12 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , ,
Cand va ganditi la sezonul primavara-vara va ganditi cu siguranta la ceea ce sugereaza cele doua anotimpuri si anume invierea naturii deci la o explozie de culori calde  iar cand va gaditi la vara va ganditi la temperature ridicate pe care le puteti suporta doar cu haine  simple dar si elegante. Cuvantul care caracterizeaza colectia de primavara-vara 2012 este “cochet”. 

Femeia cocheta ce se imbraca in culori armonioase si  cu croieli cat mai elegande din putine cusaturi. Culorile pe care creatorii marilor case de moda le-au preferat in aceasta parte a anului sunt: bej, roz pal, alb.

Toti avem posibilitatea de a ne cumpara hainele din colectiile marilor creatori de imbracaminte deoarece magazinul online 3 Suis ni le expune si ni le ofera la cea mai avantajoasa oferta. 

Va urez tuturor  “ZILE DE SHOPPING FARA BARIERE!” in magazinul online 3Suisses!

7 comentarii:

  1. M-ai facut curioasa, asa ca voi intra sa vad cu ce ne tenteaza. :-P

    RăspundețiȘtergere
  2. Shopping-urile astea o sa va omoare :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa sti ca au un pret foarte mic ,in comparatie cu alte magazine:>Lucrurile sunt draguta,dar nu exagerat de frumoase;)Mai mult sunt tinute elegante si office:X Dar,imi plac:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt impresionat pentru a vedea blog-ul dvs., i-am vizitat pe prima dată la acest blog și am place foarte mult și mi se pare foarte util, sper că prietenii mei vor dori, de asemenea, pe Facebook, deoarece i-am de gând să-l împărtășească pe Facebook meu .
    International Fashion Trends

    RăspundețiȘtergere