13 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Imi vine sa’mi dau palme din ce in ce mai des cand intru pe facebook. De ce? Pentru ca vad tot mai multi copii facuti in eprubeta. M’am mai legat eu de ce se distribuie pe facebook si aici, dar asta cred ca’i intrece pe aia. Aveti idee de cate ori am vazut poza asta in diferite forme, dar cu acelasi mesaj?

 “Vreti sa aveti si voi in cateva momente , atatea cereri de prietenie ?
Atunci mergi mai departe →→→→→→→→→→→→→→→→



1. Apasa LIKE
2. Apasa Unlike
3. Apasa din nou LIKE
4. Apasa like la pagina
6. Distribuie fotografia
5. Asteapta putin :)
Serios? 1. E imposibil bay idiotilor! Si 2 si cel mai important De ce ai vrea sa ai 5000 de persoane la prieteni pe care nici macar nu le cunosti? Pe bune…cu ce te incalzeste ca ai 5000 de “prieteni” pe facebook daca nu’i cunosti pe niciunul? Oooh stiu…scuze…cum pot fi atat de …ohh vai Doamne ce am putut sa fac… E cool si trendi sa ai n’spe mii de persoane la prieteni pe care nici macar nu le cunosti, cu cati ai mai multi cu atat esti mai cool. Daca ii mai pui si la familie pe singurii cunoscuti din lista aia de n’spe mii de persoane esti clar liderul tuturor copiilor facuti in eprubeta de pe facebook. Dar despre faza asta cu pusul la familie o sa vorbesc mai tarziu, destul de curand. Sa revenim la cat de cool sunteti voi! Imi cer scuze ca am avut nesimtirea de a schimba putin subiectul
Nu stiu daca doar mie mi se pare ciudat si anormal, dar asta cred…adica pe bune acum cu ce te incalzeste ca ai 5000 sau nu, mai mult de 5000 ca 5000 se presupune ca’ti da numai chestia asta daca nu’i cunosti nici macar din vedere. Eu stiu ca facebook’ul e site de socializare, dar totusi…socializezi socializezi, dar nu cred ca ai de gand sa socializezi cu 5000 de persoane necunoscute.
Si care e faza cu like unlike si iar like? Ce rost mai are sa dai unlike daca dai iar like? Defapt ce rol mai au primele 2? Sau 2 si 3? Nu poate sa zica pur si simplu 1. Apesi like 2.Apasa like la pagina…etc?
Si…nu e evident ca tota chestia asta e doar ca sa’si faca ei like’uri la pagina? Oamenii sunt atat de banali si plicticosi incat nimeni nu le da like, iar ei vor cu orice pret sa aiba sute de like’uri…asa ca apeleaza la tot felul de tampenii din astea pentru ca stiu ca facebook’ul e plin de copii facuti in eprubeta care o sa se inghesuie sa dea like si unlike si dupa iar like.
WAKE UP!!!!

15 comentarii:

  1. Daca esti blogger sau firma sau mai stiu eu ce, multi prieteni inseamna mai multi potentiali vizitatori. :-P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...dar ei "aduc" prieteni la pagina personala nu pagina de blog sau de persoana publica etc

      Ștergere
    2. Incearca si ei sa tina pasul cu moda... Daca maine va fi la moda sa pozam lenjeria intima si sa o postam pe FB, probabil vor fi destui nebuni sa urmeze trendul asta.

      Ștergere
    3. Cu siguranta:)) ca nah doar vorba aia...trebuie sa fim in pas cu moda:>:))

      Ștergere
  2. Daca ai peste 5000 de like-uri ....nu se mai numesc prieteni ci "FANI" :) asa zic cei de la facebook :D:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...5000 de persoane la prieteni pe care nu le'ai vazut nici macar o data in viata:)) funi din aia foarte discreti si infocati:))

      Ștergere
  3. Nu e mai bine fara facebook?:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca este Cristy, dar daca aveai si tu macar facebook stiam de aseara cine esti fara sa ma intrebi de ce tie nu ti'am raspuns inca:))

      Ștergere