1 august 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , ,
Care e faza cu Fuego???? Peste tot pe facebook vad numai poze tampite cu fata lu’ Fuego si la toate intrebareile care oricum sunt penibile(majoritatea) si au raspunsuri la fel de penibile vad 1-2 raspunsurile legate de intrebare si restul pana la aproape sau chiar peste 100 numai despre Fuego? Care dracu e faza ? OOoook canta naspa…are cantecu ala tampit cu impodobeste mama bradu, dar  totusi se exagereaza prea tare!!!
Doar eu am impresia asta si intru iar in categoria oamenilor tampiti redusi si nelalocul lor? Daca da nu e nicio problema…parerea nu mi’o schimb…mi se pare penibil si extrem de idiot si la fel o sa mi se para in continuare si persoanele care fac chestiile astea la fel de tembele si idoate. Si nu, nu sunt fan inrait Fuego ba chiar prefer sa’l ascult pe Salam live(am mai zis ca ascult manele ocazional si nu imi e rusne sa recunosc, dar live’urile ma enerveaza la culme). Dar totusi…mi se pare ca prea se exagereaza..ok…a fost funny la inceput…acum incepe sa fie plictisitor si foarte enervant, cel putin pentru creierasul meu micut

12 comentarii:

  1. Nu trebuie sa dai importanta asa mare ....trebuie sa fii tu ...atat :P zi faina :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ca le dau importanta prea mare, dar de la un timp au inceput sa fie mult prea enervante

      Ștergere
  2. E exagerat, desigur. Nu stiu nici eu de ce a ajuns Fuego ciuca batailor, cum se spune. Nu ma enerveaza atat de tare, dar acum de cate ori voi vedea ceva legat de Fuego, numai la articolul tau ma voi gandi si la revolta ta :)
    Cred ca inca nu s-au epuizat glumele pe seama lui, de aceea inca "tin"...adica inca merg. Fiindca a ne gandi ca s-a sfarsit imaginatia romanului nu e posibil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lumea e prea proasta sa isi dea seama ca greseste,Zdubito:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am observat ca unii artisti chiar se feresc de acest nume...oricum la cat de mult se poate in Romanica e evident ca glumele sa continue la nesfarsit, creznd ca are priza la public.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat...la inceput(prima zi) si mie mi s'a parut funny de ce sa nu recunosc? Dar sa fim seriosi...se exagereaza prea tare

      Ștergere
  5. Ieri am vazut o poza pe fb cu eternul Fuego pe vasul de toaleta, cantad "aeriseste mama casa". Cei mi populari oameni ai planetei anul acesta vad ca raman Fuego si Chuck Norris. Plictisitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chuck Norris este vechi, dar acolo nu e chiar asa 'monotonie'...in schimb cu fuego nu se face altceva decat sa se copieze modelul de ironii a lui Chuck Norris

      Ștergere
  6. Nu e doar parerea ta ,se exagereaza,dar fiecare cu ce-l doare,pe mine nu ma intereseaza foarte tare de glumele pe seama lui Fuego,daca ma amuza rad ,daca nu merg mai departe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pe mine nu ma intereseaza prea tare, dar sunt unele chestii si pe facebookul ala care imi sunt utile si ma intereseaza...dar pana sa ajung sa citesc raspunsurile inteligente si la subiect trebuie sa dau peste sute de raspunsuri tampite legate de Fuego

      Ștergere