25 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ma minunez iar de ce gasesc pe facebook si de “ingeniozitatea” si “inteligenta” persoanelor care posteaza. Poza asta m’a umit de data asta


Cand ma uit…nu stiu daca sa rad…sa imi dau palme…sau sa borasc. Acum pe bune…cat de retard sa fii sa faci o asa poza? Sa o mai pui si pe facebook…si cu asa descriere. De ce nu te arunci direct peste? Crede’ma ai face o favoare omenirii, dar mai ales ti’ai face o favoare tie!
De ce am zis ca imi vine sa rad…pai imi vine sa rad cand vad atata genialitate…dar in acelasi timp imi vine sa’mi dau palme (din acelasi motiv) si imi vine sa si borasc cand vad ce e “sub” ea. Cum ma omule sa fi atat de redus mintal? Cum? Lasa frate bietu’ om sa se odihneasca in pace!!!
As vrea sa pot sa spun ca acum le’am vazut pe toate…dar daca as spune asa ceva as mintii foarte tare…de ce? Pentru ca...cu siguranta peste cateva zile(nu prea mult) o sa apara altceva si mai genial care sa’mi arate ca am mintit…ca mai sunt multe de vazut pe care nu mi le’am inchipuit…
Incep sa ma intreb…ce urmeaza? Poze cu mortu’ in sicriu am vazut…inmormantari am vazut…persoane peste morti in gropa am vazut acum…probabil o sa urmeze in cosciug sau in gorpa sau de ce nu…in cosciugul bagat in groapa…saaaau…langa mort in cosciugul din groapa…eventual tinandu’l in brate sau pupandu’l sau mai stiu eu cum.
Sau cine stie…am ajuns eu la o prostime acuta si vad persoanele astea care sunt defapt niste genii in adevaratul sens al cuvantului ca pe niste ciudatenii. Probabil asa e COOL acum …sa faci poze peste morti…ca nah…vad ca fata are si like’uri si comm’uri….inseamna ca nu e ceva anormal, nu?
Plus ca se observa si nivelul de cunostinte in limba romana care pe mine iar ma depaseste (“chear”)…si in plus cum frate sa zici ca e “e foarte bn nu e naspa chear deloc” cand e vorba de bunica ta care sta in mormant…si sub tine…?

12 comentarii:

  1. Cum spuneam...traim intr-o tara extraordinara cu oameni la fel. Nu mai pun ghilimele ca se intelege.
    Da' totusi, eu cred ca noi, din invidie, nu stim sau nu vrem sa apreciem. Macar sa dam un like ;) :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nesimtire mare pe capul nostru ca nu avem atata cultura incat sa apreciem...numai specimene si specimene:|

      Ștergere
  2. Mi s-a intors stomacul pe dos cand am vazut poza:|

    RăspundețiȘtergere
  3. Inainte de a mari poza mi s-a parut ca fata isi face nevoile, iar dupa ce am marit-o am deschis gura si am ramas asa vreme de un minut. Clar imbatranesc, nu inteleg moda noua. Dar daca voi spuneti ca trebuie sa dam like si eventual share, eu ma conformez. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca asta este explicatia...inseamna ca si eu imbatranesc:| pentru ca nici eu nu inteleg:))

      Ștergere
  4. o parte mica a societatii aproba astfel de acte. acesti copii reprezinta boala unei comunitati care nu stie cum sa-i creasca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fuuuuuuuuu :)) eu nu stiu ce sa inteleg din poza aia :| cica zice ca e bunica-sa, dar mi se pare ca acolo e un catel :| si cum pana mea a facut poza?:)) WTF!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La nivelul de minte pe care m'a lasat pe mine sa'l deduc nu cred ca face diferenta intre un caine si bunica'sa...eu nu'mi dau seama de nimic de ce e acolo...doar ca e ceva mort si dezgropat:))..dar cretd totusi ca este om pentru ca nah...nu pui caine in cosciug:)) si nu'l dezgropi dupa nu situ cati ani:-??

      Ștergere