26 noiembrie 2012


Unii zic lucruri de genul cica imi pierd potentialul…ca sunt o lepra. Ce pot sa zic? Partial adevarat…sunt de o lene iesita din comun, dar totusi…Eu sunt de parere ca lumea ma supraapreciaza…DA! Asta e parerea mea…oamenii cred ca sunt in stare de multe de care eu nu sunt asa sigura pe mine…eu am dubii, dar altii sunt siguri pe capacitatea mea de a reusi. Si cica pentru ca nu’mi dau suficient interesul si nu vad asta imi pierd potentialul…ca daca m’as stradui mai mult cu capacitatile mele as putea sa fac mult mai multe. Cam asa spun majoritatea persoanelor care ma cunosc nu am scos eu cuvintele astea…ce e drept au o parte de adevar si aici…adica sunt o persoana care retine repede, dar care nu poate invata decat logic…nu pot sa tocesc. Invat mecanic cuvant cu cuvant, dar cand termin ideea de citit deja uit cum incepe. Deci asta nu prea inseamna ca da potentialul afara din mine, nu? Dar totusi multi se incapataneaza sa’mi repete chestia asta si cred ca intr’o zi o sa mi se urce rau de tot la cap si o sa ajung si eu sa cred ca pot sa fac anumite chestii de care nu sunt atat de sigura.

Trebuie totusi sa recunosc ca m’am bazat putin pe ideea asta, pe stilul meu de a asimila informatii cu usurinta atata timp cat le gasesc o logica in momentul in care m’am hotarat sa nu ma hotarasc deloc la ce facultate dau si sa incerc la amandoua…si la Poli si la Medicina.
Nu prea are sens articolul, stiu, dar am vrut sa va spun si voua ca cica imi pierd potentialul fara sa’mi dau interesul dupa parerea unora. Au si n’au dreptate, nu? Adica chiar sufar de lene acuta, dar totusi imi dau intr’o oarecare minima masura interesul…am o gandire logica si retin destul de repede idei, dar numai logic deci totusi asta nu inseamna ca am ditai potentialul sa fac cine stie ce si eu nu’mi dau seama si nu fac nimic, nu? 

8 comentarii:

  1. Cateodata ma apuca o lene ca nici pana la baie nu am chef sa ma duc...dar sunt obligat :)) seara faina

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca inteleg ceea ce doresti sa spui.
    Sunt convinsa ca daca ti se reproseaza ceva de genul...oamenii cred ca vad ei ceva :)
    De multe ori, cei din afara vad mai obiectiv lucrurile, situatiile...
    Poti invata pentru medicina foarte logic. Examenul de medicina nu mai este cum era acum foarte multi ani. Nu mai trebuie sa tocesti materia, ci chiar sa stii, sa intelegi logic lucrurile...
    Iar penru Poli...numai logic. Deci e OK. Un pic de mobilizare...vine si ea, cand vei fi mai aproape de momentele cruciale...
    Am incredere in tine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca se poate invata logic si pentru medicina si pentru examen si pe parcursul facultatii. Mersi mult de tot:x :)

      Ștergere
  3. E cel mai bine sa inveti logic. Si eu patesc deseori la fel ca tine, sa mi se spuna ca eu pot dar nu vreau. Este viata ta si tu decizi ce ti se potriveste sa faci, ca nu faci ce vor altii. Potentialul nu se pierde atata timp cat ai in cap o idee in legatura cu ce vrei sa faci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Altfel nici nu pot sa invat:d Daca se pierde sau nu e treaba lui eu oricum nu prea am treaba cu el:))

      Ștergere
  4. Parerea mea o stii deja, din articolul precedent..Mai important e sa vizualizezi cum va arata viata ta pe fiecare dintre cele doua drumuri-variante! si atunci vei stii ce sa alegi!

    RăspundețiȘtergere