13 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,

Mie imi place sa stau pe invisible pe mess…sau mai bine spus imi placea…da, imi placea…si stateam aproape numai pe invisible…si lumea se invatase…daca aveau treaba cu mine intrau frumos pe mine si intrebau ceva de genul “esti?” si asta era tot…daca eram vorbeam daca nu asta e…cand intram ii cautam eu. Buuun…unde e problema, nu? Pay…in ultimul timp am inceput sa stau mai mult online…bine, numai online. A inceput cam prin toamna trecuta cand stateam si on si invisible…si dupa am inceput sa stau numai on. Initial stateam numai cand scriam ceva pe blog…faceam si eu putin reclama in lista de mess, dupa am inceput sa ma obisnuiesc sa stau on. Asa…tot n’am ajuns la problema…acum vine partea mai nasoala. Inca nu m’am obisnuit ca sunt online mereu…adica atunci cand eram pe invisible plecam cand voiam de la calculator fara sa zic nimanui nimic, nu trebuia sa schimb nimic, etc…acum daca plec si intre timp ma cauta cineva zice ca nu vreau sa vorbesc cu el/ea, nu? Si cum mie nu’mi place chestia aia cu idle (am dezactivat’o) m’am gandit sa’mi pun busy atunci cand plec, dar nu pun mereu. De ce? Pentru ca din obisnuinta de a fi pe invisible uit si plec pur si simplu.
Acum unii s’au obisnuit cu busy si stiu ca inseamna ca nu sunt acolo, dar cand uit sa’l pun iar se gandesc “frate, nu vrea sa vorbeasca cu mine”. Ceea ce este complet fals…doar ca …din obisnuinta de atata timp cat am stat aproape numai invisible uit si plec pur si simplu.
Bine, daca vorbesc cu cineva in momentul in care trebuie sa plec normal ca ii zic, dar asa stie doar persoana respectiva.
Incerc sa ma obisnuiesc sa pun busy de fiecare data cand plec  de la calculator , dar pana o sa reusesc mai am si scapari…asa ca cine are id’ul meu…daca ma cauta si nu raspund…n’am nimic cu nimeni doar nu sunt in fata tastaturii.

4 comentarii:

  1. Eu incerc de cateva zile sa ma obisnuiesc sa arat ca sunt online, pana acum nu dadeam importanta. Dar exista un program care iti spune cand cineva este online si cand nu este, iar unii chiar se supara vazand ca sunt online, dar nu arat. E ca si cum n-as vrea sa vorbesc. Stiu exact despre ce povestesti, mi se intampla si mie. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu stau pe inv doar cand vreau sa scap de toti:-j
    Si cum asta nu se intampla nu am de ce sa stau pe inv:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stateam pe invizibil pur si simplu...asa ma invatasem asa imi placea...dar ba cu "reclama" pt blog ba cu una si alta...am ajuns sa stau numai on;))

      Ștergere