9 octombrie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,

Nu e chiar recenta poza, dar mereu am uitat de ea. Intai sa va intreb ceva…voi cum va uscati hainele? Pe balcon? In curte? COMPLET GRESIT!!! Acum e la moda sa va uscati hainele aici:

 Nu e fake, nu e edit, nu e nimic…e o poza facuta de mine la ghena. Nu stiu daca e expozitie si eu m’am dus sa arunc gunoiul in loc sa’mi duc o parte din sifonier sa o expun ca tot omul…nu stiu daca au fost puse la uscat.
Da, probabil sunt haine aruncate de cineva, dar cu siguranta nu le’a insirat de tomberoane ca la expozitie…oare au fost scoase de concetatenii nostrii de etnie rroma care frecventeaza des locul…si le’au lasat acolo ca nu le place? In situatii de genul eu cred ca accepti ce ti se da, nu? Nu incepi sa faci nazuri. Oricum…mie mi’a atras atentia si intr’o oarecare masura m’a si amuzat…sper ca si pe voi.(articol facut in lipsa de inspiratie, v’ati dat seama dinainte cu siguranta, dar am vrut sa confirm)

6 comentarii:

  1. Poate ca le lasasera sa le poata lua cineva, care ar fi putut avea nevoie de ele. Aruncate in tomberoane...nimeni nu s-ar fi uitat dupa ele. Zic si eu.
    Dar oricum, imaginea e haioasa. Si mai ales ceea ce-ai scris :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede'ma ca s'ar fi uitat:)) zilnic cauta in tomberoane grupulete de cate 2-3 rromi. Si mie mi s'a parut funny d'aia am pus'o:d

      Ștergere
  2. Ma gandesc ca poate hainele alea au fost in gunoi dar un om sarac care sta pe drumuri le-a scos si le-a pus asa:-??
    Totul e posibil :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil, dar daca tot e rrom(pentru ca doar rromi am vazut aici la mine) care cauta in gunoi mancare si chestii refolosibile...de ce nu au luat hainele?

      Ștergere
  3. Oamenii lasa si la ghena de langa blocul nostru haine care sa poata fi luata de saraci, dar romii vin cu alte treburi pe la ghene. Cauta plastic, fier, mancare pentru porci... Haine fura mereu din magazine, de ce -sar deranja sa ia unele purtate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, dar mie mi'a placut modul in care le'au lasat intinse ca la expozitie sau ca la uscat:))

      Ștergere