29 martie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
Am primit o provocare de la B.D sa fac un cadou facut de mine cuiva si sa scriu despre asta…iti multumesc frumos de provocare si imi pare rau ca a durat asa mult pana cand am facut’o.

Avand in vedere ca nu prea ma pricep sa confectionez eu obiecte am ales sa’i fac cadou unui prieten mai de la distanta. In ce consta acest cadou? Pai i’am facut un filmulet cu majoritatea glumelor dintre noi si a amintirilor noastre atat din momentele in care eram efectiv unul langa altul, cat si din momentele in care am fost la distanta, si 2 desene. Filmuletul nu o sa’l urc aici pentru ca asa cum am spus mai devreme cuprinde lucruri destul de private si nu cred ca acea persoana ar fii de acord, dar desenele da.


Cum m’am simtit eu cand am facut acest cadou? Foarte bine. Este un prieten destul de vechi, un prieten foarte bun, cu care am avut parte si de bune si de rele (ca orice oameni ne mai certam si noi, dar din fericire ne impcam destul de repede). De la el am invatat multe, nu stiu daca si el de la mine, dar eu cu siguranta am invatat multe de la el…am invatat sa vad partea buna si din rau, nu doar din bine.
Cum s’a simtit el? I’am dat acest cadou aseara in jurul orei 21 si putin…iar el a ras pana cand am iesit eu pe la 1 si putin. A fost fericit si de la acel filmulet a pornit un mini maraton al amintirilor daca il pot numi asa. In filmulet eu am folosit doar anumite replici semnificative si memorabile, insa in privat am dezvoltat dupa fiecare replica + multe altele. Stau acum si ma gandesc…la cate intamplari si amintiri am spus numai aseara…am impresia ca il cunosc de o viata nu doar de 4-5 ani.
De ce l’am ales pe el? Pentru ca el ma face sa rad cel mai tare cu povestile lui, cu glumele si mistourile pe care le scoate pe moment, asa cum spune el “din buzunar”, pentru ca este unul dintre prietenii mei vechi, pentru ca este special pentru mine si poate cel mai important…pentru ca a stiut sa fie mereu langa mine cand am avut nevoie de asta.
De ce am facut cadoul asta? Cum am spus si la inceput…nu ma pricep la confectionat obiecte…si pentru ca mi s’a parut distractiv si reprezentativ…in desene este el, iar in filmulet sunt o parte amintirile noastre memorabile

10 comentarii:

  1. Sper că ți-a plăcut provocarea, mi-e mi-a plăcut cadoul care l-ai făcut! Deși sunt curioasă cum a ieșit filmulețul, dar mă mulțumesc cu imaginile :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi'a placut si mi'a facut mare placere sa o fac. Filmuletul a iesit ok, dar pentru binele reputatiei amandurora si pentru a evita ca cineva sa nu pateasca ceva de la atata ras am preferat sa nu'l fac public:)):d

      Ștergere
  2. :)))Dar mie tot trebuie sa mi`l dai:))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum am spus mai sus...nu cred ca acea persoana ar fi foarte incantata sa'l fac public sau sa'l vada si alte persoane:))

      Ștergere
  3. Cam dragut tipul din desene:-?

    RăspundețiȘtergere
  4. Rasul nu dauneaza grav sanatarii .... ar trebui sa il faci public :P sa ne simtim si noi bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa mai vorbesc si cu el si vedem la ce intelegere ajungem;)) probabil o sa'l postez:))

      Ștergere
  5. draguta postarea...si desenele :)
    mi-a placut faptul ca scrii cu atata placere despre cineva. nu intalnim prin viata prea multi oameni langa care sa ne simtim atat de bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte adevarat ca nu intalnim prea multi oameni care sa ne faca sa ne simtit cu adevarat bine...de aceea este bine atunci cand avem ocazia sa'i intalnim sa'i pretuim nu sa'i lasam sa plece

      Ștergere