12 iunie 2012

Nu stiu ce o sa iasa aici…dar o sa incerc sa fac analiza blogului deby.ro .
Let’s go…incep cu designul…mie personal imi place foarte tare si nu este deloc deranjant…se poate citii cu lejeritate…este o tema feminine…predomina rozul, dar nu atat de strident cat sa deranjeze. Are pagini…are “despre Aniela Deby” unde si’a facut o descriere foarte interesanta si sincer din ce am mai vorbit eu cu ea (mai  rarut asa, dar nu se pune ) cred ca este o descriere la obiect desi as mai adauga eu : o fata foarte de treaba si mereu bine dispusa, dar asta a specificat si ea. Mai are “Intreaba’ma sa’ti raspund” …o pagina destinata propunerilor diverse de la schimburi de link la intrebari cu caracter mai personal…si bineinteles are si “home” unde se gasesc articolele…niste articole foarte inspirate dupa mine.
Are categorii definite…lucru care ajuta cititorii cand cauta un anumit articol…si ca sa intareasca acest lucru mai are si functia de “search”. Are si pagina de facebook (la care am dat like) …articolele pot fi gasite ușor in arhiva “articole noi” …are si ultimele commentarii primite.
Are un blog-roll destul de maricel (in care ma regasesc…spre norocul meu)…are si statisticii…gatget de la zelist…are o pozitie destul de bine pot sa zic…mai are un gatget dragut care arata vizitatorii din ziua respective…numarul de vizite…paginile vazute astazi…si numarul de persoane online in momentul respectiv.  Aceste statistici sunt destul de utile pentru bloggeri care tin cont de anumite criterii cand cer/accepta link exchange sau altceva.
Sa revin la o analiza si asupra persoanei din spatele blogului…ce sa zic…Aniela mi se pare o persoana foarte de treaba asa cum am zis si mai sus…este zambareata si bine dispusa cred ca mereu ceea ce este foarte bine…stilul pe care il abordeaza pentru articole mi se pare foarte ok…este o persoana deschisa si sincera. Completeaza lepse si ce este cel mai important le da mai departe la un numar maricel de persoane, ceea ce este foarte bine. Si nu stiu ce sa mai zic…va las pe voi sa descoperiti blogul si persoana din spatele lui (Aniela Deby )

8 comentarii: