15 mai 2012


Stau destul de prost cu inspiratia…uneori stau si ma gandesc ce sa scriu…si pana la urma scriu despre ceva banal si foarte plictisitor (alteori nu’mi vine inspiratie deloc)…dar seara…cand ma bag in pat…pai sa vezi atunci inspiratie pe capul meu…imi misuna ideile prin cap ca mustele vara…idee dupa idee…dar nu ma ridic sa deschid iar pc’ul in momentul ala…si scriu doar ideea principal sau ceva gen titlu’ …si a 2’a zi…ma trezesc eu asa frumusel…deschid pc’ul si gasesc in telefon titlul, ideea sau ce am scris eu seara…si deschid frumos word’ul sa ma apuc sa scriu…pai scrie daca mai sti. Pur si simplu cand vad foaia in fata mea si trebuie sa scriu imi fug toate ideile…nu se leaga nimic in mintea mea…nicio fraza…doar cateva cuvinte fara legatura intre ele…si ajung sa scriu despre o tampenie…si dupa ce ca scriu despre o tampenie scriu si fara sens…cam ca acum…aseara de exemplu aveam in minte o multime de idei pentru postarea asta…acum…acum am doar niste cuvinte amestecate in minte…care abia vin si alea.
Am problema asta cu inspiratia de mai mult…dar nu i’am acordat importanta prea mare niciodata…nici acum nu ma agit prea tare…dar totusi e aiurea ca seara sa am o gramada de idei…idei dezvoltate…texte complexe si complete…si dimineata…dimineata gol frate…sau poate 2 fraze si aia e tot …ceva care seamana cu rezumatul la tot ceea ce mi’a debitat mintea aseara.
In general inspiratia ma loveste cand gasesc un subiect interesant la televizor…aud prin discutii sau pur si simplu vad ceva care ma deranjeaza…sau imi place foarte tare…dar nu se intampla zilnic evenimente din astea care sa le consider si eu interesante incat sa le acord o importanta suficient de mare incat sa scriu despre asta.
Daca n’am inspiratie ce sa fac? Sa ma apuc sa fur articole de pe alte bloguri? Sa nu scriu nimic? Parca nu’mi place cand trece ziua si nu pun nimic aici…oricat de banal si plicticos ar fi…
Am nevoie de “o muza” …am nevoie de inspiratie…

8 comentarii:

  1. Fura articole de pe alte bloguri,fatoo:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi vine inspiratia seara:))
    Dar pana a doua zi imi piere cheful sa le pun in aplicare:))

    RăspundețiȘtergere
  3. La fel patesc si eu uneori. Odata am visat ca notasem pe o foaie o postare si cand m-am trezit am cautat toata casa ceva ce nu exista. Culmea este ca nu mi-am adus aminte despre ce era. :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Nici eu nu imi aduc mereu aminte despre ce era...d'aia imi notez pe telefon ceva care sa'mi aminteasca...dar cand sa scriu despre acel ceva...lipsa idei:d:))

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Sa speram ca revine(sau mai bine zis vine) inspiratia:))

      Ștergere