stiu sa zic o rubrica cea mai tare la niciunul, dar o sa spun asa: La Emil imi place ca are blogul organizat: luni are revieew’uri, marti guest’uri … , iar la Aura imi place ca are articole personale si ca din cand in cand ne mai amuza cu cateva bancuri

3. Spune punctele tari ale acestui blog.
Emil- este foarte active si cm am zis si mai sus bine organizat, tema blogului este placuta si imi place si “sloganul” lui “Pana cand ACTA ne va desparti”
Aura- tema blogului la fel este placuta si nu deranjeaza in momentul in care intri sa citesti un articol, Si imi place si la ea titlul…”De prin viata adunate”

4. Acum spune-le pe cele slabe. Aici poti invoca si ce anume lipseste.
Emil- o descriere(poate insotita si de o poza) mai detaliata putin la rubrica “despre mine”
Aura- sa fie putin mai activa

5. Ce parere ai despre tema, respectiv aspectul acestui blog.
La amandoi imi place asa cum am spus si la intrebarea numarul 3

6. Ce parere ai despre stilul de scriere de pe acest blog.
La amandoi, dar in special la Emil am observat ca trateaza subiectele in mod subiectiv si asta imi place…nu se axeaza pe niciun subiect anume…dezvolta orice subiecte le sunt la indemana in momentul respective…asa consider eu din cate am citit

23 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,

Da, hai sa fim in randul lumii! Toata lumea sa intre acum pe youtube, sa intre la orice melodie vrea, sa dea un comentariu pe baza melodiei sau complet aleatoriu, dar neaparat sa apara si urmatoarea fraza “mana sus”,  “up”,  “thumbs up” sau orice incurajare va vine pe moment, dar care sa aiba acelasi subiect si scop: sa primesti like’uri! Si nu, de data asta nu ma refer la like’urile de pe facebook deoarece pentru alea o sa fac un articol separat pentru ca nu’mi permit, evident, sa le ignor…acum vorbesc de youtube. Da, e veche faza si tocmai ca e  veche acum o pun in practica tot mai multi copilasi si nu numai. Intru si eu sa ascult o melodie…pentru ca da, eu ascult mult muzica pe youtube, in ultimul timp as putea spune ca numai pe youtube ascult muzica si este unul dintre motivele pentru care ma enervez la culme cand plec undeva si vreau sa ascult muzica la casti: nu mai am muzica actualizata deloc in telefon sau calcultator pentru ca nu mai descarc! Dar sa revenim la subiect…intru sa ascult o melodie si fara sa vreau primele comentarii imi intra in cadru asa ca sa se bage si ele in seama. Si acolo vad ca sunt ori comenteriile uploaderului ori cele mai votate comentarii…si acolo vad chestii tampite gen “cine asculta melodia in (anul curent) mana sus/up” si incep sa cred ca nu e vina saracului copilas care a scris comentariul asta…pentru ca na atat il duce pe el mintea de maxim 12 ani(daca are mai mult incep sa ma gandesc ca sunt totusi si ceva probleme), dar imi vine sa’mi dau palme cand vad ca are peste 50 like’uri. 

Si mai sunt si aia mai smecheri decat astia care asculta melodia in fiecare an , aia care dau comentarii gen “da’mi up/like/mana sus fara motiv”. Ei vor sa fie ceva mai smecheri, dar de astia imi place mai mult…pentru ca daca o fac cu motivul care imi vine mie in minte adica: sa vada cati idioti chiar dau like, atunci eu ii consider ceva mai destepti. Dar imi vine sa’mi dau de 2 ori mai multe palme si sa ma arunc in cap de pe geam(dar din pacate daca sar de la etajul meu ma aleg maxim cu o mana rupta) cand vad ca astia au in general chiar mai multe like’uri decat aia cu “cine asculta melodia in (anul curent)”. Serios??? Iar intru in categoria oamenilor cu probleme mintale ca mi se par anormale chestiile astea? Doar eu consider ca sunt cam redusi mintal ? Si nu neaparat cei care dau comentariile astea cat cei care chiar dau like.
Dar cum am zis la inceputul articolul hai sa fim “cool”! Dar oare cum suntem mai “cool” daca dam like’uri sau daca dam comentarii si asteptam sa primim like’uri? Sunt in dilemma in momentul asta…

22 august 2012

Mai multe gasiti la Carmen

20 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,
Am primit leapsa de la Aura, Vienela, OchiiVerzi si a trecut si pe la Mutulica

1. Muntele sau marea?

Mare, dar nu imi displace nici la munte
  
2. Iarnă sau vară?

Iarna pentru ca : ziua mea, sarbatori=> mancare multa + cadouri, vin fiert, scortisora, portocale, miros de cozonac prin casa, etc etc, dar evident imi place si vara pentru ca vara e vacanta si concediul si deci plecarile de acasa

 3. Care e destinaţia la care visezi că vei ajunge măcar o dată în viaţă?

Sincer nu prea m’am gandit la asta…Vreau sa ajung sa vizitez macar o data fiecare punct istoric, cultural, touristic,etc din tara

 4. Care a fost cea mai frumoasă ţară pe care ai vizitat-o?

Am fost doar in Bulgaria si nu m’a impresionat cine stie ce asa ca o sa spun Romania
  
5. Care a fost cel mai frumos oraş din afara ţării pe care l-ai vizitat?

Spun pas pentru ca asa cum am zis am fost in afara doar in Bulgaria si nu m’a impresionat mai deloc…

 6. Care a fost cel mai frumos oraş din România pe care l-ai vizitat?

19 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
Mai multe gasiti aici

18 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,
Elly ne'a invatat ca trebuie sa fie
Securitatea caută să angajeze un agent-asasin. La sfârşit, rămân trei candidaţi: doi bărbaţi şi o femeie. Urmează testul final: primul bărbat este dus lângă o uşă, i se dă un pistol şi i se spune că dincolo de uşă, pe un scaun, se află soţia lui.
- Ucide-o!
- Glumiţi!? Nu-mi pot ucide nevasta!
- Atunci nu este o slujbă pentru tine!
Al doilea bărbat primeşte aceleaşi instrucţiuni, intră în cameră iar după cinci minute de linişte iese afară plângând:
- Am încercat, dar mi-e imposibil…
Vine rândul femeii. I se spune că trebuie să-şi ucidă bărbatul. Ia pistolul, intră în cameră şi se aud mai multe împuşcături, apoi strigăte, trosnete, lovituri în pereţi. După zece minute se face linişte, iese femeia obosită şi transpirată:
- Pistolul avea gloanţe oarbe, a trebuit să-l omor cu scaunul!





Moare toată lumea de pe pământ şi se duce în Rai. Dumnezeu vine şi spune:
- Vreau ca bărbaţii să formeze două cozi. Una cu bărbaţii care în timpul vieţii şi-au dominat nevestele şi una cu bărbaţii care au fost dominaţi de ele. Iar nevestele să plece cu Sf. Petru.
Zis şi făcut. Când D-zeu se uită din nou, femeile plecaseră şi bărbaţii formaseră două linii. Coada celor dominaţi de neveste avea peste 100 km, iar coada celor care îşi dominaseră nevestele era compusă dintr-un singur om.
D-zeu se adresează bărbaţilor:

16 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Exista cineva care nu a luat contact direct macar o data cu un chelner/ospatar/vanzator? Nu cred! Ca tot a fost si inca este VARA m’am plimbat mai mult si am luat contact mai mult si mai des cu vanzatori/chelneri/ospatari si am observat o chestier pe care mi’am tot imaginat’o eu : ca e important cum se prezenta un vanzator! Adica parca nici nu’mi vine sa mai cumpar ceva cand respectivul vanzator e lipsit de chef si mai are putin de isi taie venele iar in tot acest timp plescaie plictitist de viata o guma si imi raspunde cand intreb de un produs sau un pref in cel mai mare sictir posibil ca si cand eu cu tupeul meu inimaginabil si inexplicabil de mare imi permit luxul si am nesimtirea crunta de a’l/a o deranja pe el/ea ca vanzator/vanzatoare din scaunul lui extrem de neconfortabil cel mai probabil si din mesajul pe care il scria sau citea  ca sa’mi raspunda mie la niste intrebari pe care helllloooo ar trebui sa le stiu. Ce conteaza ca el isi tine marfa in cutii in spate si nici macar un produs expus eu trebuie sa stiu ca el/ea are sau ca nu mai are si trebuie sa stiu si pretul adica cum imi pot eu permite sa cred ca el/ea este platit/a sa stea acolo si sa ma serveasca pe mine un simplu si banal client?
Ioana(ochiiverzi) a scris si ea despre asta si a descris o intamplare a ei …sper ca nu te superi pe mine dar vreau sa mai comentez o data si aici ce am comentat si la tine. Cum domle sa ai atata tupeu sa ceri unui vanzator sa se deplaseze pana in spate sau unde tine el marfa si sa’ti aduca un produs pe care il are si expus doar pentru ca vrei tu alta culoare? Adica ce? Culoare aia nu era buna? Ca na doar foloseai produsul pentru acelasi lucru…poti sa te stergi si cu servetele galbene nu neaparat rosii…adica chiar ai avut tupeu nemarginit. Ce trebuie sa’l intereseze pe saracul vanzator ca nu se potriveste in decorul tau culoarea galben si trebuie rosu? Acum serios…te’ai comportat de parca omul ar fi fost platit sa fie acolo si sa dea informatii si sa vanda marfa. Cum sa nu te calce putin pe neuroni cand te serveste un asemenea vanzator? Eu daca eram in situatia ei ori ma enervam foarte tare si ii reprosam asta ori numai ca sa fiu eu cu cornite intrebam despre toate produsele pe care le vedeam acolo de pret, de calitate, daca mai are si alte modele , alte culori etc etc pana imi scotea toata marfa si la sfarsit ii spuneam “nu cumpar nimic” sau plecam pur si simplu.

15 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
Pentru ca azi e Sf Marie...La multi ani, tata:d
Mai multe gasiti la Carmen

14 august 2012


Am vazut la mai multi bloggeri ca au inceput sau ca au folosit dintotdeauna diacriticele. Eu sincer nu stiu ce sa spun despre asta…adica pe de’o parte mi se pare ok si poate pentru unele persoane sunt chiar  necesare si utile, dar pe de alta parte mi se pare destul de greu sa te obisnuiesti cu ele mai ales daca nu ai o tastura specifica pe care sa ai pe langa semnele : ; [] #%$^ si restul si ă î ș â ț .
Pe de’o parte consider ca suntem romani si ca e bine sa scriem romaneste mai ales ca pe net este foarte raspandit ‘fenomenul’ de a scrie r0m4ne$t3 …si prin sa scriem romaneste se intelege si folosirea diacriticelor, nu? Dar totusi se intelege si exprimarea fara diacritice foarte bine si pentru multi este mai comoda…si pentru mine este mai comoda pentru ca de cativa ani(de cand am net mai exact…5-6 ani) scri asa…defapt daca tot sunt pe tema asta…nu scriu asa de atunci…scriu asa de aproximativ un an…si nu, nu scriam cu diacritice inainte…scriam pe mess si prin mesaje si foloseam prescurtari…destul de multe, dar de vara trecuta am inceput sa tai din ele si am ajuns sa nu mai folosesc nicio prescurtare…nici pe blog, nici pe facebook, nici pe mess si nici prin mesaje. Si acum sunt in impas…am dubii…asa ca va cer o parere…sa incep sa folosesc si eu diacritice? Adica nu prea reusesc sa’mi fac o lista cu argumente pro sau contra solida asa ca astept sfaturi si pareri

13 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , ,
A trecut cam o luna jumate de cand nu am mai alocat nimic pentru categoria asta("...")si inainte de postarea precedenta la fel a fost o perioada mai mare pentru ca am vrut sa renunt la ea si pentru ca cel mai probabil trebuie sa renunt la ea, dar nu este chiar atat de usor pe cat pare...

12 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,

Mai multe gasiti la Costin

11 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,
Daca tot e weekend se stie deja ca trebuie sa fie
Asa cum ne'a invatat Elly 

Profesorul:
- De unde vin carbunii, Popescule!
- Aaaa... din Ionescu.
- Cum din Ionescu ?
- Asa mi-a soptit Ionescu: din mine, din mine!


Vrei un corp de invidiat?
Cumpara noul Adobe Photoshop CS6.....


Aseara am vazut o tipa simpatica la bar, m-am apropiat de ea si am intrebat-o daca i-ar placea sa o servesc cu un pahar de bautura.
- Nu ai o prietena? imi zise ea. Tipi ca tine intotdeauna au o prietena...
- Nu, din pacate ne-am despartit acum o luna, o asigur eu.
- Oh, imi pare rau, suspina ea...Te rog, vino sa servim un pahar de vin impreuna, fac eu cinste.
Dupa cateva pahare, un sarut si o imbratisare, ne-am trezit la ea acasa in pat si am facut dragoste ca doi nebuni.
In timp ce ma imbracam pregatindu-ma sa plec, imi zise tipa:
- Deci...Arati foarte bine, esti un tip de treaba si pe deasupra, uimitor la pat...Pot sa te intreb cum naiba de te-ai despartit de prietena ta?!...
- A aflat nevasta-mea!...ii raspund, iesind in pripa.

10 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Si aici e continuarea Primei parti si sunt primite tot de la cei numiti acolo



Leapsa din corason
Trebuie sa spun 20 de lucruri pe care le iubesc…
Incep prin a spune ca ordinea este complet aleatorie!

1. Familia
2. Prietenii apropiati (sau mai bine zis cei pe care eu(cel  putin) ii consider apropiati)
3. Amicii
4. Lenea:x
5. Sa ma joc(cand ma prinde cate un joc…apoi nu ma mai scoti usor de acolo…cel putin nu pana castig sau chiar m’am foarte plictisit)
6. Sa ma uit la filme
7. Sa ma plimb cu masina
8. Sa ma plimb pe jos
9. Ador cand imi da tata masina sa conduc
10. Blogul meu (care desi nu este el foarte mare sau cunoscut a devenit o parte importanta din mine)

9 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Acum am vreo 4 lepse primite de la Emil, Aura, Alyz si Ochi Verzi(nu am stiut sa trec alt nume) ...o sa le fac in 2 transe...acum 2 si maine celelalte 2


Guest Post:
1. Practici guest-postingul?De cand?
Am scris cateva articole…momentan nu gazduiesc dar am in plan

2. Zi-mi minim 3 avantaje ale guest-postingului?
Pfff…daca scrii in deplasare sau daca gazduiesti? Daca scrii in deplasare cred ca ar fi: Ocazia sa te citeasca si altii care in mod normal nu iti frecventeaza blogul, probabil te capeti si cu cativa cititori, Diversifici lucrurile putin

3. Dar macar 3 dezavantaje poti zice?
Iar te intreb….daca scrii in deplasare sau daca gazduiesti? Nu stiu…probabil te’ai zgaria putin pe ochi daca un articol scris de tine pe un alt blog are mai multe vizualizari decat alte articole pe blogul tau(desi nu e chiar atat de rau ca pana la urma tot articolul tau este), Poate esti complet pe langa tema si structura blogului cu articolul tau, Si ma mai gandesc…

4. In final, un indemn pentru ca lumea sa scrie pe blogul tau ori ca lumea sa te gazduiasca ).
Umm…pay…momentan nu gazduiesc asa ca o sa zic doar ca sa ma gazduiasca pe mine altii…Daca cuiva ii place stilul meu de a aborda diferite subiecte o sa fac cu drag un articol si pentru blogul lor fie pe subiect dat de ei fie pe unul care imi misuna mie prin minte…DAR foarte important! In stilu meu…adica la fel cum abordez subiectele si aici, pe blogul meu, pentru ca nu imi schimb stitlul pentru nimic

5. Ce intrebare ai mai adauga?
Scrii/gazduiesti guest-posturi din placerea de a scrie si altele de genul sau doar pentru ca ar da bine in zelist?

8 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,
Mai multe gasiti la Carmen

6 august 2012

Saptamana trecuta am stat 4zile (de luni pana joi) la munte si aici am avut parte de o imbratisare complet neasteptata. Dar pana acolo trebuie sa fac putin incalzirea ca sa intelegeti. Deeeci incep prin a spune ca am fost la munte cu cortul cu parintii si un unchi (cam asa mergem noi in general). Asaaaa…prin 2008 am vazut ursul sau mai bine spus au vazut ursul pentru ca mie imi era rau si adormisem, dar ursul nu a vrut sa’i bage in seama chiar daca fratemiu(a fost si el cu noi atunci, de data asta a lipsit) si tata au alergat pana in padure dupa el cu lanterne. In 2009 nu a mai vrut ursul deloc sa’si faca aparitia prin zona si de atunci pana acum asta nu am mai fost la munte din diverse si diverse motive.
Anul asta eu am spus ca nu ma las si nu ma las pana nu vad ursul! Si asa a fost. Chiar in prima seara (luni seara) pe la ora 10 si ceva a trecut ursoaica cu cei 2 pui, dar nu a vrut sa ne bage in seama a trecut nepasatoare printre toate masinile care o claxonau si o orbeau cu farurile catre tomberoanele pe care le’a devastat. Am mai asteptat ce am mai asteptat, dar nu a mai vrut sa se intoarca sa o mai vad macar o data si aia care umblau cu masinile dupa ei se linistise asa ca am zis sa intram si noi la somn ca ne trezisem de dimineata, drum lung, aer de munte, etc etc. Dupa pe la 12 fara ceva se tot auzea cum se juca cineva cu o sticla si o tot apasa si scotea zgomot …eu crezand ca e tata ii zic sa termine cu sticla aia ca adormisem si eu …si imi spune mama ca nu e el ca doarme. Ooke…o las asa si sa ma intorc la somnul meu ca visam frumos, dar dupa 5 minute incepe iar zgomotul si se lasa si ceva pe cortul meu…ma gandesc ca e un caine si ma intorc pe partea cealalta, dar dupa iese tata afara si il aud cum spune “hai du’te la mamitica ta” evident glumet cum il stiu eu pe tata am crezut ca face misto mai ales ca dupa intra sa ma scoata si pe mine afara sa ii vad pe ursuleti ca sunt aia 2 mici langa corturile noastre si se joaca si evident i’am zis ca eu nu ies in geru’ alas a vad un caine, dar pana la urma ies si am vazut ca surprinzator chiar erau cei 2 pui care se jucau pe langa cort si au coborat in rau la ursoaica in momentul in care am iesit noi. Dupa am mai stat si ne’am uitat la ei pana s’au dus in padure si mi’a zis tata ca i’a vazut cum rodeau ei sticlele nu cainii si atunci mi’a picat mie piatra in cap ca nu a fost caine ala care s’a lasat pe cortul meu ci unul dintre ursuleti. Am vazut cum au facut praf 2 sticle (una cu apa plata si una de suc), dar totusi am apreciat ca au fost destept…nu au spart ci au desfacut dopurile...de spart au spart totusi o doza de bere (alcolistiiii) . 

4 august 2012

Elly ne'a invatat ca trebuie sa fie

Atentie! Acesta nu e o gluma! Un tip pe nume Dick a mers in data de 4 august 2011 la WC. A cazut un capul acolo si a murit. Azi se implineste 1 an de la incident…daca nu lipesti asta pe wall’ul/blogul/trimiti mass la 20 de pagini/bloguri/persoane vei cadea in buda

De ce nu asculti????

"Niciodata pe tura mea...ajugem imediat"

Problema rezolvata

Nesimtitule! De ce nu intri in randul lumii?

Corect

‎- La tribunal, judecatorul:
- Si vreti sa sustineti ca ati crezut ca portofelul gasit va apartine?
- Portofelull nu, dar bancnotele imi pareau cunoscute...

- Mămico, astăzi, în autobuz, tata m-a pus să cedez locul unei domnişoare...
- Foarte bine, puiu' lu' mama, aşa trebuie să faci!
- Da, mămico, da' io stăteam în braţe la tata...

A zis Dumnezeu catre Adam: -Coboara jos in vale! Si Adam a intrebat: -Ce e aia vale? Si Dumnezeu i-a explicat ce este valea. Dupa care Dumnezeu a zis: -Inoata peste rau! Si Adam a intrebat: -Ce e aia rau? Si Dumnezeu i-a explicat ce este raul, apoi a zis: -Urca muntele! Si Adam a intrebat: -Ce e aia munte? Si Dumnezeu i-a explicat ce este muntele, apoi a zis Dincolo de munte este o pestera, intra inauntru! Si Adam a intrebat: -Ce e aia pestera? Si Dumnezeul i-a explicat ce este pestera, apoi a zis: -In pestera gasesti o femeie. Si Adam a intrebat: -Ce e aia femeie? Si Dumnezeu i-a explicat ce este femeia, apoi a zis: Vreau sa va inmultiti! Si Adam a intrebat: -Cum se face? Dumnezeu i-a explicat cum se face, apoi Adam a pornit la drum. Jos in vale, peste rau, sus pe munte si inauntru in pestera ...unde a gasit femeia. Dupa vreo 5 minute iese afara din pestera si Domnul intreaba nervos: - Acu' ce mai e?!!!!
Adam intreaba timid: - Ce-i aia migrena ?
Gata si plecarile din vara asta…cele pe termen mai lung desigur. Dupa 4 zile la mare si 4 la munte cu peripetii si intalniri prea apropiate si complet nasteptate pe care o sa le povestesc foarte curand ma intorc aici. Ma intorc acasa la mine unde recuperez cateva ore de somn…aseara am dormit in jur de 15 ore(putin peste, dar nu stiu exact cat asa ca las asa), ma intorc pe blogul pe care vad ca nu l’ati uitat si l’ati vizitat in continuare, ma intorc si pe alte bloguri de care mi’a fost dor si ma pun pe cat posibil la curent cu tot ce ati mai facut si scris si incerc sa comentez cat mai mult.
Chiar daca mi’a placut la mare(pe care am salutat’o si din partea voastra) si la munte parca tot mai bine e acasa… Poze nu pun acum pentru ca vara nu s’a terminat inca, o sa fac la sfarsit de august-inceput de septembrie un articol separat numai cu poze despre cum si pe unde mi’am petrecut eu vara
Pana atunci va salut si va spun ca mie mi’a fost dor de voi(si bloggeri si cititori) si  ca ma bucur ca m’am intors 

1 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , ,
Care e faza cu Fuego???? Peste tot pe facebook vad numai poze tampite cu fata lu’ Fuego si la toate intrebareile care oricum sunt penibile(majoritatea) si au raspunsuri la fel de penibile vad 1-2 raspunsurile legate de intrebare si restul pana la aproape sau chiar peste 100 numai despre Fuego? Care dracu e faza ? OOoook canta naspa…are cantecu ala tampit cu impodobeste mama bradu, dar  totusi se exagereaza prea tare!!!
Doar eu am impresia asta si intru iar in categoria oamenilor tampiti redusi si nelalocul lor? Daca da nu e nicio problema…parerea nu mi’o schimb…mi se pare penibil si extrem de idiot si la fel o sa mi se para in continuare si persoanele care fac chestiile astea la fel de tembele si idoate. Si nu, nu sunt fan inrait Fuego ba chiar prefer sa’l ascult pe Salam live(am mai zis ca ascult manele ocazional si nu imi e rusne sa recunosc, dar live’urile ma enerveaza la culme). Dar totusi…mi se pare ca prea se exagereaza..ok…a fost funny la inceput…acum incepe sa fie plictisitor si foarte enervant, cel putin pentru creierasul meu micut