27 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Zilele trecute pentru ca tata a fost liber si acasa ne cam plictiseam am plecat la pescuit. Si ne’am dus intr’un oras vecin unde este loc amenajat si toate cele…nu cred ca are rost sa zic acum numele orasului pentru ca situatii de genul cu siguranta s’au mai intamplat si se vor mai intampla si in alta parte
Ca sa ajungem la locul respectiv, care evident nu era in centrul orasului ci undeva la iesire a trebuie sa trecem peste o cale ferata…boon ajungem noi la calea ferate si ghici ce? Exact cand mai aveam 200m se lasa bariera. Ok, asteptam ce sa facem, nu? Si asteptam ….si inca asteptam…si tot asteptam…trece un sfert de ora…20 de minute…juma de ora…iar dupa 40 si ceva de minute in care nu a trecut absolut niciun tren ce credeti ca se intampla? Se ridica bariera. Da…am asteptat atat degeaba. Care e explicatia? Pay ce mi’a trecut prin minte in prima instanta cand am vazut bariera ridicandu’se fara sa fi trecut vreun tren a fost ca trenul s’a razgandit.

Adica ce alta explicatie sa fie? Ca erau toate barierele(de pe respectiva cale ferata puse nu doar aia la care asteptam noi) …deci nu era stricata bariera (sau erau stricate toate?) . Se plictisea nenea/tanti care se ocupa de chestiile astea? Nu sunt automate? Si chiar daca nu ar fi…omul respectiv chiar nu avea ce face decat sa se joace cu bariera si sa nu se lege nimeni de el? Deci ramanem la : trenul s’a razgandit.
S’a razgandit el, dar cat l’am “laudat” in minte ca pana s’a decis el sa se razgandeasca a venit soarele in drept cu masina si batea fix in geamul de pe partea mea.
Si ca sa fie tacamul complet nici peste nu a prea muscat…adica am prins noi cativa, dar destul de micuti, iar intr’un canal (ca nah daca am vazut ca prindem doar cat palma am zis sa ne mai si mutam, dar am revenit) am prins numai ‘pestisori de aur’ sau cum le zic eu nemo .

Daaar a fost totusi un lucru bun in toata treaba asta…defapt doua: am dus putin din plictiseala siii am aflat ca trenurile pot sa se razgandeasca cand vor manivelele lor. 

12 comentarii:

  1. O singura data am fost si eu la pescuit,dar eram mica si nu imi mai amintesc nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa repeti experienta:) este destul de relaxanta si placuta:)

      Ștergere
  2. wow..:)) cat de palpitant poate fi pescuitul!:) eu am fost o singura dta, nu am prins nimic...doar noroi in adidasi :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si undeva in zona orasului Valeni trenurile se razgandesc dupa ce astepti o ora ca boul in soare. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta a fost in Calarasi...nu stiu daca e frecvent intalnit fenomenul pentru ca nu prea am treaba cu orasul :)) Eu si cu tata schimbam aproape de fiecare data locul unde pescuim:))

      Ștergere
  4. :)) Nu cred ca s-a razgandit. Ori a anuntat o foarte mare intarziere...ori cine stie?
    Dar mi s-a parut interesant ceea ce vi s-a intamplat.
    Am fost si eu de doua ori la pescuit. Chiar am si prins mai multi pestisori ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu care a fost motivul real, dar pentru mine ramane faptul ca s'a razgandit :))
      Este bine ca ai prins:) dar sper ca nu ai renuntat(la nivel de hobby bineinteles)

      Ștergere