27 noiembrie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , ,

Cand ai de gand sa pleci definitiv si sa lasi pe altcineva sa ocupe locul asta? Chiar nu ai de gand sa’l lasi sa incerce macar? Fa un efort…doar de data asta…si pleaca…da’te la o parte...sau fie nu pleca…stiu sigur ca nu o sa pleci niciodata, dar macar fa’i si lui un loc micut…cat sa se simta ca e aici, ca e prezent. Vrei sa faci asta? Doar de data asta…macar acum…macar dupa atata timp…macar dupa atata timp de cand asteapta…macar dupa atata timp de cand astept eu...
Am inteles ca asta a fost candva locul tau…ti l’am acordat pe deplin si am sperat sa ramai, dar nu asa…am inteles ca nu ai de gand sa pleci si asta este si va ramane in continuare locul tau, dar totusi trebuie sa inveti macar sa’l imparti pentru ca in intregime nu va mai fi niciodata al tau…pentru ca tu nu’l mai vrei si chiar si cand l’ai mai vrut nu s’a mai putut…si nici nu o sa se mai poata…ai inteles si acceptat asta foarte repede, dar totusi te incapatanezi sa’ti lasi urma aici…sa incurci in continuare treburile altora, sa fi mereu prezent in momentele cele mai aiurea, sa nu pierzi nicio clipa de bucurie sau de durere.














Nu credeai ca o sa’ti spun asta, nu credeam ca o sa’ti spun asta…dar astept clipa in care o sa te plictisesti si o sa pleci definitiv…vreau sa faci loc si pentru altcineva, vreau sa faci loc pentru mine si pentru cine vreau eu…...Dar nu o sa pleci, nu e asa?
Postare cam din cutia cu prostii sentimentale 

10 comentarii:

  1. Am o intrebare si sper sa nu te supar, e doar ce cred eu:d
    Tu cand o sa te plictisesti si o sa il dai afara?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca a fost dragoste nu va pleca, dar absolut nici-o data....
    Timpul te va învata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai e de actualitate?
    Intreb si eu... :)
    Oricum...pleaca cand pleaca, nu cand vrem ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pre vrea sa plece...dar se pare ca trebuie sa astept in continuare...

      Ștergere
  4. Nu trebuie sa astepti, fii tu cea curajoasa si da-l afara. Astfel castigi timp foarte pretios...si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar asa usor...am incercat, dar este foarte incapatanat la fel ca si originalul:)):(

      Ștergere
  5. Asculta sfaturile doamnelor trecute prin viata si renunta pana nu este prea tarziu. Pastreaza locul acela frumos pentru cineva care merita si care stie sa aprecieze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta tot incerc sa fac de ceva timp...recunosc ca o perioada luunga de timp mi'a placut sa stau asa...in iluzie...dupa am constientizat ca este doar o iluzie si a mai disparut, dar cand mai da cate un semn ocazional ma face sa realizez ca inca este aici...dar acum, de ceva timp chiar incerc sa'l fac sa plece...insa nu prea reusesc:(

      Ștergere