6 martie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,
Mai am putin si o sa’mi iau permisul…abia astept. Tata vazandu’ma ca ma entuziasmez foarte tare m’a luat cu el cand a facut asigurarea la masina, a platit ce e de platit si a cumparat ce e de cumparat. M’am plictisit ingrozitor in ziua aia stand la cozi infernabil de lungi si completand hartii plictisitoare! Atunci tata mi’a spus ca si asta face parte din viata soferilor…nu doar condusul…din fericire nu a reusit sa’mi stinga pasiunea si nerabdarea cu care astept sa treaca cateva luni pana  sa am carnetul in portofel. De ce? Pentru ca am aflat ca pot sa fac tot ce a facut el intr’o zi intreaga stand la cozi infermale, in doar cateva minute fara prea mult efort.
 De exemplu coada cea mai lunga la care am stat a fost pentru rovinieta. Cand am ajuns in sfarsit acasa am intrat pe net…pe prietenul gogu’ si am cautat o modalitate de a cumpara aceste roviniete online. Si am gasit un site care mi s’a parut foarte bun. Aici am gasit tot ce ar trebui sa stiu ca sofer/viitor sofer despre rovigneta.
Bineinteles tata a spus ca un sofer adevarat nu intra pe un site si cumpara de acolo “pe intuneric” o rovinieta, dar i’am aratat site’ul si ce informatii si facilitati ofera si a ramas putin ingandurat.
La preturi nu am sesizat o diferenta fata de cele “traditionale” , si de aici pot fi cumparate tot doar pe un anumit interval de timp, pe care il alegi tu .
Aceasta firma are deja vechime, este infiintata in anul 2005 si are toate autorizatiile necesare, iar clientii(in numar destul de mare, dupa cum se poate observa din numarul de roviniete vandute pana in prezent) nu par nemultumiti.
Se pare ca l’am convins si pe tata…un sofer cu vechime…ca si partea asta mai urata a soferilor…cu multe cozi infernal de lungi si multe hartii de “umplutura”…poate fi simplificata la doar cateva clickuri. 

3 comentarii:

  1. Foarte dragute informatiile!:)App daca te-ar interesa link exchange,ma anunti:*Pupici!:X.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa iei repede permisul>:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. @Aniela Deby cu cea mai mare placere:) te'am adaugat acum:) :*
    @Denisa...asteptam:x mai am relativ putin;))>:d<

    RăspundețiȘtergere