25 aprilie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,

In ceas “tarziu” de noapte vreau sa vorbesc despre o retea foarte interesanta …am mai vorbit despre ea…Despre Vodafone…Da, am cartel Vodafone si nu pot sa zic ca ma nemultumeste sau ca am de gand sa renunt la ea…am acelasi numar de 7 ani cred…pe acolo, in jur de 7 ani…si nu am multe de reprosat.
Ce vreau eu sa va spun despre ea este despre o chestie care pe mine ma multumeste nu ma deranjeaza. Cine nu a auzit replica aia preluata din reclama “ne combinam?” “Poate la cartela”? …Cred ca toti…ei bine despre asta vreau sa vorbesc. Eu m’am “combinat” la cartela si am avantaje de grup. Asaaaa aici vine partea interesanta. Cand un prieten din grup incarca…eu primesc 50 minute cu membrii grupului, iar respectivul nelimitat…bun…daca eu nu am valabilitate la credit(deci daca nu’mi incarc) nu pot sa le folosesc. Deci…ca o concluzie …ca sa pot sa folosesc alea 50 minute trebuie sa’mi incarc, iar daca imi incarc eu primesc nelimitat cu cei din grup…asta inseamna ca o sa am nelimita +50 minute.
Chestia asta mie mi se pare foarte interesanta…pot sa nu ma sperii…daca consum nelimitatul tot imi raman 50 minute sa vorbesc cu cei din grup pana luna viitoare cand imi incarc iar. Foarte interesant modul de a gandii al celor de la Vodafone, nu? Sau doar mie mi se pare asa interesant? Adica serios acum…care e rolul celor 50 minute? Pentru ca daca nu incarci automat nu ai valabilitate la credit => nu poti sa le folosesti. Daca tot ai nelimitat +50 de ce nu se consuma intai cele 50 si dupa ce depasesti sa intre in fara cost, adica nelimitat?
Adica…pe mine “nelimitat” si faptul ca aud cand sun “apel gratuit” ma face sa ma gandesc ca este fara sfarsit…adica pot sa sun pe cineva din grup si sa’l las asa , fara sa inched toata luna si tot nu’mi ia din minutele din extraoptiune sau credit, nu? Cum poti sa folosesti si alea 50 minute? Serios, chiar nu inteleg …reuseste cineva sa ma lamureasca? …Nu zic ca m’ar deranja, dar pur si simplu nu le inteleg rolul…

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Bun si ei...cu ei ma conversez zilnic la ore fixe...pe cosmote primesc mai multe mesaje de la ei decat de la prieteni:))

      Ștergere
  2. Foarte frumos postul;)Dar eu am doar orange si cosmote;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat...nu poti sa simti siguranta si bucuria atunci cand chiar daca ai terminat nelimitatul tot mai ai minute:>

      Ștergere
  3. La cat mai multe astfel de articole. Bravo! Folosesc ORANGE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos:) La orange m'au atras intr'un timp si pe mine ofertele foarte interesante:)

      Ștergere