17 aprilie 2012

Pot sa spun ca sunt un fan al produselor naturiste...consider ca ajuta mai mult organismul decat medicamenele propriu-zise…Nu spun ca toate sunt bune, pentru ca si cu ele poti sa’ti inrautatesti starea de sanatate, dar dupa cum se stie mie imi place sa caut totul online…[comoditatea asta …stiu]…asa ca am gasit un site chiar interesant de Produse naturiste. M’am tot uitat pe acolo…nu dupa ceva anume, dar am gasit unele produse chiar interesante…care iti ajuta organismul sa isi revina dupa un tratament cu antibiotice puternice…cosmetice…vitamine, etc.
Preturile mi se par ok…destul de accesibile.…mai ales ca eu in momentul in care ma uit la pret ma gandesc comparativ cu ce am mai vazut. 
Colindand pe site am gasit un produs foarte interesant…nu pentru mine, dar ma gandesc sa’l iau si sa’l fac cadou unei persoane care are aceasta problema a fumatului. Smokerade se numeste produsul…reduce efectele nocive ale fumatului si diminueaza dependenta de nicotina. Cunosc persoane care au incercat sa se lase de fumat, dar nu au reusit…si ma gandesc ca acest produs le’ar fi folositor. Am inteles ca este destul de greu sa renunti si ca este necesara o vointa imensa..pe care unii nu o au pana la capat si renunta pe parcurs...de exemplu se trezeste dimineata si spune "azi nu fumez deloc", dar intra in bucatarie...isi face cafeluta...si ce se gandeste ? "Parca nu merge cafeluta asta fara o tiagara"...si asa se duce vointa...sunt altii care rezista mai mult de cateva ore...poate chiar o zi intrega, dar mai devreme sau mai tarziu cedeaza...si a 2'a zi o iau de la capat si tot asa si nu ajung nicaieri...ma gandesc ca produsul acesta este chiar folositor pentru aceste persoane. 

Produsele naturiste sunt cautate si cred ca o sa fie din ce in ce mai cautate pentru ca majoritatea sunt benefice organismului...si spre deosebire de majoritatea medicamentelor nu te fac bine pe de'o parte si pe alta iti fac rau.

12 comentarii:

  1. sunt foarte bune produsele naturiste:D:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru participarea la concurs! Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca oricat de bun ar fi produsul, fara vointa nu se intampla nimic! fumam cam 2 pachete pe zi.....si m-am lasat intr-un minut! m-am luptat cu "dorinta" cand prietenii mei fumau si eu ma jucam cu pachtele lor de tigari, dar nu am fumat pt ca am avut suficienta vointa incat sa stau departe de fum! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate. . .vointa este foarte importanta, insa nu toti o au chiar atat de mare si anumite produse ii ajuta. Felicitari pentru reusita ta:) ai o vointa de fier:)

      Ștergere
  4. Din fericire nu am vicii, dar am mulţi prieteni care ar trebui să încerce să se lase de fumat:D Şi total de acord cu produsele naturiste;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut
    Ai un blog si vrei sa castigi ceva bani
    Inscriete la concurs
    http://tiny.cc/12f7cw

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord cu Mona, totul tine de vointa, dar orice ajutor este binevenit. Eu le-am redus mult, dar inca mai lucrez la partea cu vointa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este bine si ca le'ai redus...urmatorul pas este eliminarea definitiva:)

      Ștergere