25 iunie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Leapsa a pornit de la Aniela , iar eu am primit’o de la ea si de la Aura

1.Ce crezi că determină pe un om să fie domn?

Caracterul…degeaba fizic este cel mai “bine domn” daca la caracter esti un nimeni


2.Dacă ar trebui să alegi între familie şi persoana iubită ..pentru a fi fericită”Ce ai alege”?

Nu stiu sincer…probabil as cauta totusi o posibilitate sa nu renunt la niciuna…as despica firul in 14 nu doar in 4 si poate reusesc sa gasesc “scaparea”


3.Ce fel de personalitate ai?

“Cum ma tratezi asa te tratez”…nu imi place sa ma autocaracterizez(asa cum am mai zis) …dar totusi asta este deviza pe care merg


4.De ce unele persoane,atunci când pierd persoanele iubite..au impresia că nu mai are nici un rost să înceapă altă relaţie?

Probabil pentru ca inca au sentimente destul de puternice pentru persoana pieduta si le este greu sa renunte la ele chiar daca persoana respectiva a plecat . Nu este usor sa iti dai inima oricum mai ales dupa o relatie in care te’ai implicat.


5.Cum te simţi atunci  când ura te cuprinde?

Aici e discutabil…ideea e ca trebuie sa ma descarc si sa scap de ea..ori vorbesc cu anumite persoane [asta a cam picat…din motive mai mult sau mai putin personale si/sau subiective]  …ori dau drumu’ la muzica si ma enervez la culme pana cand simt ca am ajuns la maxim ca nu pot sa ma enervez mai tare de atat.


Leapşa poate fi preluată de oricine, cu rugămintea de a fi menţionate persoana care a pornit-o şi cea de la care a fost preluată.

6 comentarii:

  1. Cate profile psihologice cu lepsele astea :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma intreb cati "domni' mai exista pe pamantul asta. Domni cand ne referim la barbati politicosi, manierati, atenti etc...

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm, leapsa asta cred ca a ajuns si pe la mine. Ti-am citit toate raspunsurile :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca erai si tu numit acolo:p motiv pentru care nu te'am mai mentionat si eu:)

      Ștergere