3 aprilie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,

Ieri eram prin oras in cautare de adidasi si ce credeti ca am gasit? (Da stiu…titlul tradeaza raspunsul) Adidasi cu degete domle! Nu stiu daca sunt eu foarte in urma, dar pentru mine a fost ceva nou si m’am abtinut cam greu din ras, iar cand s’au imputinat oamenii de pe langa mine am izbucnit in ras puternic. Chiar voiam sa’mi iau si eu…dar exista 2 probleme…una care se rezolva, dar pentru a 2’a nu prea as vrea sa o rezolv. Ce probleme? Pai 1. Nu am sosete cu degete(motiv pentru care nu am putut sa’i probez) , dar asta este reparabila…cumparam si sosete cu degete…a 2’a problema e mai dificila…Au doar 4 degete, iar eu am 5…si parca nu ma indur sa renunt la un deget pentru niste adidasi…
Acum …defapt inca de ieri ma intreb ce urmeaza? Adidasi cu talpa aia foarte inalta si forma ciudata(ortopedica- neortopedica mie tot mi se pare ca arata cam ciudat) sunt de ceva timp, adidasi cu degete au aparut, bine probabil urmatorul model o sa fie tot cu degete, dar cu 5 ca sa ii poata incalta oricine fara sa renunte la un deget, iar dupa ma gandesc ca o sa scoata adidasi cu calcai…sau poate adidasi decapotabili, sau poate chiar amandoua.
Doar mie mi se pare ciudat? Adica mi se pare ciudata si ideea si modul in care arata…mi se par foarte ciudati si sincer nu ma vad deloc purtand asa ceva.

6 comentarii:

  1. haha:D ce faini sunt :)) un pic cam ciudati dar deh:D tot faini raman :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu adidasi din astea poti sa te urci mai usor in copaci sau sa sari garduri;))

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. In sfarsit cineva care este de acord cu mine ca sunt ciudati:)):x

      Ștergere
  3. parca am fi ciungi :)) si al cincilea degest unde sta? :)) il taiem:)) si ai dreptate nu merg fara sosete fara degete :))

    RăspundețiȘtergere