12 octombrie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
Pentru weekendul asta am tot o trilogie, doar ca de data asta una horror, care dupa mine, chiar se poate numii horror pentru ca are cateva secvente chiar interesante...
Citatul cu care incepe fiecare film din cele 3 mi se pare de asemenea interesant :
"cand cineva moare in pragul unei furii cumplite...un blestem se naste...blestemul poposeste in acel loc al mortii....cei care il intalnesc vor fi prapaditi de furia sa"
Filmele se numesc The Grudge si pentru pasionatii de horror sunt numai bune de vazut seara inainte de culcare, pentru cei mai speriosi, dar totusi fani ai filmelor horror nu recomand sa'l vedeti inainte de culcare sau seara





The Grudge 2


The Grudge 3

8 comentarii:

  1. Ai timp de filme... ;)
    Nu o sa le vad, dar macar voi sti, cand dau de acest nume, despre ce este vorba :) Sa nu fiu nestiutoare complet. Thanks :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut foarte multe filme:)) si lista este inca deschisa:))

      Ștergere
  2. :))) eu zic ca trebuie vazute cu ajutorul unui sistem home cinema :D si cu un bol de popcorn in brate, ca atunci cand e de speriat sa sara tot pe jos si dupa sa fie de strans :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) O idee buna. Eu le'am vazut stand pur si simplu in pat inainte de culcare;))

      Ștergere
  3. Ce de schimbari ai facut pe aici! Marea mea multumire este ca nu mai comentez de pe google. :))
    Nu prea ma uit la filme horror, ca sunt sensibila. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Vienela cu comentariile este din cauza ca am o problema cu modul de comtarii...nu reusesc sa adaug optiunea de reply..motiv pentru care cred ca o schimb tema:)) Cu atat mai placut sa vezi un film horror >:) la horror eu gasesc greu un film care sa'mi placa pentru ca mi se par banale multe, daca tu esti mai sensibila inseamna ca o sa te prinda mai repede decat pe mine un film:))

    RăspundețiȘtergere