5 aprilie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
Am primit de la Aniela , ms frumos:*>:d<, o leapsa destul de interesanta…trebuie sa spun parerea mea despre tatuaje
Pai incep prin a spune ca nu am niciun tatuaj si nici nu am avut, exceptie fac cele din tineretile mele(auch salele…ce am imbatranit acum:)) ) care imi picau la guma. Unele tatuaje sunt chiar foarte interesante…cand desenam dupa ele ma inspiram …insa consider ca depinde de persoana respectiva…este trupul ei si decide ce face cu el.
Dar nu sunt deloc de acord cu tatuajele pititponcesti. Nu imi place sa vad pe strada cate unul/una cu un tatuaj imens…daca mai este si roz sau cu o replica gen “Te iubesc sa moara toti dusmanii mei” este clar…te face sefu sefilor direct. Tatuajele astea immense si foarte la vedere mi se par ridicole. Sunt unele amuzante, dar cand le vezi pe cineva mi se par absurde…sau mai exact mi se pare absurd tipul/tipa care si le’a facut…mi se pare ridicol sa fi la mare de exemplu sa te plimbi pe plaja in costum de baie si sa ai un tatuaj cat tot abdomenul, iar buricul sa reprezinte nu stiu ce gaura din corpul unui om sau animal. Daca as vedea exact acelasi tatuaj pe net as rade destul de tare, dar daca’l vad pe o persoana live…mi se face greata
Sunt anumite persoane care isi tatueaza numele persoanei iubite…in zonele mai intime sau pe brat, piept, etc….asta mi se pare pe de’o parte un gest de iubire …pe de alta o prostie…se cam contrazic stiu…dar ma gandesc…daca te desparti de persoana respectiva ce faci?
Eu personal nu mi’as face un tatuaj…dar cum am spus si pe undeva mai sus…fiecare decide ce face cu trupul lui…. Nu pot sa spun ca imi place ideea de tatuaj, dar nu pot nici sa spun ca imi displace…sunt undeva la granite dintre da si nu…
Asta este unul dintre tatuajele pe care le'am vazut, mi'au placut si am incercat si eu sa'l desenez

O dau mai departe tuturor celor care au citit de am scris eu mai sus si doresc sa o preia

4 comentarii:

  1. Draguuuuut :)
    Sunt de aceeasi parere cu tine in legatura cu tatuajele ( Si ca sa fie clar , nu am nici un tatuaj :D ) Si eu obisnuiam sa-mi lipesc tatuaje de la gume , sau , mai nou cu pixul :)) Insa sunt de parere ca cele micute sunt mai dragute ( na ca a iesit si rima :d )
    Si nu mi-as face niciodata un tatuaj permanent ( poate semipermanent ) fiindca ma gandesc ca in timp te plictisesti de el , si pe urma ce faci ?
    Asta a fost tot ! :)

    RăspundețiȘtergere