11 aprilie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Eu nu lucrez zilnic cu acte, nu scot la imprimanta sute de contracte pe ora si nici nu le semnez, dar tot am nevoie de diverse obiecte de papetarie…si am nevoie mai mare de ele seara tarziu cand e inchis la librarii si a 2’a zi deschid abia la 9-10 cand eu nu pot sa fiu acolo. Asa ca intr’o seara m’am “suparat” eu asa putin si am intrat pe google sa’mi cumpar articole de birou si am dat peste un magazine de papetarie online. Am intrat si m’am dus frumos la articole de birou…si aici am avut surpriza sa gasesc articole de birou eco. Am bantuit pe acolo si am gasit produse destul de interesante. Preturile in general erau…sa zicem accetabile, plus ca au si o oferta acum (hai neamule si cumpara ca e “eften” avem promotie 3 la 1 lei, 3 la 1 lei hai neamule acum) …daca cumperi 3 articole de birou eco in valoare de 500 lei platesti doar 400  si au reducere la mai multe articole.
Cred ca este un site foarte util…pe langa faptul ca are articole de papetarie …sunt eco…si cred ca asta este un pas inainte in a ajuta putin natura…adica zilnic o poluam, poate ar trebui sa incepem sa ne mai gandim si cum sa o ajutam.
Pana acum nu m’am gandit sa iau in serios reciclarea sau produsele realizate din materiale reciclate, dar acum am ramas putin pe ganduri. Probabil ar trebui sa iau si eu mai in serios putin treaba asta nu?...Probabil o sa incep prin a imi achizitiona cate articole de birou eco de la magazinul asta de papetarie online

2 comentarii: