21 martie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
Am avut un vis…unul putin ciudatel…caruia nu’i stiu intelesurile ascunse pentru ca nu ma pricep la semnificatia viselor, dar nici nu stiu daca vreau sa o aflu pentru ca mie mi’a placut visul asa cum a fost el.
A fost cam asa: Eram mai mare, dar nu foarte…nu terminasem facultatea…eram prin ultimul an de master sau doctorat…nu stiu exact, dar stiu ca era an terminal…si eram impreuna cu o persoana cu care am fost  in trecut. Ne plimbam si la un moment dat ajungem la un restaurant, unul “pretentios”, unde era o petrecere cu multi cunoscuti. Initial ma uitam putin “ciudatel” pentru ca nu intelegeam ce caut acolo. Dupa ma duc si vorbesc, dansez(clar a fost vis) cu niste prieteni, iar la un moment dat se opreste muzica si se sting toate luminile...era o liniste mormantala, dar se aprinde un reflector…pe EL, iar el se apropia de mine. Nu intelegeam nimic…ajunge in fata mea…si…ingenuncheaza, iar in timp ce spunea un discurs foarte frumos si sentimental, dar si usor amuzant, cum ii este lui specific, scoat din buzunar un inel de logodna incredibil de minunat, dupa care imi ia mana in a lui si ma intreaba
-Vrei sa ma vezi si mai des decat o faci acum, sa te trezesti la mine in brate, sa te impiedici de si mai multe lucruri ale mele, sa adormi cu mine privindu’te, sa imparti cu mine tot, sa primesti flori si cadouri mai des si sa ma lasi sa incerc sa te fac sa zambesti in fiecare secunda? Sau mai pe scurt…vrei sa te casatoresti cu mine?
Nu puteam sa ma misc, nu puteam sa’i raspund…doar ma uitam in ochii lui si la acel inel(care era unul dintre cele mai frumoase inele de logodna pe care le vazusem)…dupa care am reusit sa’mi mut privirea si sa vad cum toti cei prezenti acolo erau stransi in jurul nostru si asteptau un raspuns, dar eu nu putea sa deschid gura, insa intr’un final cand toti se gandeau la un “nu”, sau cel putin asta se citea pe fata lor si in ochii rugatori si usor dezamagiti ai lui, am reusit sa deschid gura si sa zic un DA din toata inima. Atunci toti au inceput sa aplaude, a inceput si muzica sa cante, iar el s’a ridicat si m’a sarutat. Am dansat si ne’am distrat in continuare…la propria petrecere de logodna de care nu stiam nimic.
Ziua urmatoare m’am trezit la el in brate, era treaz de ceva vreme, dar nu s’a ridicat, a ramas sa ma tina in brate si sa se uite la mine cum dorm, si sa’mi ofere cel mai mare zambet si cel mai dulce sarut de “ ‘neata” . Toata ziua nu am iesit nicaieri, am stat doar in casa si am vorbit despre diverse lucruri, despre nunta evident, ca doar ma ceruse…ne’am uitat de modele de verighete, de rochii, de localuri si de tot felul de lucruri de genul.
Nu stiu cum dar in momentul urmator eram deja in drum spre altar unde ma astepta el foarte zambaret si fericit, dar in loc de clopote se auzea un sunet ciudat…era alarma de la telefonul meu…era dimineata…si totul a fost doar un vis…unul frumos, dar doar un vis.
Nu stiu de ce, dar mi’a placut scenariul…si probabil asta este modul in care subconstientul meu vrea sa fie acel moment, in care acea persoana speciala pentru mine vrea sa fim impreuna mereu…ehehe…dar cati dintre noi(probabil fetele mai mult) nu s’au gandit(sau poate tot visat) macar o data la ceva de genul?

12 comentarii:

  1. Doamne..poate chiar o sa ti se intample!:)Eu inca doar visez!:(...
    Dar,ce sa faci,asta e:X Si eu visez de multe ori,dar nu ca ma logodesc:))Visez cu ochii deschisi ca as vrea sa am pe cineva al meu..La naiba,doar al meu iubit..fuge de casatorie ca de dreacu!:)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma grabesc foarte tare sa se intample;)) desi ar fi frumos:d adica..cel putin asa sper...sa fie cava frumos si romantic cand o sa fie:))
      Nu doar al tau:)) stiu si eu cativa care numai cand aud cuvantul "casatorie" ii taie toate transpiratiile:))

      Ștergere
  2. Deci , daca subconstientul tau a putut genera o intrebare atat de frumoasa, in loc de "vrei sa fii sotia mea?", inseamna ca ai un constient dat naibii.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. vă mulțumesc, blog-ul dvs. este foarte frumos și informativ, Chiar îmi place și i se pare foarte util si interesant, eu sunt vizită la timp prima acest blog si mi se pare foarte frumos, acum i-am de gând să-l împărtășească cu prietenii mei sperăm că ei vor dori, de asemenea ea, păstrați-l în sus
    apreciat

    RăspundețiȘtergere