30 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
Ok stiu ca nu este chiar un cadou…nu este cadou deloc defapt, dar pentru ca nu pot sa iti spun live m’am gandit sa fac asta. Nu sunt nici macar acasa asa ca sunt cateva multe sute de km intre noi in momentul asta, dar heyyy asta nu inseamna ca uit de ziua ta sau ca nu o sa te si sun si stresez cu mesaje de la multi ani foooarte dese.
Nu e chiar ce fac pentru toata lumea, dar cum sa nu fac un articol special pentru tine? Mai ales ca ai facut si tu in sfarsit (sa zic varsta aici?) hai fie nu o zic, dar zic ca ai crescut si tu in sfarsit si ai intrat in randul lumii pentru putin timp, dar nu conteaza. Ooohhh da si mai era un motiv…te cunosc si suntem prietene de mai bine de 12 ani .
Nu ma bate (nu ca ai putea) , dar pun poza asta cu noi(pentru ca e cea mai recenta)
Si iti spun si direct: LA MULTI ANI BAAAAYYYY
Si atat ca dupa o lungesc prea tare si nu’si are rostul…restul chestiilor cu care oricum nu prea le am pentru urarile astea o sa te stresses cu mesaje si la telefon (muhahahaha)

29 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Mai multe gasiti la Costin

28 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , ,
Daca tot e weekend Elly ne'a invatat ca trebuie sa fie

Erau in conflict doua armate: armata romana si armata germana. Una era pe un deal si cealalta pe alt deal.Intre cele doua dealuri era o apa cu multi crocodili. Comandantul armatei germane il trimite pe soldatul Karl sa aduca 10 crocodili, iar comandantul armatei romane ii spune:
-Asta-i treaba de femeie !
Karl aduce cei 10 crocodili. Comandantul armatei romane il trimite pe Ion sa aduca 15 crocodili,iar acesta ii spune:
-Sa-i aduca ma-ta!
Comandantul armatei romane ii spune comandantului armatei germane:
-Vezi, ti-am spus eu, ca-i treaba de FEMEIE

Intr-un tren ce mergea de la Cluj la Bucuresti, in acelas compartiment, erau o doamna mai in virsta cu fiica ei, linga tinara fata statea un domn mai in virsta, in partea opusa stateau doi tineri, un oltean si un ardelean. Tot timpul calatoriei tinarul oltean nu inceta sa faca complimente fetei. La un moment dat, trenul intra in tunel si se aude un sarut prelung si o "cirpitura" de palma. Dupa ce trenul iese din tunel fiecare se gindea:
Doamna in virsta: "Timpitul asta de bosorog a incercat sa ma sarute, da' din gresala a sarutat-o pe fica mea si ea la "pocnit".
Domnul in virsta: "Timpitii astia tinerii au incercat sa o sarute pe asta mica si au luat-o peste gura."
Olteanu: "Zapacitul asta de ardelean a incercat sa sarute fata, ea a crezut ca eu am incercat sa o sarut si mi-a trasnit una."
Ardeleanu: "Abia astept sa mai prind un tunel, sa mai imit odata zgomotul unui sarut si sa ii mai trag o palma olteanului asta, ca asa ma inerveza "moca" lui, de numa!"

Tatăl unui băiat de 10 ani considera că a sosit timpul să-i dea fiului său câteva noţiuni despre sex. Ca urmare îl întreabă dacă ştie ce fac animalele.
- Nu vreau să ştiu, răspunde copilul izbucnind în plâns. Promite-mi că n-o să-mi spui.
Derutat tatăl îl întrebă care e problema.
-Of, tată, suspină băiatul, când aveam 6 ani mi-ai spus că Zâna Măseluţă nu există; când am împlinit 7 a urmat discursul despre Iepuraşul de Paşte, iar la 8 mi-ai spus că nici Moş Crăciun nu există! Dacă o să-mi spui acum că adulţii nu fac dragoste, chiar că nu mai am pentru ce să trăiesc!

27 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Zilele trecute pentru ca tata a fost liber si acasa ne cam plictiseam am plecat la pescuit. Si ne’am dus intr’un oras vecin unde este loc amenajat si toate cele…nu cred ca are rost sa zic acum numele orasului pentru ca situatii de genul cu siguranta s’au mai intamplat si se vor mai intampla si in alta parte
Ca sa ajungem la locul respectiv, care evident nu era in centrul orasului ci undeva la iesire a trebuie sa trecem peste o cale ferata…boon ajungem noi la calea ferate si ghici ce? Exact cand mai aveam 200m se lasa bariera. Ok, asteptam ce sa facem, nu? Si asteptam ….si inca asteptam…si tot asteptam…trece un sfert de ora…20 de minute…juma de ora…iar dupa 40 si ceva de minute in care nu a trecut absolut niciun tren ce credeti ca se intampla? Se ridica bariera. Da…am asteptat atat degeaba. Care e explicatia? Pay ce mi’a trecut prin minte in prima instanta cand am vazut bariera ridicandu’se fara sa fi trecut vreun tren a fost ca trenul s’a razgandit.

Adica ce alta explicatie sa fie? Ca erau toate barierele(de pe respectiva cale ferata puse nu doar aia la care asteptam noi) …deci nu era stricata bariera (sau erau stricate toate?) . Se plictisea nenea/tanti care se ocupa de chestiile astea? Nu sunt automate? Si chiar daca nu ar fi…omul respectiv chiar nu avea ce face decat sa se joace cu bariera si sa nu se lege nimeni de el? Deci ramanem la : trenul s’a razgandit.
S’a razgandit el, dar cat l’am “laudat” in minte ca pana s’a decis el sa se razgandeasca a venit soarele in drept cu masina si batea fix in geamul de pe partea mea.
Si ca sa fie tacamul complet nici peste nu a prea muscat…adica am prins noi cativa, dar destul de micuti, iar intr’un canal (ca nah daca am vazut ca prindem doar cat palma am zis sa ne mai si mutam, dar am revenit) am prins numai ‘pestisori de aur’ sau cum le zic eu nemo .

Daaar a fost totusi un lucru bun in toata treaba asta…defapt doua: am dus putin din plictiseala siii am aflat ca trenurile pot sa se razgandeasca cand vor manivelele lor. 

25 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
O perioada activitatea mea pe blog o sa tinda spre 0.  O sa programez cateva articole(mai rarut ca e mai dragut), dar nu o sa pot sa va vizitez sau daca o sa intru de pe telefon sa citesc unu-doua articole nu o sa pot sa comentez si nici aici sa va raspund la comentarii in cazul in care o sa mai treceti sa cititi articole si/sau comentati. A venit in sfarsit si partea aia mai frumoasa din vacanta cand plec la mare si la munte…si de data asta nu pentru o “calatorie de weekend” . 
Cand ma intorc o sa recuperez si o sa citesc si comentez tot ce ati mai postat in perioada asta, dar pana atunci sper sa nu uitati nici de mine si nici de blogul meu micut.
Daca mai pleaca cineva in concediu in perioada asta va urez si voua distractie placuta, dar si celor de acasa le urez acelasi lucru si putere sa indure in continuare caldura torida de afara. 
Si in caz ca va intrebati...da, deja sunt pe plaja in momentul asta si o salut din partea tuturor celor care din diverse motive nu pot sa ajunga
Salutari de pe litoral si numai bine vand la urmatoare citire reciproca
Mai multe gasiti la Carmen

24 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,
Astazi am un articol in deplasare pe blogul lui Emil. Cum spune si titlu e vorba despre fashionisti si cocalari
……………
Si da, am zis ca e vorba de o gramaaada de bani pentru ca asa e….adica  dăăăăh toata lumea stie ca hainele la moda sunt al naibii de scumpe, dar vai tu draga ce poseta mea chanel ca merita…cand vrei sa fi la moda nu te mai uiti la bani…chiar daca faci imprumut la banca pe 5 ani sa poti sa porti 2 zile ca dupa se demodeaza o pereche de pantofi cu care mergi 10 m intr’o ora . Si helllloooo? Evident la asa pantofi trebuie si o posetuta pe masura! Daaar nuuu…trebuie sa mai faci un imprumut pe 6 ani de data asta. Hai ca am glumit…e d&g (dau cu grebla) nici nu stai pe ganduri, nu?
……………………
Daca vrei sa citit tot articolul il gasiti aici

23 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
Am primit leapsa asta de la Bianca Chifor …mersi frumos …boon se pare ca leapsa  are si niste reguli: 

1. Posteaza imaginea Liebster Blog Award
2.Spune 11 lucruri despre tine
3. Raspunde la intrebarile adresate de cel care te-a nominalizat si formuleaza un set nou de 11 intrebari pentru cei pe care ii nominalizezi
4. Nominalizeaza 11 persoane (+link) care sa realizeze acest tag
5. Mergi pe pagina lor si anunta-i
6. Nu da tag-ul inapoi !                                                              


Hmmm asta e putin cam greu pentru mine…pentru ca asa cum am spun si pe pagina Despre mine nu prea imi place sa ma autocaracterizez, dar o sa incerc…so let’s go
1. Nu’mi place sa ma autocaracterizez
2 Imi place sa mi se spuna zdwub sau orice derivate de aici
3. Imi place sa lenevesc toata ziua
4.Sunt o persoana glumeata care face multe mistouri
5. Nu suport ideea ca un prieten e trist sau sufera
6. Imi place sa ajut atunci cand pot
7. Imi place cand mi se cere ajutorul
8. Imi place sa fac si sa mi se faca poze
9. Urasc diminetile in care parul nu vrea sa asculte si sta “antene” toata ziua
10. Cand imi propun ceva de cele mai multe ori si reusesc
11. Tratez asa cum ma tratezi

Acum ca am reusit sa gasesc 11 lucruri pe care sa le insir aici sa trec la raspunsuri

1.Care a fost varsta la care ai descoperit ca Mos Craciun nu mai exista? 
Aveam dubii, dar am putut sa’l demasc pe tata abia pe la 6 ani cand a venit costumat in Mos Craciun la mine la gradinita
2.Ce faci cel mai des in timpul liber?
Asta e foarte usor: calculator si leneveala
3.Cum ar fi daca n-ar exista gravitatie?
Nu cred ca foarte bine…ar zbura mancare din farfurie si eu ar trebui sa depun efort sa mananc, la fel si cu lcihidele
4.Porecla ta
Zdwub si toate derivatele de aici
5.Crezi in reincarnare?
Nu chiar…
6.Cand te gandesti la copilarie ce iti aduci aminte primul lucru?

22 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Inca putin(doar cateva zile) si ma intorc aici
Mai multe gasiti si aici

21 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , ,
Daca tot e weekend Elly ne'a invatat ca trebuie sa fie

− Alo! Buna ziua! Sunt la radio?
− Da, doamna.
− Adica sunt in direct?
− Da, doamna. Doriti sa faceti o dedicatie?
− Si imi aud vocea si cei din supermarket-uri?
− Da, doamna, spuneti!
− Costele, mama, sa nu mai iei lapte, ca a luat tata!


Poliţia a bătut la uşa mea astăzi:.
-"Unde ai fost azi-noapte la ora 8:05 ?" ma întreaba ofiţerul.
-“E oarecum jenant sa va spun, dar la ora 8 am urcat cu sotia mea in camera sa facem dragoste” i-am zis.
"Asta e adevărat," striga soţia mea din hol ", dar dracu 'ştie unde a fost la 8:05!"


Am gasit un Iphone de dimineata in metrou. Am cautat prin agenda si am sunat la numarul salvat "Acasa". 
-Buna ziua! Am gasit telefonul acesta in metrou de dimineata !
-E fantastic ! imi spune vocea de la celalalt capat al telefonului.
-Da stiu ii spun, am sunat sa imi spuneti si mie cum ii reglez camera foto

Am angajat o dansatoare exotica pentru ziua fiului meu!
Sotia mea nu a fost foarte incantata...dar e fiul meu, il iubesc si nu implineste in fiecare zi 4 ani!


19 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Se pare ca exista niste denumiri pe care windows’ul nu le acepta pentru .txt, folder, .exe, imagini, etc. Se pare ca cei de la windows nu au stiut sa explice de ce, dar pe net sunt diverse explicatii care mai de care cu termeni mai programatici. Se pare ca au descoperit totusi o metoda cu care sa poti sa crezi un astfel de folder, dar pentru asta trebuie sa intri in run->cmd si aici sa scrii o serie de coduri (nu lungi, dar destul de ciudatele) si voila ai creat un folder cu numele “con” in C sau unde ai tu windows’ul instalat.
Dar acum vine intrebarea mea: de ce sa te strofoci atat pentru un amarat de folder? Adica totusi…de ce ai denumi un folder con? Sau ok…reformulez…de ce vrei neaparat sa denumesti un folder con? Aaaah da…pentru ca stii ca nu poti. Oricum daca nu aveti ce face si vreti sa incercati puteti sa folositi codul din imagine :

Si pentru delete tot in cmd scrieti : rd\\.\c:\con pentru ca altfel nu poate fi sters. Asta nu este asa ciudatel…md=made merge, dar va las si filmuletul asta cu un cod mai ciudatel putin si mai mare
Daca va plictisiti incepeti sa creati si stergeti foldere(care sunt mai mult directoare) cu numele con

18 iulie 2012

Mai multe gasiti la Carmen

16 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , ,
Am primit o leapsa destul de interesanta despre calatoria cu trenul de la Vienela

1. Când ai mers ultima dată cu trenul? Mergi frecvent?
Ultima data cand am mers cu trenul a fost si prima…si pentru ca erau 2 lucruri importante in perioada aia stiu si data…30 iunie 2010. Nu prea au legatura cu subiectul lepsei cele 2 lucruri asa ca nu intru in amanunte. Deci…dupa cate se observa…nu merg prea frecvent

2. Cum ţi se pare mersul cu trenul?
Sincer era destul de dimineata trenul respectiv…a plecat la 5 jumatate din gara…iar in noaptea aia eu nu dormisem deloc am vorbit la telefon toata noaptea [nu intru nici aici in detalii, dar are legatura cu cele 2 lucruri importante pentru care imi amintesc ziua…] deci…nu stiu cat m’a impresionat sau marcat mersul cu trenul chiar daca a fost prima data. Dar stiu ca a durat foarte mult…a avut o intarziere de o ora sau doua pentru ca se lucra intr’o anumita zona [nu imi amintesc exact unde…nu stau foarte bine cu geografia si nu am vazut niciun indicator cu numele zonei] si pentru ca au fost si niste defectiuni tehnice

3. Când ai apela la tren în defavoarea maşinii?
Cand nu as avea masina si nici pe altcineva disponibil cu masina…sau cand as fi cu cineva special si as vrea o calatorie lunga si linistita

4.  Ai mers vreodată cu naşu’?
Am mers o singura data cu trenul si cum am zis era foarte devreme…asa ca am mers cu nasul pentru ca nu am mai avut timp sa intru sa iau si bilete

5. Ştii noile denumiri ale trenurilor?
Intrebare capcana…stiu ca s’au schimbat, dar nu stiu decat de inter city …si pe cele vechi le mai incurcam…stiu de accelerat, rapid si personal.

Leapsa merge mai departe catre toti cei care sunt intresati de subiect

15 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,


Mai multe sunt la Costin

14 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Se pare ca articolul meu legat de pantalonii purtati aiurea cu lenjeria la vedere aduce tot mai multi lasi anonimi care se cred mari destepti sa comenteze anapoda. Inca de la primul comentariu m’am gandit daca sa’l sterg sau nu…nu l’am sters[sa nu cumva sa se simta discriminat sau sa aibe falsa impresie ca m’a intimidat]…i’am lasat raspuns…daca l’a citit sau nu nu stiu…poate ca da…ca ieri s’a gasit alt Anonim sa comenteze la fel, dar ce e drept am dubii…nu cred ca e acelasi…asta al 2’lea a scris in asa fel incat sa pot si eu sa inteleg fara sa depun efort.  
Commentariile le gasiti aici si raspunsurile mele la fel.
Dar vreau sa lamuresc un lucru pentru toata lumea! E blogul meu personal si vreau sa accentuez PERSONAL si asta inseamna ca scriu ce vreau pe el…inseamna ca imi scriu parerile…parerile mele ca d’aia e personal. E locul unde eu imi descarc supararile, unde rad si unde scriu tot ce debideteaza neuronul meu. Pentru ca nu ma opreste nimeni si pentru ca este unul dintre motivele pentru care mi’am facut blogul.
Nu iti convine tie ceva? Cine te oblinga sa citesti? Nu cred ca am obligat pe cineva pana acum si nici nu o sa o fac sa intre si sa’mi citeasca blogulul…nu am pus pistolul la tampla nimanui si i’am spus “daca nu stai si’mi citesti (tot) blogul te impusc” …nu am pus pe nimeni sa iasa din monitor in momentul in care se deschide pagina blogului meu si sa te ameninte sa ramai si sa citesti tot cuvintel cu cuvintel ca daca apesi pe “x” , back, alt+ F4 sau orice altceva care sa te scoata de pe blog mori. Nici macar prietenilor mai apropiati nu le cer sa’mi citeasca blogul…poate uneori mai fac glume de genul “daca imi citeai blogul stiai” , dar stiu ca e o gluma pentru ca rad si rad si ei. Sunt unii dintre prietenii mei care nu au intrat pe blog niciodata si asta nu ma deranjeaza deloc pentru ca intra cine vrea si ramane sa citeasca la fel …doar cine vrea.
Daca tot e weekend Elly ne'a obisnuit ca trebuie sa fie


Doi ciobani merg la un restaurant mediteranean. Dupa ce citesc meniul il intreaba pe chelner
- Dom'le draga, ce is acelea fructe de mare?
- Caracatita, calamar, rac, creveti, raspunde chelnerul.
- Apoi bag de seama, zice unul dintre ciobani, dupa cum zici dumneata, vulpea, ursul si lupul is fructe de padure!


O femeie cauta o carte in biblioteca.
Sotul o intreaba:
- Ce cauti, draga?
- Stii unde-i cartea aia ‘‘Cum sa traim pana la 140 de ani’’ ?
- Da, tocmai am aruncat-o…
- De ce?
- Incepuse maica-ta s-o citeasca!!!


Seara soţ şi soţie, vizioneaza unui film de groază. Dintr-odată apare pe ecran un monstru. 
Soţia: 
- Oh, mamă! 
Soţul: 
- Da, seamană…





11 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Mai multe gasiti la Carmen

10 iulie 2012

De foarte multe ori animalele m’au surprins. M’au surprins prin devotamentul lor fata de spani.
Am vazut cazuri in care animalul era agresat destul de urat de stapan, poate chiar izgonit din gospodarie, dar cu toate astea animalul se intorcea acasa si se bucura [de exemplu cainele dadea din coada]. Da am zis acum de caine pentru ca este cel mai bun prieten al omului dupa cum spune o vorba veche…si am vazut mai demult si din pacate nu am timp acum sa caut imaginile sau povestioarele respective, dar ca un rezumat : stapanul moare, iar cainele isi pietrece restul vietii la mormantul respectivului. Sincer pe mine treaba asta m’a induiosat…pentur ca este un gest care dezvaluie multe: devotament, iubire si noblete. S’a facut si un film cam pe acelasi subiect, film insprat din realitate…"Hachiko, a dog story" se numeste filmul si chiar il recomad…avand in vedere subiectul se subintelege ca este o drama, dar dupa parerea mea chiar merita.

Dar cainii nu sunt singurele exemple. Papagalii mei…am 4 si unul foarte mic[doar scos din ou de 1-2 zile]. Dintre ei unul sta la mine din dormitor de foarte mic si am mai vorbit de el…este vorba de Miky. Cand plec de acasa este singurul moment in care el sta inchis in cusca…nu ca ar face prostioare daca e singur, dar daca se intuneca el nu mai intra in cusca si ramane afara toata noaptea si nici nu mai mananca…asa daca e in cusca si incepe sa se intunece se duce si mananca. Buun…deci e singurul moment in care el sta inchis…iar in toata perioada asta el sta suparat, insa cand ajungem acasa si ne vede sare in sus facand tumbe de fericire si cand ii dau drumul iese imediat afara si daca ramai in camera vine pe tine. Dimineata vine in pat pe mine sau langa mine si dormim amandoi…da, inca face asta chiar daca anul trecut cand a venit o data a venit direct pe perna, iar eu nu l’am simtit si aproape m’am intors cu capul pe el. Si sunt multe multe exemple pe care pot sa le dau legate numai de Miky.
Dar mai sunt si alte animale…de exemplu calul…am vazut ultima data cand am fost la tara un cal care statea la poarta nepriponit si complet singur si nu se misca de acolo…statea cu capul peste poarta si astepta cuminte si linistit sa vina stapanul sa’i dea drumu…stapanul nu s’a grabit deloc…a stat o perioada destul de lunga acolo, dar nu a scos un sunet deranjant, nu a inceput sa sara sau sa faca urat…treceau persoane pe langa care evident vazandu’l nepriponit il ocoleau, dar el nu se misca 1 cm spre ei.
Sunt multe cazuri in care devotamentul animalelor ma uimeste, dar sunt si cazuri in care animalele [cainii mai exact] ma deranjeza

9 iulie 2012

Tin minte cum pana anul asta cam asa aveam sute de mailuri necitite. Cand intram pe mess era ceva normal si foarte firesc sa imi apara jos in colt “you have nnn new message(s)” si sa nu ma strofoc nici macar sa citesc numarul doar sa’l las in pace sau de multe ori sa apas pe acel “x” micut sa dispara mai repede. Cand primeam un mail nou si imi aparea din nou chestia aia nici nu ma deranjam sa ma uit in momentul ala in colt, in dreapta sa vad de la cine e. Pur si simplu nu’mi pasa…cand stiam ca trebuie sa’mi trimita cineva ceva pe mail intram seara si ma uitam doar stric dupa ce ma interesa…nu imi pasa ca poate mai sunt si alte mailuri importante sau care macar sa merite atentia si importanta de a ma uita la expeditor sau subiect. Nu…ramaneau acolo necitite si nici macar marcate ca fiind citite.
Dar de prin ianuarie cam asa au inceput sa apara efectele secundare ale blogului . Primeam mailuri legate de blog: comentarii. Era ceva nou pentru mine…chiar daca blogul meu dateaza din mai 2011 nu prea a avut tangente cu alti bloggeri decat de prin ianuarie- februarie anul acesta. Evident la inceput le’am lasat acolo fara sa le deschid sau macar marchez ca fiind citite (le’am descoperit ulterior). Intram pe blog si uneori gaseam comentari alteori nu, insa cu timpul interesul meu pentru acest lucru tot crestea si crestea si la fel si curiozitatea. Incepeau intrebarile prin cap sa se contureze si dupa vocile nu mai taceau…intrebau in continuu “Oare a mai comentat cineva ceva? ….Oare ii mai place cuiva ceva din ceea ce am postat?” .

8 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , ,
Mai multe gasiti la Costin

7 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Daca e weekend Elly ne’a invatat ca trebuie sa fie :


In urma unui accident, un tip ramane fara penis. Chirurgul spitalului ii spune:
- Domnule, ai noroc. Avem un bogat sortiment de organe din care iti poti alege unul pentru transplant. Ce zici de asta de 12 cm ?
- Ce naiba, domnule doctor, am eu fata de 12 cm ?
- Atunci asta de 18 cm ?
- Fii serios, domnule, ce, eu sunt pustan?
... Doctorul ii face atunci o alta oferta:
- Dar de asta de 25 cm ce zici?
- Ei, da, asa mai merge. Dar acelasi model pe alb nu aveti?

Langa cascada Niagara ghidul se adreseaza grupului de turisti:
-Daca doamnele vor binevoi sa taca un moment, veti putea auzi zgomotul caderii apelor.

Fotografia soţiei din portofel îmi aminteşte de fiecare dată că în locul ei ar fi fost o grămadă de bani.

Vor sa ne faca weekendul mai placut si 1.CARMEN 2.Mirela 3.Vienela 4.ViseazaCatPotiDeMult

6 iulie 2012

Chiar ii dau dreptate in totalitate celui care a scris asta :

http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/social/citeste-scrisoarea-de-protest-a-unui-tanar-care-a-dat-bac-ul-43253.html

Generaţia rataţilor! Generaţia etnobotanistilor! Generaţia idioţilor! Generaţia facebook! – aşa ne cataloghează mass media şi opinia publică din întreaga ţară în zilele acestea pe toţi care am dat Bacalaureatul – eu le spun doar atât – RUSINERuşine tuturor!
Ruşine pentru că aţi ajuns să daţi vina pe o generaţie crescută de voi, arătată cu degetul acum tot de către voi! Ruşine sistemului care ne-a crescut! Ruşine modelelor care ne sunt promovate de mai bine de 20 de ani încoace! Ruşine nouă, vouă, profesorilor, elevilor, politicienilor, mass-mediei, ROMÂNIEI!..."
Aud peste tot “asta nu e treaba de baiat/fata”….”asta e treaba de baiat/fata” . Dar nu vad unde e problema daca un baiat stie sa’si faca de mancare si sa’si calce un tricou. Nu inteleg de ce este vazut ca un lucru anormal si baiatul automat considerat de la ciuat pana la a i se pune la indoiala orientarile sexuale. Eu vad asta cu totul diferit…o vad ca un lucru chiar folositor pentru ca asa baiatu’ poate sa lase fusta lu’ maica’sa si sa se mute si descurce si singur pana isi gaseste o consoarta…nu sta acasa sub fuste pana la 30 si ceva de ani cand isi gaseste o iubita stabila, poate viitoare sotie.
Sau de ce o fata care in facultate are o pasiune pentru fizica si electricitate nu poate sa isi urmeze pasiunea si sa o transforme intr’un hobby, iar in momentul in care i se strica ceva in casa sa stie sa’si bage putin sau mai mult nasul singura fara sa astepte nu stiu cat pana poate sa vina un vecin/prieten/ruda/etc sa o ajute si sa’i schimbe un bec fara la fel sa fie considerata de la ciudata pana la a i se pune la indoiala orientarile sexuale.

Chestiile astea sunt considerate din mosi stramosi, nu? Dar pe langa astea mai sunt multe altele care pentru mine sunt mai multe misoginisme decat obiceiuri pastrate din timpuri indepartate . Adica ok…poate candva era considerat normal, dar acum multe decenii. De exemplu in casa un barbat nu trebuie nici macar sa’si ridice picioarele sa poata sa dea sotia cu aspiratorul pe langa el . De ce? Pentru ca nu atunci trebuia sa dea cu aspiratorul …pentru ca nu trebuie sa’l deranjeze pe barbat cu zgomotul si pe langa toate astea sa’l puna si sa faca efortul supra omenesc de a’si muta locul. Si sunt multe alte exemple asemanatoare.
Si cum articolul asta este rezultatul unei inspiratii de seara ma opresc aici pentru ca restul ideilor nu reusesc sa le mai leg in fraze coerente, dar in incheiere tot spun ca mie nu mi se par ok multe dintre datinile pastrate din mosi stramosi…si raman la inrebarea: traditie sau misoginism? 

5 iulie 2012

Am primit o leapsa destul de interesanta de la Vienela si de la Roxana(Addicted) … trebuie sa va plimb prin orasul meu si sa va arat 10 obiective…cam greu 10 obiective pentru ca este un oras micut, dar sa zicem ca avem asa:
Avem turnul Eiffel ...deci poti sa consideri ca stau in Paris

Monumentul eroilor surprins pe 1 decembrie

Piata revolutiei

4 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,

Mai multe gasiti la Carmen

2 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , ,

Aaa da…e luni. De unde stiu asta? Din simplul fapt ca am vazut ca ultima postare (de ieri) este Life in pictures …postare de duminica. Da…deci e luni…si ce ? Nu mai conteaza. Pe mine vara daca ma intrebi ce zi este sunt ceva gen :

Ceasu mai stiu cat este, ca la ala ma mai uit…dar sa ma intrebi de data sau de zi si sa nu fiu la pc sa pot sa arunc repede un ochi in colt sau sa am telefonul in mana…pff deja imi ceri mult prea mult e ca si cand m’ai pune sa’ti recit luceafarul cap-coada sau orice alta poezie lunga.
So…

1 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
Mai multe gasiti la Costin