4 octombrie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,

Am pus eu o poza aici, dar poza asta are si o poveste in spate, o trasnaie de a mea mai exact. Din cele 2-3 replici cu siguranta nu a inteles nimeni asa ca vreau sa detaliez acum.
Si o sa incep cu : “a fost odata ca niciodata” …neah, am glumit…o sa incep cu Era vara lu 2010…si eu eram la tara. Bunicamea avea un gard de vopsit…si eu ii spusesem ca da, il vopsesc…asa ca m’a pus sa vopsesc…am vopsit eu ce am vopsit, dar dupa incepusem sa ma plictisesc…si am inceput sa desenez pe scanduri:

Dupa am mai stat eu asa si m’am gandit…sa scriu “DE VANZARE” pe gard…si m’am mai gandit sa’mi pun si numarul ca nah asa se face, nu?
Zis si facut:



Nici nu va imaginati cum se uitau toate babele care treceau pe acolo si vedeau ce am scris pe gard…unele mai curioase asa mai si intrebau: “vinde “matamare” casa?” eu ce puteam sa zic? “vinde bre vinde” dupa plecau si eu incepeam sa rad pana nu mai puteam. Cand au vazut mamaia si mama au zis ca am inebunit…nimic nou defapt, dar au simtit nevoia sa’mi zica.
Dupa au inceput sa vina si niste prieteni pe acolo, pentru ca bunica mea sta chiar langa curtea scolii(=locul unde ne intalneam sa pierdem vremea) asa ca am abandonat complet vopsitul gardului, dar inainte de asta a trebuit sa acopar minunatul meu anunt.( fara happy end)

7 comentarii:

  1. :)) Mi-amintesc de fotografia asta.
    Cat pe-aci s-o lasi pe bunica fara casa, fara gard...fara nimic :))
    Pe mine ma amuza ca oamenii chiar au luat-o in serios.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ras destul prima data cand am vazut gardul cu anuntul, nu aveam cum sa il uit atat de repede. Parca imi si imaginez batranele imbrobodite, ciorcine pe langa tine, intreband daca vinde ma-ta mare casa si uitandu-se viclene una la cealalta. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate care treceau pe acolo se uita la mine:)) stiu ca una si dupa ce a trecut de mine mai intorcea capu' :))

      Ștergere
  3. Super tare...imi inchipui reactiile "batranelor" din sat:)):))

    RăspundețiȘtergere