22 martie 2012

Am o mare problema! Ma enerveaza la culme cand vad atat de multe persoane care pur si simplu cred ca tot ce zboara se mananca. Ma enerveaza persoanele care dau massuri idioate de genul : nu stiu ce copil are nu stiu ce malformatii sau nu stiu ce boala si yahoo ofera nu stiu cati centi/mass sau daca nu dai mai departe ti se sterge contul de mess ca nu stiu ce. Ok…chiar ma enerveaza cand vad ca’mi apar mesaje d’astea…imi vine sa ma duc frumos la respectivul/respectiva si sa’i bag monitorul/laptopul pe gat..si daca intreaba “ce ai patit bay ai inebunit?” o sa’i raspund “nu…dar am primit mass in care zice ca daca nu fac asta o sa regret toata viata“.
Si pe langa massurile astea si toate de genul daca nu dai mai departe nu stiu ce patesti tu sau cineva apropiat tie…ma enerveaza sa tot vad pe facebook copii cu malformatii. Nu zic nimic…mi’e mila de ei…chiar imi e mila si am o stare foarte naspa cand aud de un caz de genul(unul real, cu context real) , dar ma deranjeaza cand vad pe facebook astfel de poze cu un text idiot in care spune ca daca dai share/distribuie copilul ala o sa primeasca nu stiu ce suma de bani. De ce ma deranjeaza si enerveaza? Pentru ca este o tampenie sa crezi asa ceva si pentru ca imi provoaca o stare proasta sa vad copiii aia foarte micuti cu malformatii foarte mari…imi dispare tot cheful de stat pe facebook sau facut altceva…si pentru ce? Pentru niste tampenii ireale de la niste idioti care nu au ce face decat sa’i indispuna pe altii…sau care sunt mult prea idioti si chiar cred ca facebook oferta suma respectiva pentru fiecare share.
Probabil acum multi se gandesc ca nu am suflet….ba am …dar am si minte…cum am spus mai sus mi’e mila de copiii astia…dar nu si de aia care tot posteaza si dau share la astfel de tampenii pentru ca aia merita (citez o profesoara din liceul meu) “impuscati si nerefacuti”.  Doar eu gandesc asa? Daca da….asta e…inseamna ca sunt o persoana ciudata si anormala, dar parerea tot nu mi’o schimb.
Din cauza tampeniilor de genul si a persoanelor care isi ascund mana sub bluza sau piciorul in pantaloni sau altele de genul …lumea nu mai ia in serios persoanele care chiar au nevoie de ajutor…cunosc cazuri de persoane care atunci cand intr’o insitutie vin persoane cu autorizatie si actele in regula sa ceara 1 leu -2 lei cat poti si cat vrei sa dai pentru un copil sau o persoana care chiar are nevoie de banii aia nu dau …si nu pentru ca nu ar avea….nu dau pentru ca nu mai au incredere…sunt atat de multe inselatorii incat nu mai poti sa ai incredere si sa ajuti acolo cu 2-3 lei cat poti o persoana care nu a fost atat de norocoasa ca tine.
Chestiile de pe facebook pentru mine sunt la fel ca si imaginea 
asta…exact acelasi model si aceiasi credibilitate…

6 comentarii:

  1. Multi oameni sunt enervanti pentru noi dar poate ca si noi suntem la fel pentru altii:d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat...poate si eu enervez lumea...dar ei ma enerveaza pe mine...si probabil nu doar pe mine:))

      Ștergere
  2. Asa sunt majoritatea oamenilor..draga mea:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru ca FB este sinonim cu divertismentul...cam greu sa faci campanii umanitare acolo...si cred ca nici nu stiu cat sunt de eficiente...
      nu, nu esti rea...cred ca destul de realista :)

      Ștergere
    2. Exact...pe fb intri sa te distrezi...nu sa iti strici toata ziua:|...si ms frumos ca nu crezi ca sunt fara suflet ci doar realista:d

      Ștergere