13 martie 2012

Am primit aceasta leapsa de la Anyela, mersi frumos >:d<

Pfff ce buna ar fi o masina care sa poata sa dea timpul inapoi…daca as putea sa calatoresc in timp…cel mai probabil…m’as intoarce cativa ani buni…cand imi doream cu fiecare particica din mine sa fiu la tara nu acasa. Da...atunci eram doar un copilas (nu ca acum sunt prea mare) care nu avea in minte decat joaca si distractie!!!
Imi amintesc ca atunci supararea nu tine mai mult de cateva minute…hai fie maxim o ora…dar dupa totul era ca inainte, parca nimic nu se intamplase. Nu’mi pasa de nimeni si de nimic, tot ce imi trebuia era sa ma joc si sa ma simt bine.
Imi amintesc ca din ultima zi de scoala, imediat dupa ore fugeam la tara si stateam acolo toata vacanta fara sa am macar intentia de ma intoarce mai devreme. Ajungeam acolo…luam bicicleta si fugeam …ma duceam sa ma joc cu prietenii mei.
Nu ma simteam nicaieri mai bine ca acolo, cu ei. Imi amintesc si acum de o faza cand o prietena(don't kill me) a umblat cu o cioara moarta…era legata cu o sarma si o tragea dupa ea ca sa ne arate ca nu ii mai e frica de mortaciuni. Saream garduri si ne urcam in pomi, ne rupeam blugii si alergam sa nu ne prinda proprietarii.
Am intrat intr’o scoala veche…inintial pentru ca era o masa de ping-pong acolo si voiam sa ne jucam, dar dupa joc am inceput sa cotrobaim prin “clase” si sa scoatem diverse lucruri de acolo, sa sperie persoane care treceau pe acolo, dar dupa  am fost prinsi si a trebuit sa bagam tot inapoi.
Sau daca nu pot sa ma intorc atat de mult…atunci as alege sa ma intorc doar 1-2 ani…in momentele in care exista o persoana deosebita cu care ma simteam foarte bine si aducea soarele in viata mea.  As vrea sa retraiesc unele momente  si de atunci…cand eram doar noi doi…si ne plimbam…glumeam si toate “nimicurile” alea de atunci care pareau importante.
Imi place adolescenta , dar pot sa zic…cu toata inima…ca parca tot cand eram mici era mai bine, ne distram mai bine parca, era mai linistiti….acum ne strasam si facem din orice nimic o maaare problema[ehehe specific varstei nu?].
Nu stiu daca o sa primesc vreodata un bilet pentru calatoria asta in timp…dar pana atunci…aleg sa raman un copil mare, sa imi pastrez vesnic sufletul de copil [cine ma cunoaste stie si poate sa aprobe…iar cine nu, dar vrea…nu e timpul pierdut:) ] 
Nu am poze cu noi de cand eram mici, dar am prieteni de cand eram mici si acum :)  



Leapsa merge mai departe la oricine doreste sa o preia:)

14 comentarii:

  1. Cu mare drag:*Si foarte interesanta calatoria ta in timp:d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :* este o calatorie foarte interesanta...nu pot sa zic ca am fost un copil prea linistit:))

      Ștergere
  2. cn a fost linistit in generatia noastra ?:))) nadie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da...din fericire nu am avut copilaria pe net ci afara:x :)) adolescenta..e putin din aman2:d:))

      Ștergere
    2. dak te prin la tara te leg de mne si o sa si adolescenta tot afara :)) :X traumatizata de mne :">:-#

      Ștergere
    3. =)) vedem noi cum o rezolvam si pe asta...k nah..vine acum vacanta:-" 2-3 zile tot ma ai pe cap>:) :))

      Ștergere
  3. nuuu :))) 2-3 zile tot te stresezzz putin aja ;x
    ma tin dupa tineee :X:X

    RăspundețiȘtergere