14 iulie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Se pare ca articolul meu legat de pantalonii purtati aiurea cu lenjeria la vedere aduce tot mai multi lasi anonimi care se cred mari destepti sa comenteze anapoda. Inca de la primul comentariu m’am gandit daca sa’l sterg sau nu…nu l’am sters[sa nu cumva sa se simta discriminat sau sa aibe falsa impresie ca m’a intimidat]…i’am lasat raspuns…daca l’a citit sau nu nu stiu…poate ca da…ca ieri s’a gasit alt Anonim sa comenteze la fel, dar ce e drept am dubii…nu cred ca e acelasi…asta al 2’lea a scris in asa fel incat sa pot si eu sa inteleg fara sa depun efort.  
Commentariile le gasiti aici si raspunsurile mele la fel.
Dar vreau sa lamuresc un lucru pentru toata lumea! E blogul meu personal si vreau sa accentuez PERSONAL si asta inseamna ca scriu ce vreau pe el…inseamna ca imi scriu parerile…parerile mele ca d’aia e personal. E locul unde eu imi descarc supararile, unde rad si unde scriu tot ce debideteaza neuronul meu. Pentru ca nu ma opreste nimeni si pentru ca este unul dintre motivele pentru care mi’am facut blogul.
Nu iti convine tie ceva? Cine te oblinga sa citesti? Nu cred ca am obligat pe cineva pana acum si nici nu o sa o fac sa intre si sa’mi citeasca blogulul…nu am pus pistolul la tampla nimanui si i’am spus “daca nu stai si’mi citesti (tot) blogul te impusc” …nu am pus pe nimeni sa iasa din monitor in momentul in care se deschide pagina blogului meu si sa te ameninte sa ramai si sa citesti tot cuvintel cu cuvintel ca daca apesi pe “x” , back, alt+ F4 sau orice altceva care sa te scoata de pe blog mori. Nici macar prietenilor mai apropiati nu le cer sa’mi citeasca blogul…poate uneori mai fac glume de genul “daca imi citeai blogul stiai” , dar stiu ca e o gluma pentru ca rad si rad si ei. Sunt unii dintre prietenii mei care nu au intrat pe blog niciodata si asta nu ma deranjeaza deloc pentru ca intra cine vrea si ramane sa citeasca la fel …doar cine vrea.
Daca vrei sa citesti ceva exact si 100% obiectiv intra pe un blog sau site care iti ofera asa ceva…pe blogul meu peste 90% sau chiar 95% din articole sunt subiective.
Alt ceva…Incepand de azi pe blogul meu nu se mai comenteaza sub forma anonimatului. Initial am zis ca e ok pentru ca stiu cateva persoane care imi citeau si inca imi citesc blogul si nu au cont nici pe facebook si nici pe g+ …si am zis ca poate o sa vrea si ei sa comenteze ceva ce a aberat mintea mea si nu ma gasesc in privat si ca sa nu’si piarda ideea sa o lase aici, pe blog….dar GATA…de azi nu se mai comenteaza sub semnul anonimatului.
Nu ma dernjeaza ca s’au facut remarci asupra a ceea ce eu am abordat…accept critica si chiar o astept pentru ca prefer sinceritatea…dar ma refer la critica constructiva si argumentata nu ca cea a celui care a comentat asta :
Ba si ce plm vrei uh ma asta k articolu asta de kkt daca te intereseaza moda asta nu a fost facuta in puscari a fost inventata de rapperi americani mai exact negri ce plm ai uh dak asa poarta rapperi pun pariu k uh esti un cocalar ce se indoie pe manele de la 7 dim pana la 00-00 plm nu te uiti si tu la 50 cent la chris brown la eminem la ice cube ca si ei poarta pantaloni asa si ce femei au aia :)) nu o sa aiba nici fitu si nici fisu :))) in plm de cokalar prost date-n plm imbracate ca salam , guta si toti manelisti .”
Un comentariu care este tot sub forma anonimatului chiar daca s’a semnat Klm a argumentat si a adus o povestioara intreaga derept argument si a facut’o intr’o maniera sa’i zic mai normala nu ca cea de mai sus.
Si inchei cu faptul ca acest blog este unul PERSONAL pe care am tot dreptul sa’mi exprim liber parerile si PUNCT [.]

6 comentarii:

  1. Se mai intampla, am auzit ca li s-a mai intamplat si altora sa aiba vizite din acestea si comentarii de genul celui dat exemplu.
    E intr-adevar solutia buna cea pe care ai ales-o. Eu inca n-am patit ceva de genul. Nu stiu sigur ce as face daca m-as confrunta cu asa ceva.
    Sunt curioasa daca isi va face un cont si va continua. Sa ne tii la curent :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer si eu am aceasta curiozitate;)) poate ai noroc si nu o sa ai parte de ei :p

      Ștergere
  2. Nu renunta la parerile tale, orice ar fi, atata vreme cat sunt corecte! si nu te consuma pt idioti! e pierdere de timp! si nu o sa-i schimbe nimeni vreodata! pt ca altfel nu ar mai fi idioti......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu renunt la parerea mea...mi'o sustin in continuare si o sa o fac mult timp de acum inainte...MI SE PARE PENIBIL si e dreptul meu sa'mi exprim liber parerile si opinile oriunde, mai ales pe blogul meu personal, nu?

      Ștergere
  3. Dovada ca nu trebuie sa iti bati capul cu asemenea oameni sta fix in comentariile primite, unde se vede clar ce fle de oameni sunt.
    Continua sa vorbesti ca si pana acum, mie imi place. Si sunt convinsa ca nu sunt singura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am de gand sa fac...nu o sa'mi schimb stilul de a aborda subiecte pentru niste lasi, anonimi si defapt pentru nimeni. Si mersi frumos:) ma bucur mult ca iti place :">

      Ștergere