1 octombrie 2012


Lulu m’a provocat sa scriu un articol …a dat de ales intre 3 teme…as scrie despre vacanta mea, dar am scris deja aici…despre diferenta dintre a iubi si a fi indragostit m’as lungi prea mult…asa ca ramane sa scriu despre o zi din viata mea.

Viata mea este atat de banala si plictisitoare incat toate zilele mele seamana intre ele…asa ca o sa va povestesc o zi mai diferita, dar am tot stat si m’am gandit ce zi mai importanta sa povestesc? Pai sa va povestesc despe ziua in care m’am decis sa’mi fac blogul…e ok? Sper sa da…
Paai…era o zi de 7 mai 2011, o zi de sambata. O zi in care lenea era la ea acasa. In perioada aia si cu ceva timp in urma tot desenam diverse chestii pe caiete si scriam tot felul de “filozofii” mai putin sau mai mult ciudate…si cineva imi zicea sa’mi fac blog…ca e true si la moda…si am zis “NU!”…asta era pe la sfarsitul lu’ 2010 …revenim mai aproape de ziua in care am facut blogul…vineri…6 mai…sau pe acolo oricum vad ca si’a facut o prietena blog…si dupa ma tot impingea de la spate sa’mi fac si eu blog…si am zis “ok, mah imi fac si eu blog”…si uite asa sambata, 7 mai 2011 am intrat pe blogspot si mi’am facut  blogul…cont de google nu aveam , mi’am facut si din ala…dupa ce nume ii pun blogului meu? Trebuia sa fie ceva cu zdwub asta era sigur, dar dupa m’am gandit ca e prea narcisist asa ca nu…nu trebuie sa aibe zdwub…dupa m’am gandit sa fie ceva in engleza ca e mai pompos asa, dar cum eu stau varza cu engleza ce nume in engleza pompos sa’i pun? Ma hotarasem sa renut la idee…adica de ce imi tot bat eu capul pentru niste cuvinte aruncate aici pe care oricum nu le’ar citi nimeni? Si dupa mi s’a aprins beculetul….doar niste cuvinte, dar e cam lung…doar cuvinte…nu suna prea bine…Just Words…parca suna mai bine…si uite asa a aparut numele blogului meu.
Dar la adresa nu puteam sa pun justwords.blogspot.com ca cica era deja luat…iar stres, iar ganduri sa renunt, dar intr’un final am zis sa pun un Z inainte…z evident de la zdwub. Buuun mi’am facut blogul…avea un nume, avea un design simplu, negru si aveam si adresa. Acum a urmat alta parte grea…trebuie sa scriu ceva pe el, nu? Dar ce scriu pe el? Aveam o multime de idei, dar nu puteam sa le leg in fraze coerente asa ca am facut un articol scurt pe care am vrut sa’l incep mai ironic, mistocar si glumet, dar evident acum cand il citesc mi se pare aiurea tare. Si evident am presupus ca o sa am cititori asa ca m’am adresat lor inca din primul articol.
Si uite asa s’a facut seara…9 si ceva seara …am publicat articolul…am asteptat sa vina vizualizarile si comentariile, dar de la cine? Dupa m’am gandit sa fac publicitate…am pus blogul la status…au intrat cateva persoane…dupa ma gandeam: sa’l pun si pe facebook, sa nu’l pun pe facebook…adica mi se parea ca un gest narcisist oarecum sa’mi public propriu blog, propriu articol pe facebook mai ales ca atunci eram un “fan” si mai mare al facebook’ului.
Dar uite asa…a trecut ziua de 7 mai, cu nervi, cu stres, cu ganduri de renuntare, cu contradictii, dar acum aveam un blog, un blog cu un articol, blogul meu…Just Words de care ma simteam mandra si la care nu vroiam sa renunt…si sincer nici acum nu vreau asta…si nu cred ca o sa vreau curand.
Si asta e o zi din viata mea…una mai importanta nu una banala si plictisitoare cu aceasi rutina in mare. (uite ca a iesit si rima fara sa vreau)

15 comentarii:

  1. Draguta provocarea Luizei, cred ca voi scrie si eu ceva legat de asta, daca voi avea timp. ;)
    De mine s-au rugat sa NU imi fac blog. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) nu'mi pare rau ca mi'am facut blogul:) Astept sa citesc postarea:)

      Ștergere
    2. Te invit si pe tine :) O sa ma mai gandesc si la alte provocari gen :) Astept sa citesc si postarea ta :P

      Ștergere
  2. dar nu ai specificat si cine te impingea sa.ti faci blog>:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain:> Cred ca a avea un blog e ceva frumos, aici iti faci prieteni si poti scrie tot ce vrei. Iti urez succes in continuare cu blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. bine ai facut ca l-ai facut...
    adorabila povestioara ta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi ca ai acceptat :) Foarte tare ziua aceea, nu? :) si la mine a fost ceva gen…stress, intrebari…si pana la urma am hotarat sa scriu si ce-o fi, o fi :D Azi mi-am dat seama ca doar inceputul este mai greu…:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o zi destul de interesanta...mai ales acum cand imi amintesc, dar consider ca a meritat:)

      Ștergere
  6. Frumos ai scris despre ziua aceea...cred ca acum te gandesti cu mult drag :) Bine ca l-ai facut! Asa ne-am cunoscut :) Eu n-am sa uit niciodata ca eu primul schimb de linkuri cu tine l-am facut, nici nu stiam bine ce inseamna acel schimb, intelegi? :)
    Am raspuns si eu provocarii Luizei...tot cu o zi dn viata, dar la mine zilele sunt agitate, de regula... :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Elly Chiar ma gandesc cu drag acum si ma bucur ca nu am renuntat la idee;)) Cand am facut schimbul de link nici eu nu stiam foarte bine ce presupune, dar ne'am descurcat noi intr'un final ;)) si ma bucur foarte tare ca mi'am facut curaj sa'ti cer acest schimb pentru ca altfel nu te mai cunosteam:p

    RăspundețiȘtergere