31 mai 2012

Iar mintea mea este prea inceata si nu intelege “fenomenele” strani intalnite in jurul meu . Ma refer la baietii care isi tin pantalonii pe ei cu chilotii la vedere…adica fie la jumatatea fundului fie chiar sub (scuzati limbajul, dar nu’mi vin cuvinte sinonime pompoase acum in minte )
Imi pare rau ca  nu mai gasesc acum o poza cu o istorioara pe ea…am gasit poza …dar fara acea povestioara…

Sa va zic eu in ce consta textul respectiv…se pare ca moda asta a fost inventata de niste puscariasi americani care saracii neavand nicio femeie atata timp au recurs la alte forme de satisfacere…dar cum gardienii erau severi cu astfel de persoane…cei care erau disponibili sa ofere astfel de servicii purtau pantalonii lasati, cu jumatate sau mai mult din lenjerie la vedere…si asa scapau de o parte din problemele cu gardienii.
Deci…mai e pe scurt…gay din puscarie au vrut sa anunte ca sunt disponibili prin purtarea pantalonilor asa. Acum mintea mea se intreaba asa: astia care poarta acum pantalonii asa…au aceleasi ganduri? Vor sa ne spuna ca sunt gay si asteapta “companie”? Serios acum…ce dracu vedeti “cool” in a merge cu pantalonii in vine si cu chilotii la vedere? Vreti sa vada si restu’ ca aveti chiloti? Vai , dar ce descoperire ati facut…exista chiloti…SURPRIZA!!! Toata lumea (cu foarte mici exceptii) poarta lenjerie!!! Aaaa…nu asta e problema…vreti sa aratati ca voi aveti lenjerie de firma…hai ca ne’am dat dracu…am inteles…vrei sa arati ca ai bani si ai lenjerie de firma…dar de ce nu iti cosi banii astia si ii porti in loc de lenjerie? Ai parea un cocalar  mai veridic asa.
Sincer acum…sa ma lamureasca si pe mine cineva…ce e asa “tare” la chestia asta? Pentru ca sincer mie mi se pare penibil! Da…mi se pare penibil sa vad pe strada sau undeva o persoana cu blugii la jumatatea fundului sau sub…mi se pare o idiotenie de moda…si ma mai intreb…daca asta au inventat’o puscariasii….de ce dracu o practica asa multi? Atat de multi au tendinte homosexuale si adopta moda prizonierilor?
Dar nu…ei cred ca sunt mari, tari, shmecher de shmecheri, etc…hai pe bune? Chiar vi se pare atat de tare, atat de shmecher sa porti pantalonii ca niste puscariasi gay? Daca da…te rog lasa’ma sa’ti spun ceva…pune'ti o pancarda de gat, scrie'ti pe frunte, urla in gura mare “SUNT GAY/HOMOSEXUAL”…si crede’ma ca lumea o sa primeasca asta mai bine decat primeste ideea de a iti vedea lenjeria la fiecare pas!

30 mai 2012

Ca sa nu mai raman cu restante multe iar…imi onorez lepsele…am 2 azi

Prima este de la Vienela , dar scornita de Cezar. Trebuie sa spun 7 minuni din tara construite de om…

Nu fac descriere, poate multi nici nu el considera “minuni”…recunosc ca pe unele le’am vazut si eu doar in poze, dar…asta este “pomelnicul” meu:
Castelul Bran
Biserica Neagra
Castelul Corvinilor
Manastirea Sucevita
Salina Turda
Cimitirul vesel
Castelul Peles

A 2’a leapsa o am de la Mutulica …are un subiect foarte “palpitant” sa zic asa…hai sa’i dam drumul

1. Faceti miscare in fiecare zi ?
Daca mersul dintr’o camera in alta se pune…se poate spune ca da, fac miscare zilnic.  Daaar avand in vedere ca a venit vara…seara ies cu bicicleta si dau cel putin o tura de oras…evident nu si in perioade ploioase ca asta…

2.Ce sporturi practicati si cat de des?
Lenevitul nu cred ca e sport…deci nu practice niciun sport…

3.Daca ar fi sa facem o intalnire sportiva (si blogosferica) la ce meciuri v-ati baga?
Nu as da inapoi de la nimic…nu pot sa spun ca ma pricep pentru ca asa cum am zis mai sus nu practice niciun sport, dar acolo ceva ceva stiu din fiecare…si pana obosesc ma fac de ras(sau nu) si incerc sa tin pasul cu oponentul sau/si coechipierii


Si acum alt pomelnic…dau leapsa mai departe tuturor celor care doresc sa o preia, dar in mod special urmatorilor(daca nu le’au facut desigur): Alyz, Vienela(a doua), Aniela, Denisa, C.L.M, Alexandru, Elly, Emil, Mutulica (prima leapsa), Madha
Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,

Mai multe gasiti si la Carmen

29 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , ,

28 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , ,
Gata…ajunge! M’am plictisit de atata ploaie!!! Au fost 2 zile (sau mai bine zis doua jumatati de zi) in care nu a plouat chiar daca a fost innorat…dar azi se pare ca trebuie sa recupereze…de la ora 9 dimineata ploua in continuu si constant …nici mai tare nici mai incet…marunt, des si tare.
M’am plictisit sa ma uit pe geam si sa vad numai ploaie…m’am saturat sa fac sarituri de olimpiada peste baltoace…mi’a ajuns sa ocolesc 2 lacuri si sa ajung tot in noroi…m’am plictisit sa ajung acasa cu parul mai ud decat atunci cand ies de sub dus si sa scurg din haine o galeata de apa.
Unde e butonul de on-off pentru ploaia asta? Si de ce nu apasa nimeni pe off? Pentru ca nu cred ca doar eu m’am saturat si plictisit de toata ploaia asta…
Chef de ce poti sa ai pe vremea asta? Pe mine cel putin vremea asta ma baga intr’o stare de somnolenta notorie si de lene acuta in faza finala. Nu am chef nici de muzica…nici de mess…nici de facebook…nici de blog…nici de mancare…nici de apa…si parca nici de somn nu mai am chef chiar daca casc in continuu (inclusiv acum ) .
Ok …ploaia e buna…ploaia ajuta recoltele si restu’…dar nu asa de multa!....gata…ajunge…vreau sa mai vad si soarele … M’AM PLICTISIT DE ATATA PLOAIE!!!!
Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
Nu este un concurs, este doar blogging interactiv!
Alege si publica intr-un articol, 7 fotografii care te-au impresionat cel mai mult in saptamana ce tocmai a trecut, ataseaza cate un cuvant pentru fiecare fotografie publicata in functie de ceea ce-ti sugereaza tie fotografiile in cauza si inscrie articolul la Monday Seven!


Ascuns

Fețe

Mister

27 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,
Sa fie de sezon

Si ce e mai frumos pe ploaie decat asta:


Mai multe gasiti la Costin

26 mai 2012

Daca tot e weekend (si e anunta sa fie si fara ploi) sa fie

Chiar daca weekendul asta se anunta fara ploi...pun un banc care ramane de sezon

Baiatul prin sms catre fata:
-Iubito, as face orice pentru tine...as strabate munti, as trece prin foc...
Fata:
-Ce dragut! Vii la mine?
Baiatul:
- Nu, ca ploua...

Si cum la mine weekendul asta se sarbatoresc zilele orasului...cateva imagini de sezon sa le zicem

"Ia micu' neamule"

Cu putin bere ca altfel nu aluneca

Siii bineinteles:
"Hai tata ca toata lumea merge la concert..si isi cumpara tot felu' de tampenii"

"Te intorci acasa pana la 12? si iti ajung astia?"

"Avem o afacere"

Postarea participă la  jocul HAPPY WEEKEND! - Ediţia 10

25 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ma minunez iar de ce gasesc pe facebook si de “ingeniozitatea” si “inteligenta” persoanelor care posteaza. Poza asta m’a umit de data asta


Cand ma uit…nu stiu daca sa rad…sa imi dau palme…sau sa borasc. Acum pe bune…cat de retard sa fii sa faci o asa poza? Sa o mai pui si pe facebook…si cu asa descriere. De ce nu te arunci direct peste? Crede’ma ai face o favoare omenirii, dar mai ales ti’ai face o favoare tie!
De ce am zis ca imi vine sa rad…pai imi vine sa rad cand vad atata genialitate…dar in acelasi timp imi vine sa’mi dau palme (din acelasi motiv) si imi vine sa si borasc cand vad ce e “sub” ea. Cum ma omule sa fi atat de redus mintal? Cum? Lasa frate bietu’ om sa se odihneasca in pace!!!
As vrea sa pot sa spun ca acum le’am vazut pe toate…dar daca as spune asa ceva as mintii foarte tare…de ce? Pentru ca...cu siguranta peste cateva zile(nu prea mult) o sa apara altceva si mai genial care sa’mi arate ca am mintit…ca mai sunt multe de vazut pe care nu mi le’am inchipuit…
Incep sa ma intreb…ce urmeaza? Poze cu mortu’ in sicriu am vazut…inmormantari am vazut…persoane peste morti in gropa am vazut acum…probabil o sa urmeze in cosciug sau in gorpa sau de ce nu…in cosciugul bagat in groapa…saaaau…langa mort in cosciugul din groapa…eventual tinandu’l in brate sau pupandu’l sau mai stiu eu cum.
Sau cine stie…am ajuns eu la o prostime acuta si vad persoanele astea care sunt defapt niste genii in adevaratul sens al cuvantului ca pe niste ciudatenii. Probabil asa e COOL acum …sa faci poze peste morti…ca nah…vad ca fata are si like’uri si comm’uri….inseamna ca nu e ceva anormal, nu?
Plus ca se observa si nivelul de cunostinte in limba romana care pe mine iar ma depaseste (“chear”)…si in plus cum frate sa zici ca e “e foarte bn nu e naspa chear deloc” cand e vorba de bunica ta care sta in mormant…si sub tine…?

24 mai 2012

Posted by Zdwuby |

23 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Mai gasiti si la Carmen

22 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,
“Putem noi ca oameni sa influentam gandurile celorlalti?” Cam asa suna una din celebrele replici ale castigatorului romanii au talent. Ce legatura are asta cu vreau eu sa zic aici? Pay…duminica seara ma tot gandeam la cineva…si aveam de gand sa’l sun…dar nu in seara aia…aveam de gand sa’l sun azi…ce e interesant…e ca ma sunat el ieri…exact intr’un moment in care eu ma cam gandeam la el. Coincidenta? Destul de ciudat sa o numesc asa…pentru ca nu mai vorbisem de mult.

Chestia asta ar trebui interpretata sau sa o las asa? Neeah nu le am eu cu interpretatul asa o ca o sa o numesc coincidenta….dar totusi coincidenta asta e una mare…nu numai pentru ca ma gandeam la persoana aia si ea ma sunat…dar si datorita situatiei din prezent…o “intersectie” ciudata a trecutului pe care il credeam uitat, dar a avut grija sa se asigure ca nu’l uit de tot si a prezentului. Nu suna atat de bine, nu?....buun pentru ca chiar nu este de bine…dar lasam asta la o parte pentru ca intr’un fel destul de ciudat…chiar daca trecutul nu este tocmai minunat pentru prezentul meu…la momentul lui a fost ceva incredibil de frumos…iar acum…intr’un fel , ma repet, destul de ciudat…ma face sa zambesc uneori chiar daca de multe alte ori inteapa.
Ar fii chiar atat de gresit sa ma bucur de coincidenta asta? Ar insemna ca fac ceva rau daca ma bucur ca am reluat legatura cu un amic cu care nu mai vorbisem de mult? Nu stiu…dar cred ca o sa o fac…

21 mai 2012

Am primit leapsa asta de la Aniela

Dimineata mea…dat fiind ca  inca sunt la liceu trebuie sa ma trezesc destul de dimineata.
Pay…sa vedem…imi suna alarma de la telefon la 7:35 …o inchid  si ma intorc pe partea cealalta. Dupa ce ma fatai prin pat 5 minute…fara reusita de a tine ochii deschisi complet…ma ridic…imi iau blugii pe mine, tricoul/camasa pe umar si ma duc la baie…ma spal pe fata, pe dinti, imi dau cu cremele pentru dezinfectat fata si cosuri dupa care niste deodorant si imi iau si camasa sau tricoul pe mine. Ma duc intr’o stare de somnolenta la usa sa ma incalt…si pe la fara 10 plec la scoala...ajung acolo la fara 2-3 minute sau fix (depinde de starea de somnolenta, cat este de accentuata). Si continui cu ore pana la 14.
Asa arata o dimineata a mea in general…in timpul saptamanii…in weekend si in vacante se schimba treaba. Ce inseamna asta? Inseamna ca ma trezesc la minim 12 (in vacante…in weekend ma mai trezesc si pe la 10-11)…mai lenevesc in pat o jumatate de ora sau o ora in speranta ca poate mai adorm…dupa ma dau jos…ma duc fac dush…ma spal pe fata, pe dinti, imi dau cu cremele alea…dupa ma duc sa mananc (asta este motivul pentru care ma trezesc in general…ma apuca foamea) dupa care pierd orele la calculator.
Da stiu…asta nu prea e dimineata…dar eu daca ma trezesc la 2 si atunci ma salute cineva eu ii raspund cu “neata” pentru ca asta este pentru mine…dimineta…nu imi pasa ca “lumea s’a saturat de treaba deja” .
Vreau sa vad cum arata diminetile lor: Denisa, Ana, C.L.M, Alyz, Andrei, Emil . Cine mai doreste sa o preia este binevenit
Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , ,
Alege si publica intr-un articol, 7 fotografii  care te-au impresionat cel mai mult in saptamana ce tocmai a trecut, ataseaza cate un cuvant pentru fiecare fotografie publicata in functie de ceea ce-ti sugereaza tie fotografiile in cauza si inscrie articolul la Monday Seven!
Distractie

Drum

20 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,

Mai multe gasiti la Costin



19 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
Daca tot e weekend sa fie :

Va invit sa:




















Si sa ne delectam cu o poezie de Mihai Creanga...ca si mie imi place tare mult poezile de Mihai Creanga

Postarea participa la HAPPY WEEKEND- Editia a 9'a

18 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,
Am primit aceasta leapsa de la Aniela ...(stiu ca sunt in urma cu multe x_x )

1)  Esti dependent de blogul tau?
Petrec destul de mult timp pe aici…totusi nu sunt INCA…dar nu mai este mult
2) Ce platforma utilizezi pe blog? WordPress.org , Blogspot sau Hosting si domeniu propriu?
Blogspot.com
3) Tema Blogului, Gratuita sau Premium?
Tema este gratuita
4) Cum iti monetizezi Blogul? Fara detalii !
Nu castig bani…am primit pana acum doar cateva premii la diverse campanii
5) Linkurile din comentarii, sunt DoFollow sau NoFollow ?
Linkurile sunt DoFollow.
6) Esti deschis in parteneriate sau colaborari cu alte bloguri sau siteuri?
Bineinteles…chiar caut parteneri si colaborari
7) Vrei sa citesti te rog intrebarea nr.8 ?
Ma mai gandesc  o citesc

8 ) Ce vechime are blogul tau?
A implinit recent un anisor de existent…dar are mai putin …pentru ca pana prin ianuarie nu i’am facut “reclama” mai deloc si nu m’am implicat in nimic din ce are legatura cu blogosfera
9) Ce articole, din ce domeniu iti place sa scrii?
Scriu ce imi vine in minte…nu am un domeniu anume…nu ma limitez la ceva anume…daca acum imi vine sa scriu despre mine...scriu despre mine…daca maine imi vine sa scriu despre facebook..sciru despre facebook…daca vreau sa scriu si despre batrani…pay scriu si despre ei…daca vreau sa ma iau si de persoane publice….pay ma iau de persoanele publice…scriu despre orice imi vine pe moment (cand imi vine)
10) O ultima intrebare. Iti plac concursurile organizate pe bloguri? Ce premii ai dori sa fie la concursuri pentru a te indemna sa intri ca si participant.
Bineinteles. Despre premii…premiile nu trebuie sa fie neaparat ceva material (desi nu pot sa spun ca m’ar deranja, dar nu tin neaprat)…dar sa fie in numar cat mai mare pentru a putea fi premiate mai multe articole/bloguri

Dau leapsa mai departe catre AlyzDenisa , Aura , CLM , Andrei, Vienela , Luciana , Emil si bineinteles catre toti cei care doresc sa o preia  

17 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , ,

16 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,
Cum sa ai chef de ceva pe o vreme ca asta? Ploaie ploaie si iar ….exact…ploaie! Asta e facuta inainte sa inceapa sa ploua:

Clar ma motiveaza si imi da un extra plus de energie si chef de foarte multe.
Asa…cum nu am chef de nimic…nici prin minte nu’mi vine nimic in mod special…asa ca m’am gandit sa imi laud si eu putin papagalul si sa va povestesc despre el. Am zic ca am de gand sa’l laud pentru ca desi ploua si tuna destul de puternic nu se mai sperie…inainte doar daca fulgera sau tuna usor se speria si incepea sa zboare prin camera ca nebunu’ pana obosea si cadea pe undeva…si daca nu ma duceam eu sa’l iau…o lua usor pe jos “lipa-lipa” pana aproape de cusca…statea putin…si daca vedea ca tot nu’l iau se chinuia sa zboare in/pe cusca.
El este Miky…micul meu MARE stress.

In august face 2 ani…il am de cand a iesit din ou(productie proprie de la masa si tasu de pe balcon)… prima data nu mi’a pasat de el…dar dupa…dupa l’am luat la mine in dormitor…avea maxim 2 luni atunci…si de atunci sta cu mine in camera…

15 mai 2012


Stau destul de prost cu inspiratia…uneori stau si ma gandesc ce sa scriu…si pana la urma scriu despre ceva banal si foarte plictisitor (alteori nu’mi vine inspiratie deloc)…dar seara…cand ma bag in pat…pai sa vezi atunci inspiratie pe capul meu…imi misuna ideile prin cap ca mustele vara…idee dupa idee…dar nu ma ridic sa deschid iar pc’ul in momentul ala…si scriu doar ideea principal sau ceva gen titlu’ …si a 2’a zi…ma trezesc eu asa frumusel…deschid pc’ul si gasesc in telefon titlul, ideea sau ce am scris eu seara…si deschid frumos word’ul sa ma apuc sa scriu…pai scrie daca mai sti. Pur si simplu cand vad foaia in fata mea si trebuie sa scriu imi fug toate ideile…nu se leaga nimic in mintea mea…nicio fraza…doar cateva cuvinte fara legatura intre ele…si ajung sa scriu despre o tampenie…si dupa ce ca scriu despre o tampenie scriu si fara sens…cam ca acum…aseara de exemplu aveam in minte o multime de idei pentru postarea asta…acum…acum am doar niste cuvinte amestecate in minte…care abia vin si alea.
Am problema asta cu inspiratia de mai mult…dar nu i’am acordat importanta prea mare niciodata…nici acum nu ma agit prea tare…dar totusi e aiurea ca seara sa am o gramada de idei…idei dezvoltate…texte complexe si complete…si dimineata…dimineata gol frate…sau poate 2 fraze si aia e tot …ceva care seamana cu rezumatul la tot ceea ce mi’a debitat mintea aseara.
In general inspiratia ma loveste cand gasesc un subiect interesant la televizor…aud prin discutii sau pur si simplu vad ceva care ma deranjeaza…sau imi place foarte tare…dar nu se intampla zilnic evenimente din astea care sa le consider si eu interesante incat sa le acord o importanta suficient de mare incat sa scriu despre asta.
Daca n’am inspiratie ce sa fac? Sa ma apuc sa fur articole de pe alte bloguri? Sa nu scriu nimic? Parca nu’mi place cand trece ziua si nu pun nimic aici…oricat de banal si plicticos ar fi…
Am nevoie de “o muza” …am nevoie de inspiratie…

13 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Imi vine sa’mi dau palme din ce in ce mai des cand intru pe facebook. De ce? Pentru ca vad tot mai multi copii facuti in eprubeta. M’am mai legat eu de ce se distribuie pe facebook si aici, dar asta cred ca’i intrece pe aia. Aveti idee de cate ori am vazut poza asta in diferite forme, dar cu acelasi mesaj?

 “Vreti sa aveti si voi in cateva momente , atatea cereri de prietenie ?
Atunci mergi mai departe →→→→→→→→→→→→→→→→



1. Apasa LIKE
2. Apasa Unlike
3. Apasa din nou LIKE
4. Apasa like la pagina
6. Distribuie fotografia
5. Asteapta putin :)
Serios? 1. E imposibil bay idiotilor! Si 2 si cel mai important De ce ai vrea sa ai 5000 de persoane la prieteni pe care nici macar nu le cunosti? Pe bune…cu ce te incalzeste ca ai 5000 de “prieteni” pe facebook daca nu’i cunosti pe niciunul? Oooh stiu…scuze…cum pot fi atat de …ohh vai Doamne ce am putut sa fac… E cool si trendi sa ai n’spe mii de persoane la prieteni pe care nici macar nu le cunosti, cu cati ai mai multi cu atat esti mai cool. Daca ii mai pui si la familie pe singurii cunoscuti din lista aia de n’spe mii de persoane esti clar liderul tuturor copiilor facuti in eprubeta de pe facebook. Dar despre faza asta cu pusul la familie o sa vorbesc mai tarziu, destul de curand. Sa revenim la cat de cool sunteti voi! Imi cer scuze ca am avut nesimtirea de a schimba putin subiectul
Nu stiu daca doar mie mi se pare ciudat si anormal, dar asta cred…adica pe bune acum cu ce te incalzeste ca ai 5000 sau nu, mai mult de 5000 ca 5000 se presupune ca’ti da numai chestia asta daca nu’i cunosti nici macar din vedere. Eu stiu ca facebook’ul e site de socializare, dar totusi…socializezi socializezi, dar nu cred ca ai de gand sa socializezi cu 5000 de persoane necunoscute.
Si care e faza cu like unlike si iar like? Ce rost mai are sa dai unlike daca dai iar like? Defapt ce rol mai au primele 2? Sau 2 si 3? Nu poate sa zica pur si simplu 1. Apesi like 2.Apasa like la pagina…etc?
Si…nu e evident ca tota chestia asta e doar ca sa’si faca ei like’uri la pagina? Oamenii sunt atat de banali si plicticosi incat nimeni nu le da like, iar ei vor cu orice pret sa aiba sute de like’uri…asa ca apeleaza la tot felul de tampenii din astea pentru ca stiu ca facebook’ul e plin de copii facuti in eprubeta care o sa se inghesuie sa dea like si unlike si dupa iar like.
WAKE UP!!!!
Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,

Mie imi place sa stau pe invisible pe mess…sau mai bine spus imi placea…da, imi placea…si stateam aproape numai pe invisible…si lumea se invatase…daca aveau treaba cu mine intrau frumos pe mine si intrebau ceva de genul “esti?” si asta era tot…daca eram vorbeam daca nu asta e…cand intram ii cautam eu. Buuun…unde e problema, nu? Pay…in ultimul timp am inceput sa stau mai mult online…bine, numai online. A inceput cam prin toamna trecuta cand stateam si on si invisible…si dupa am inceput sa stau numai on. Initial stateam numai cand scriam ceva pe blog…faceam si eu putin reclama in lista de mess, dupa am inceput sa ma obisnuiesc sa stau on. Asa…tot n’am ajuns la problema…acum vine partea mai nasoala. Inca nu m’am obisnuit ca sunt online mereu…adica atunci cand eram pe invisible plecam cand voiam de la calculator fara sa zic nimanui nimic, nu trebuia sa schimb nimic, etc…acum daca plec si intre timp ma cauta cineva zice ca nu vreau sa vorbesc cu el/ea, nu? Si cum mie nu’mi place chestia aia cu idle (am dezactivat’o) m’am gandit sa’mi pun busy atunci cand plec, dar nu pun mereu. De ce? Pentru ca din obisnuinta de a fi pe invisible uit si plec pur si simplu.
Acum unii s’au obisnuit cu busy si stiu ca inseamna ca nu sunt acolo, dar cand uit sa’l pun iar se gandesc “frate, nu vrea sa vorbeasca cu mine”. Ceea ce este complet fals…doar ca …din obisnuinta de atata timp cat am stat aproape numai invisible uit si plec pur si simplu.
Bine, daca vorbesc cu cineva in momentul in care trebuie sa plec normal ca ii zic, dar asa stie doar persoana respectiva.
Incerc sa ma obisnuiesc sa pun busy de fiecare data cand plec  de la calculator , dar pana o sa reusesc mai am si scapari…asa ca cine are id’ul meu…daca ma cauta si nu raspund…n’am nimic cu nimeni doar nu sunt in fata tastaturii.

12 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , ,
Cand va ganditi la sezonul primavara-vara va ganditi cu siguranta la ceea ce sugereaza cele doua anotimpuri si anume invierea naturii deci la o explozie de culori calde  iar cand va gaditi la vara va ganditi la temperature ridicate pe care le puteti suporta doar cu haine  simple dar si elegante. Cuvantul care caracterizeaza colectia de primavara-vara 2012 este “cochet”. 

Femeia cocheta ce se imbraca in culori armonioase si  cu croieli cat mai elegande din putine cusaturi. Culorile pe care creatorii marilor case de moda le-au preferat in aceasta parte a anului sunt: bej, roz pal, alb.

Toti avem posibilitatea de a ne cumpara hainele din colectiile marilor creatori de imbracaminte deoarece magazinul online 3 Suis ni le expune si ni le ofera la cea mai avantajoasa oferta. 

Va urez tuturor  “ZILE DE SHOPPING FARA BARIERE!” in magazinul online 3Suisses!

11 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
You don't have to call anymore
I won't pick up the phone

10 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , ,
Sunt eu....eu, tu...si restul lumii...

9 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , ,

Ce tara mai are legi penibile ca a noastra? Cum de un caine are voie sa treaca granita, fara buletin, acte de la veterinar si restu’, iar eu , cu buletin si cu un parinte nu pot?
Am vrut acum o saptamana si putin sa trec granita la bulgari cu masina, cu tata si niste prieteni. Buuun…avand in vedere ca eu stau in Slobozia am facut cateva ore pe drum pana la Giurgiu. Pe drum am dat peste tot felul de soferi
D’aia care intrau ca taranii fara sa se asigure, fara nimic doar se bagau pe unde aveau ei chef. Okee…pai bine frate te bagi asa ca idiotu’ in fata omului? Esti parcat am inteles, dar cand iesi din stationare eu stiu (ca pasager, viitor sofer) ca trebuie sa acorzi prioritate nu ca primesti prioritate. Acum poate nu stiu eu bine, nu sunt inca sofer, dar din cate am vazut, citit si eu …parca asa era.
D’aia care depaseau pe linie continua si iti taiau calea…se intorceau pe banda foarte brusc si foarte aproape de noi. Altii care dupa ce depaseau mergeau pe contrasens pana venea o alta masina din fata prea aproape.
D’aia care mergeau prea incet sau prea tare…da…am vazut si un mosulica, care mergea cu cred 40 km/h pe camp, nu in localitate. Altii care mergeau cu 100 km/h in localitate. Si tot asa…am vazut tot felul de soferi…care mai de care…dar din fericire am ajuns la Giurgiu intregi…fara incidente in care sa fim implicati activ sau pasiv.
Buun…suntem la Giurgiu…in vama…eram 5 persoane si un caine…dam buletinele…se uita ala ce se uita dupa care intreaba de procura pentru mine. A iesit tata afara din masina sa vada care e treaba…de ce imi trebuie procura daca sunt cu el?...Ei bine se pare ca imi trebuia procura si de la mama…pentru ca nah cine stie…probabil tata voia sa ma fure de la mama, sa ma duca afara din tara si continuarea este foarte mare daca stam sa ne gandim, nu? Asta ar fi explicatia…dupa mintea mea inceata cel putin. Inteleg faza asta cu procura cand iesi singur, sau ma rog nu singur, dar cu alte rude, sau daca ai parintii divortati si esti in custodia celuilalt, nu cel care te insoteste. Asa parca ar avea sens, nu?
In fine…nu si nu domle nu pot sa trec doar cu tata fara procura legalizata si toate stampilele si semnaturile si tampeniile pe ea de la mama…Deci ne’am intors frumos…am stat o noapte in masina…si a doua zi m’am intors cu altcineva…bineinteles nici la intoarcere nu a fost drumul mai lipsit de asa zisii “soferi de soferi”. Dar asta e…poate altadata…pentru ca traim intr’o tara in care un caine are voie sa treaca granita fara sa aiba niciun act (da…si cainii au acte…buletin, chestii din alea de la veterinar ca are sau nu vaccinurile facute)…iar eu …cu acte si cu un parinte insotitor nu am voie. Romania? Chiar ea…
Lumea Auto iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni.”

8 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,
Okeee stiu ca intr’un articol anterior compatimeam batranii bolnavi…ei bine in articolul de azi am de gand sa’i critic…si nu, nu doar batranii…oamenii “bolnavi” in general. Ce am cu ei? Nu, nu e de ajuns ca soarta i’a batut si sunt in starea in care sunt…trebuie sa ma iau si eu de ei [cat tupeu pe capul meu, stiu]!
Weekendul asta eu am stat in spital…intre 4 pereti albi ca intr’un sanatoriu. Am iesit si eu de cateva ori din camera mea si ce  credeti ca vedeam? Oameni bolnavi care stateau cu 3 geamuri deschise si usa ca sa faca curent…si asta sa zicem ca o las asa ca nah era cald…foarte cald…ce m’a lasat “wow…serios?” a fost cand vedeam tot mai multe persoane care aveau in buzunare pungi din alea in care le iese puroiul de dupa operatie…chestiile alea care se pun la cele 2 supape ale stomacului…ceva de genul…nu stiu cum se numesc…asa ati inteles voi sper ...mergeau unii pe pereti, altii cu “pomul” si perfuzia dupa ei si unde credeti ca se duceau? La fumat, domle’.  Ei sunt operati si bolnavi saracutii de ei …nu mai rezista…durerea e atat de mare, operatia a fost atat de grea si abia a reusit sa o faca…tratamentul este scump, etc…dar ei se duc si fumeaza…in spital…ca nah de ce sa astepte oamenii pana ies din spital? Nooo prea mult domle’ ce stau ei atat fara tigari? In niciun caz nu se paote asa ceva. Pay bine frate…te plangi ca ti’a fost frica de operatie ca de ala cu coarne, ca nu mai suporti tratamentul, nici fizic si nici material, ca ai dureri , etc, dar bani de tigari ai, nu poti sa stai nici macar perioada cat esti internat fara tigari…serios? De ce mai va duceti bai nene la spital….sau defapt…de ce va mai plangeti atat de toate cele cand voi nu vreti sa faceti niciun compromis?  Bine, evident nu zic acum ca de ce nu te lasi de tigari(nu ca nu ar fi o idee buna), dar macar cat esti in spital abtinete…
Asa…acum sa ma iau si de spital? Ar fi cazul…De ce sa ma iau de el?
1. Eu nicioadata nu am agreat ideea de spital…de internare…cand intru intr’un spital mi se face rau instantaneu. Cand vad toti oamenii aia bolnavi, care mai de care cu mai multe bandaje sau mai multe membre in ghips…daca mai si miroase…ma apuca toate durerile. Asa sunt eu nu suport ideea de spital.
2. Conditii? Bine eu nu ma plang FORTE tare de conditiile primite… adica am primit o camera buna, pe parta pe care nu bate niciodata soarele prea tare, doar 2 paturi (dar al 2’lea s’a ocupat duminica pe seara pe la 6pm), baie in camera. Okee pana acum suna bine…sa trecem la partea in care nu puteai folosi apa de la baie…stiu ca aici este mai mult problema primariei, dar eu intelesesem ca spitalul isi face propria sursa de alimentare cu apa…ce s’a inatamplat? Sau asta este apa din acea sursa…pentru ca daca da…o prefer pe a lu’ Ionascu…asta pe care o da el macar o pot folosi sa ma spal pe maini si sa fac dus fara sa miros dupa toata ziua a canalizare. Altceva…aveam suport suspendat pentru Tv,  aveam cablu Tv, dar lipsea ceva…oare ce?…aaa da…televizorul…probabil cu ala trebuie sa vii tu in bagaj cand te internezi. Aveam si o masuta…singura problema la ea era ca nu puteai sa o folosesti decat ca si suport pentru ca era foarte joasa si ca sa poti sta “ca tot omul” la masa sa mananci…probabil trebuia sa stai direct pe gresie ca sa fii la inaltimea corespunzatoare, desi nici asa nu garantez ca reuseai.  Neeext…gandaci…era o melodie “cassa loco- goanga”
“Ea este goanga, e colega mea

7 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , ,

Stiu ca nu prea am fost pe aici in ultimul timp, dar am motiv…chiar si scutire (stiu ca a fost weekend, da r eu am scutire medicala pentru weekend) dar vorbesc despre asta mai tarziu…acum vreau sa va spun altceva…Vreau sa va spun ca astazi Just Words implineste 1 anisor….si vreau sa va multumesc tuturor celor care l’ati vizitat si(sper) il veti mai vizita. Pana in momentul asta (exact in momentul in care scriu asta) am 52,063 vizualizari…de prin toate colturile tarii,  pagerank 1 si sunt pe pozitia 3995 in zelist.
A trecut un an de la primul articol scris aici, dar blogul meu este mai micut …pentru ca recent a inceput sa fie si el cunoscut si urmarit de mai multe persoane si sper ca numarul lor o sa creasca. Pana in present pagina de facebook officiala are 32 like’uri.
Si inainte sa termin vreau sa’i multumesc unei persoane in mod special pentru ca imi urmareste blogul frecvent si este cititorul meu fidel inca de la inceput, de la primele aberatii, inainte sa fie cunoscut in blogosfera (nici macar cat este acum, era in anonimat complet) si nu avea nici macar 100 vizualizari pe zi.
Acum va las cu niste sampanie, chair daca eu nu pot , macar voi sa beti un pahar in cinstea micutului meu blog.

3 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , ,

Exista un tipar anume pentru bloggeri? Ca sa poti fi blogger trebuie sa indeplinesti niste criterii, de exemplu sa ai 1,80m, 80kg, brunet, ochi caprui si ochelari? Daca exista imi doresc sa’mi fi spus si mie cineva inainte sa ma apuc sa scriu aici…Care e faza? Cine spune ca un blogger trebuie sa fie neaparat asa sau asa? E atat de importanta persoana din spatele blogului?
De exemplu daca tu (da, tu care ma citesti acum pe mine) citesti un blog foarte des…intri de 2-3 ori pe zi, esti abonat la postari si la commentarii, esti un cititor fidel in adevaratul si profundul sens al cuvantului si intr’o zi vezi printr’un commentariu sau intr’o postare sau la rubrica “despre mine” ca persoana din spatele blogului nu este asa cum ti’o imaginai tu. Adica poate tu iti imaginai pe cineva de 18 ani, brunet/a, ochi caprui, inalt/a, etc…si afli ca defapt este mai mare/mic decat credeai tu, ca nu este brunet/a ci blond/a sau roscat/a , nu are ochiii caprui ci verzi/albastrii…nu e inalt/a e scund/a , etc…in cateva cuvinte complet diferit decat ce iti imaginai tu. Ce o sa faci? Iesi de pe blog in cea mai mare graba, aproape nici nu mai poti sa nimersti “x” in viteza aia, te dezabonezi de la postari de la commentarii de la tot si stergi siteul din arhiva browserului, nu?
Nu conteaza ca iti place cum scrie persoana aia, nu conteaza ca te regasesti in ce scrie persoana aia, nu conteaza nimic…nu e asa cum iti imaginai tu, asta e singurul lucru important….nu se incadreaza in acel tipar, nu? 
Intrebare fara raspuns…cu ce afecteaza? Daca persoana respectiva nu arata cum credeai tu sau nu lucreaza unde credeai  tu sau nu are vocea cum credeai tu….ce conteaza toate astea? Le vezi pe blog? Pana acum ti’a pasat? Nu ti’a pasat ca intrai si citeai, comentai si ce mai faceai tu pe acolo.
Eu sunt de parere ca bloggerul spune mai mult prin cuvinte decat printr’o poza. Pentru mine conteaza mult felul de a fii al unei persoane…conteaza mai mult decat aspectul…si cam asa e si la bloggeri…ei isi spun sentimentele, isi deschid si descarca sufletele.
Daca vrei sa cunosti pe cineva mai bine e normal sa’i ceri si o poza …macar de curiozitate, dar daca esti un cititor adevarat nu o sa pui accent pe altceva, o sa’ti pastrezi in continuare convingerile si parerile pe care le aveai inainte sa vezi si latura asta a bloggerului.
Buuun…altceva….nu sunt de accord nici cu vorba aia care tot circula …despre faptul ca bloggeri nu au viata sociala, nu au viata offline…pai daca nu am o viata sociala, daca nu traiesc si in offline cum pot sa vin aici si sa scriu despre ce mi se intampla? De unde scot sentimentele si trairile astea daca nu din viata de zi cu zi? Si prin viata de zi cu zi nu ma refer la cea online…ma refer la viata reala,  viata offline.
Nu stiu daca exista un tipar pentru bloggeri, dar mai mult ca sigur eu nu intru in el. Eu sunt eu (si asta imi ocupa cam tot timpul) si nu fac parte din niciun tipar online sau offline.  Si pentru mine aici, in blogosfera toti suntem o echipa….imi este greu sa ma adresez cuiva pe blog cu “dvs” pentru ca imi vine peste mana sa scriu asa in comentarii. De ce? Nu pentru ca nu am educatie…pentru ca am cei 7 ani de acasa, dar imi vine mai greu sa ma exprim asa si in comentarii pentru ca poate pe bloggerul respective nu are varsta pe care mi’o imaginez eu si dupa cine stie ce crede…sau daca initial vorbeam la per-tu  si ulterior aflu ca persoana respectiva este mai in varsta decat mine si ar fi frumos si normal din partea mea sa’i vorbesc cu dumneavoastra nu pot …de ce? Pentru ca deja am inceput sa i ma adres cu “tu”.
Asa ca imi cer scuze daca cineva se simte jignit ca nu’i vorbesc cu dumneavostra cand ar fi cazul si daca este cineva care doreste acest lucru sa’mi spuna si se rezolva. 

2 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,
Dupa cum stiti am avut la Aniela  o serie de 3 guest post'uri... pentru cine nu le'a citit...primul este aici...generatia de ieri....urmatorul generatia de azi si ultimul care a aparut azi generatia de maine
Vreau sa'i multumesc inca o data Anielei pentru ca mi'a oferit aceasta ocazie si sa imi cer scuze pentru inactivitatea din ultimele zile...promit ca de maine revin "la treaba"

1 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,

Uite mah nesimtitii...nici anul asta nu stiu ce se sarbatoreste defapt si de drept pe 1 Mai....Daaaar ca sa vezi ca eu stiu iti zic La Multi Ani:*>:d<...siii este la 12:43 nu la 13:43 pentru ca aici te'ai nascut, dupa ora asta...


Nu stiu cati stiu, dar astazi este o zi importanta...este 1 Mai..