24 decembrie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , , ,

Toata lumea vorbeste de Craciun pe bloguri am vazut…eu o sa ies din tipar(ca de obicei) si o sa fac asta maine, ca nah…maine e Craciunul, nu?
Acum o sa va vorbesc despre alte tampenii care imi debideaza mie prin minte, dar cum nu vrea sa zic nimic de rau, macar acum de Sarbatori, o sa va povestesc ceva. Acum ceva timp ma intorceam din oras si ce credeti ca vad? Un polo in stare perfecta…curat…fara zgarieturi…fara nimic…parcat unde? Chiar la gunoi. Acum nu stiu daca e cazul invers tomberonului pe care l’am gasit parcat intre masini sau pur si simplu proprietarul s’a plictisit de masina si s’a gandit sa o arunce.
Da…exista si posibilitatea ca nu a gasit loc de parcare…dar este mai putin credibil. 
U Mad Troll

Troll face MemeSi m’am tot uitat pe langa, dar era doar masina…nici urma de chei…deci clar proprietarul a vrut sa arunce masina nu sa o lase si sa o poata lua altcineva. Nu ar fi fost un cadou asa rau de sarbatori si de ziua mea daca lasa si cheile  


6 comentarii:

  1. :)) Tot pusa pe shotii esti :)

    Inca o data, Craciun fericit!


    RăspundețiȘtergere
  2. Eventual mi-o poti face mie cadou :D si asa nu a venit Mosu :( si un permis, bineinteles :))
    Te pupai, Craciun ferict!

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost o perioada in care era destul de simplu sa iti iei o masina. Probleme apar atunci cand calculezi banii necesari intretinerii ei (benzina, piese de schimb, asigurari etc). Parca mai bine este cu autobuzul, daca tot imi dau seama ca mi-ar fi greu sa intretin o masina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E destul de mult si sa cumperi una, dar si sa o intretii....oricum nu renunt usor la idee asta e clar:))

      Ștergere