7 iunie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
Nu imi plac si prefer sa nu primesc deloc aprecieri decat sa primesc aprecieri false! Nu le agreez deloc si nici persoanele care le spun nu prea imi sunt pe plac. Toata lumea incepe cu linguseli cand are nevoie de ceva, unii mai au putin si iti spun ca esti idolul lor… si toate ca la sfarsit sa urmeze “am nevoie de …”/ “ajuta’ma cu…” . Pay bine mah omule…de ce nu intrebi sau de ce nu zici direct? Crezi ca daca am de gand sa’ti raspund “nu” iar tu inainte sa ma intrebi imi bagi un set frumos si lung de laude si tot felul de linguseli o sa’mi schimb raspunsul? Sa te ajut…NU…poti sa ma lauzi sa’mi spui ca sunt zeu/idol/cea mai suprema fiinta…daca raspunsul meu e nu…apoi nu ramane.
Da…eu iau chestiile aste in gluma de cele mai multe ori…dar cand se exagereaza deja devine stresant…apreciez omul care stie sa zica ce vrea direct nu pe ocolite cu “pay sa vezi ca mi’a murit pisica, purcelu’, catelu’ si peste toate astea am ramas si fara hartie igienica la baie in timp ce stateam pe tron”…(vai, dar ce m’ai impresionat)…si dupa ce imi bagi o poveste din asta extreme de lacrimogena impresionanta incepi sa’mi lauzi tot ce iti amintesti despre mine “esti cea mai desteapta, isteata, draguta, frumoasa, impresionanta,etc, etc, etc persoana pe care o cunosc”…(clar nu stii multe persoane, dar mersi m’ai flatat plictisit) …si dupa toata introducerea asta scuuurta in care imi poveste despre tragedia vietii tale si imi insiri un pomelnic de complemente incepi ce vroiai tu sa’mi zici defapt “am nevoie sa ma ajuti si pe mine sa ….” . Pay bay omule…pana ajungi tu la partea asta cu “ am nevoie sa ma ajuti cu…” eu deja ori adorm ori te opresc si injur.
Cu ce dracu’ crezi tu ca ma incalzeste pe mine ca am aflat ca ti’a murit pisica, purcelu’ si catelu’ si ca ai ramas si fara hartie igienica pe tron? Cu nimic…nu’mi pasa de asemenea tampenii cand tu nu vrei decat sa’mi ceri ajutor pentru o chestier mai putin sau mai mult banala.
Imi faci complimente? Fa’mi …dar sa fie adevarate…daca incepi sa imi insiri un asemenea pomelnic de calitati si abilitati pe care nu le am nu’mi dovedesti decat ca esti tembel. Ma amuzi…da…dar daca nu te si opresti si deja o dai in fantasme imi stergi zambetul care se transforma din ras puternic in nervi…nervi ca esti tembel si nu stii sa te opresti…nervi ca esti idiot si nu stii nici macar ce sa spui ca sa para veridic.
Apreciez critica(pe aia constructiva, nu pe aia din invidie)…o astept…apreciez complimentele (pe ALEA REALE)…si detest din ce in ce mai mult lingusitorii care sunt prea redusi sa te intrebe direct sau sa’ti ceara ajutorul direct si intai au nevoie de o introducere pompoasa cu o ditai tragedia din viata lor inexplicabil de grea si de un pomelnic universal de calitati pe care ei le apreciaza la tine si complimente fara numar. 

14 comentarii:

  1. De ipocrizie, interes si pupincurism nu vom scapa in veci! :)
    Ah, tot vroiam sa iti spun, ma seaca faptul ca la fiecare comentariu trebuie sa demonstrez ca nu sunt robot! :( E stresant si cand sunt obosita, ca acum, nu prea nimeresc ceea ce scrie acolo si-mi vine sa o las balta. Ti-o zic sincer. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate ai...si sincer nu am stiut ca am:)) pana acum nu mi'a zis nimeni:)) dar am scos:d

      Ștergere
    2. ah, ma simt mai libera acum. :)) Merci!

      Ștergere
  2. Cred ca sunt printre putinele persoane care nu fac asta. Si n-o sa fac asa ceva niciodata. Nu pentru ca n-as putea, ca nu-i greu, ci pentru ca mi se pare injositor pentru mine, ca om.
    Dar cunosc si eu personaje in genul asta. Ma uit la ele, le compatimesc in gand...si nu intotdeauna le refuz politicos :) Asta pentru ca uneori poate ceea ce sunt rugata chiar e important, dar ei asa cred ca e "metoda" de obtinere si-i mai iert... ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e frumos si asa trebuie sa ramai:) Nu spun nici eu intotdeauna nu...dar la majoritatea care incep asa...stau sa ma gandesc de 2 ori:))

      Ștergere
  3. Mi se intampla si mie sa trec prin asemenea situatii, care de cele mai multe ori ma enerveaza, pentru ca nu este greu deloc sa-mi dau seama de la prima fraza ca omul are nevoie de ceva. Nu ii pot intelege.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si addicted avea dreptate, de multe ori incercam de 2-3 ori pana reuseam sa descifrez literele alea. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. cunosc si eu oameni care ma saluta doar cand vor sa ii ajut.Deja nu mai trebuie sa spuna ei "vrei sa ma ajuti" ca le zic eu direct "cu ce vrei sa te ajut?":))
    cama sa sta treaba la mine dar uneori mai sunt si complimente :-j

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate sunt multi...in general asa le fac si eu dupa primele complimente:)) "treci la subiect":d

      Ștergere