7 mai 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , ,

Stiu ca nu prea am fost pe aici in ultimul timp, dar am motiv…chiar si scutire (stiu ca a fost weekend, da r eu am scutire medicala pentru weekend) dar vorbesc despre asta mai tarziu…acum vreau sa va spun altceva…Vreau sa va spun ca astazi Just Words implineste 1 anisor….si vreau sa va multumesc tuturor celor care l’ati vizitat si(sper) il veti mai vizita. Pana in momentul asta (exact in momentul in care scriu asta) am 52,063 vizualizari…de prin toate colturile tarii,  pagerank 1 si sunt pe pozitia 3995 in zelist.
A trecut un an de la primul articol scris aici, dar blogul meu este mai micut …pentru ca recent a inceput sa fie si el cunoscut si urmarit de mai multe persoane si sper ca numarul lor o sa creasca. Pana in present pagina de facebook officiala are 32 like’uri.
Si inainte sa termin vreau sa’i multumesc unei persoane in mod special pentru ca imi urmareste blogul frecvent si este cititorul meu fidel inca de la inceput, de la primele aberatii, inainte sa fie cunoscut in blogosfera (nici macar cat este acum, era in anonimat complet) si nu avea nici macar 100 vizualizari pe zi.
Acum va las cu niste sampanie, chair daca eu nu pot , macar voi sa beti un pahar in cinstea micutului meu blog.

4 comentarii: