18 martie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , ,
Weekendul asta a fost prea frumos…ma repet si spun ca primavara nu este anotimpul meu preferat, dar anul acesta a fost parca mai ok decat in general. Sa spun de ce nu este chiar anotimpul meu preferat ca sa intelegeti la ce ma refer. Pay..nu’mi place pentru ca primavara sunt foarte multe lacuri…se topeste zapada, si ce inseamna asta? Inseamna muuuulte lacuri si muuult noroi, iar chestiile astea mie nu’mi plac…nu’mi place sa merg prin baltoace si sa ajung acasa cu adidasii plin de noroi. Primavara asta pot sa spun ca nu a fost asa de rau, chair daca au fost zapezi mari.
Ieri si azi a fost soare si cald asa ca am iesit sa dau si eu cateva ture de oras cu bicicleta. Nu o mai scosesem din “grota ei” de vara trecuta…am sters’o de praf superficial si am fugit. Am stat cateva ore nu foarte mult, dar pot sa spun ca se vedea ca a venit primavara. Gata cu gecile groase..toata lumea era in tricou sau tricou si geaca subtire, gata cu bocancii si ghetele lumea a trecut la adidasi si pantofi. Asa imi place…sa fie cald, sa fie weekend si nu fie lacuri si noroi.
Evident nu am fost singurele persoane care ne’am gandit sa iesim cu role si bicilete, in parcuri erau foarte multi ca noi, dar si pe strada erau multe persoane care se plimbam pur si simplu pe jos, usor si linistit bucurandu’se de ziua calda si frumoasa.
Dar acum incepe sa ma cuprinda nostalgia…de ce? Pentru ca incep sa realizez ca maine este iar luni…si ca maine din pacate s’a terminat programul meu de voie(in ultimele 3 saptamani nu am prea mers la ore cu regularitate) si trebuie sa merg la toate orele, normal. Zilele de luni sunt foarte nasoale…dau startul la trezit dimineata…ore pana la 2-3…laboratoare dupa’amiaza…incepusem sa ma obisnuiesc in astea 3 saptamani cu trezitul la 10-11 si mers doar 2-3 ore la scoala...si in alea 2-3 ore nu faceam ore normal stateam in laboratorul de informatica.
Ei …asta e…trebuie si scoala(sau servici in cazul altora) nu?

2 comentarii:

  1. si eu am fost deprimat cand am vazut ca iar e luni.. da' oricum trece si iar vine vinerea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din fericire a trecut ziua asta...inca putin si e iar vineri:x

      Ștergere