25 iunie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Hai ca ne’am dat dracu cu francezii astia. Zilele astea m’am plimbat mai mult cu masina si am tot auzit la radio stirea asta. Si chiar m’a deranjat si pe mine…cine dracu se cred astia? Popor de ce? Sunt niste tarani idiotic.
Pentru cine inca nu si’a dat seama e vorba de enuntul de la bac care suna cam asa "Prezentati formalitatile pe care trebuie sa le indeplineasca un marochinier care vrea sa isi protejeze timp de 20 de ani marca de falsificatorii care opereaza in Romania" 
 Hai ca raspund eu la asta: trebuie sa nu fie un francez idiot! Oh scuzati’mi pleonasmul daca e francez e automat si idot. Da! Fac generalizari pentru ca asta fac si ei. Baga tot poporul roman in aceiasi oala eu de ce sa nu fac acum la fel?
Spun ei de noi ca avem paduchi, ca suntem un popor de inculti si etc etc…da’ ei ce sunt? Ei sunt niste nespalati care in momentul in care au descoperit parfumurile au incetat sa se mai spele. Nivelul lor de invatamant este inferior celui din Romania, dar totusi noi suntem aia inculti…cu ce suntem noi mai jos decat ei? Vreau sa’mi raspunda cineva…cu ce e Franta superioara Romaniei? Exceptie facand imbecilitatea.
Pay fac si eu acum un subiect de examen “de cate gloante ai nevoie sa elimini poporul francez?” saaaau “de cate tone de apa ai nevoie sa elimini tot jegul din Franta, tinand cont ca niciun francez nu se spala[folosesc doar parmurile]”. Asa ar fi frumos, nu? Sa avem si noi subiecte din astea la examene.
Nu continui pentru ca as ajunge la un limbaj neadecvat si nu merita niste idiotic ca astia sa ma chinui sa gasesc sinonime pentru expresiile din mintea mea din momentul asta.

4 comentarii:

  1. Cat de mult clocoteste furia in tine :p. Daca nu avem o pozitie politica foarte clara nu putem sa rezolvam hartuielile francezilor (multe dintre ele justificate - oare ce cauta cersetorii si traficantii romani in Paris?).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca ambasada romana din Paris a cerut sa'si prezinte scuzele si sa pedeapsca responsabilii. Ok..acum cersatori si traficanti prin toata lumea...dar asta nu inseamna ca toti romanii sunt la fel

      Ștergere
  2. Erai extrem de nervoasa cand ai scris articolul, se simte din vehementa cu care reprosezi si se vede din scaparile pe care le ai pe acolo. ;)
    Nu te mai enerva, ca mesajul oricum nu ajunge la ei decat daca il traduci si il raspandesti printre francezi. Au dreptate Parazitii, cu "Mesaj pentru europa'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar aveam foarte multi nervi...am scris asta dupa ce am auzit pentru a nu stiu cata oara stirea asta idioata la radio. Nu ajunge nicaieri asta e clar, dar pe mine ma deranjeaza generalizarilea astea fara rost...si ai dreptate...mare adevar spun parazitii in melodiile lor

      Ștergere