15 iunie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Nu ma uit eu asa des la televizor…bine…acum nu ma mai uit deloc ca s’au terminat si “Pariu cu viata” si “Masterchef”…dar evident am televizor in casa…televizor care este folosit…si cand ma mai duc si eu prin sufragerie sau in camera la mama(unde am televizoare adica) la ce vad ca se uita? La tot felul de emisiuni reality show…tampenii din alea gen Nora pentru ma’ta, mireasa pentru plodu’ meu , etc, etc … Sunt mai multe, dar au acelasi subiect plictisitor…ideea acestor reality show’uri ar fi urmatoarea …niste incompetent nu’si gasesc pereche si intra in casa la astia sa isi gaseasca jumatatea. Si se cearta si injura si bat si scuipa ca la usa cortului si mai intra si cate cineva “in legatura directa prin telefon” care sa intareasca si sa puna paie pe foc la cearta.
Si cand ies pe afara mai aud babe persoane in varsta ca sunt tare indignate pe ce s’a mai intamplat in casa nora pentru ma’ta sau oricare alta. “Iti dai seama…ai vazut ce bine se potrivesc aia doi? Dar ce se tot baga ma’sa atat? Le strica fericirea cand e clar ca ei se iubesc si se si potrivesc…ohh si mai e si ma’sa nu stiu cui care nu stie decat sa comenteze…ma intreb cine o suporta pe aia acasa.” Replici de genul…bay nu stiu cum sa va zic dar…TOTUL E REGIZAT! Fiecare tipat si ton ridicat e in scenariu oameni buni. Nu, aia nu sunt niste incompetenti care nu isi gasesc jumatatea singuri sunt niste oameni care au fost la preselectii, au dat un interviu, au fost acceptati si li s’a incheiat un contract. Biiine ca pe langa banii (aia muuultiii) pe care ii iau ei aproape pe moca mai au noroc sa si gaseasca pe cineva cu care sa se potrivesti e partea a 2’a…si rar intalnita.
Sincer mi se pare aiurea cand vad persoane care chiar cred ca tot ce este acolo este real…nu domle nu este real…este pus in scena un intreg scenariu gandit si paragandit inainte .
E adevarat ca unele tate doamne respectabile de acolo isi joaca rolurile foarte bine si par extrem de convingatoare…Cand mai ajung pe la televizor si prind o faza de genul ma opresc sa ma ascult 1-2 minute si raman destul de “wow…cat de bine stie sa joace” de ce? Pentru ca ma gandesc…daca eram in locul ei …nu imi iesea atat de bine …nu se simtea dispretul si ura din vorbele mele in timpul unei certe false de tip tatesc . Ma pierdeam…jucam jucam , dar nu cu atata inflacarare si pasiune. Sincer le apreciez pentru asta…dar “ai vazut’o pe doamna x….cum nu? E ma’sa lu’ y…vai doamne femeia aia nu stie decat cearta…ma mir cum de y si sotul ei o mai suporta avand in vedere ca stau zilnic sub acelasi acoperis…eu daca eram in locul lor imi luam campii” …Ohh si eu ma gandeam la fel Poti draga persoana care ai ganduri asemanatoare dupa ce te uiti la asemenea prosti-show’uri ca ti’ai luat campii…Pentru ca nu realizezi ca totul este doar un scenariu si defapt persoanele alea nu au nicio legatura cu subiectul…
Ohhh dar scuze…am uitat nu se mai sunt reality show …sunt drama. Oare de ce?
Wake up natiune!

10 comentarii:

  1. e mult mai simplu sa inghiti precum gasca tot ce ti-e indesat pe gat, in loc sa-ti folosesti creierul si sa discerni singur! iti dai seama ca le e mai usor sa priveasca asa ceva, fara nici un efort, in loc sa faca efectiv ceva cu propria lor viata!..tare mi-e ca astfel de lucruri nu or sa se schimbe curand!..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu cred ca or sa se schimbe, dar...mi se pare absurd :))

      Ștergere
  2. Ne-au tampit de tot cu televizorul.
    Telenovele, stirile de la 5, reality-urile nereale. Multi nu pricep nici macar despre Wrestling ca nu este real.
    Eu am renuntat aproape cu totul la TV. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte adevarat...tot ce e la tv e regizat...dar nah greu pentru multi sa priceapa.
      Sincer si eu :)) dar pentru ca sunt un copil mare (si o sa fiu mereu) inca ma mai uit ocazional la desene :"> :))

      Ștergere
  3. Stii ce zic eu?La televizor sunt numai prostii ca sa faca si ei bani:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect...ce face bani mai bine decat cearta ca la usa cortului are tine publicul bagat in priza (mai ales pe aia care cred ca este real..)

      Ștergere
  4. Mass media si emisiunile actuale mai mult ne-au prostit! Parerea mea...
    Sunt si emisiuni educative dar marea majoritate sunt cu si despre: violenta, bani, accidente etc. Zic pas si puric tv-ul doar cand am o emisiune interesanta de vizionat!

    RăspundețiȘtergere
  5. unora le e muuult mai simplu sa nu digere informatia si s-o inghita asa cum le este prezentata, intr-un ambalaj frumos. asa cum spui si tu, de mukte ori tv-ul tampeste

    RăspundețiȘtergere