10 martie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , ,
Stiu ca se aude ca la sfarsitul lunii se va schimba din nou aspectul profilelor de facebook, de data aceasta general…nu stiu cat de adevarat este..dar trecem peste. Cu siguranta mai sunt persoane care vor sa scape de timeline’ul acela enervant.
Eh..eu am gasit pe un blog siteul asta: http://www.timelineremove.com/
Ce trebuie sa faci?E simplu: descarci un plugin pentru browserul pe care il folosesti, il instalezi si dupa poti sa’ti activezi sau dezactivezi timeline’ul dupa bunul plac.
Am facut si eu asta…dar ei bine se pare ca pagina mea de facebook seamana cu mine si este una mai speciala…mie imi arata vechiul profil, vechea interfata…dar tuturor celorlalti le arata ca am timeline…
Iar pagina blogului are timeline’ul active..nu il pot dezactiva cu acel plugin…ma gandesc ca poate din acest motiv le arata celorlalti ca am si la pagina personala timeline…dar intrebarea mea este de ce nu imi arata si mie?
Btw…ce am vrut eu sa fac este defapt a fost sa va sugerez cum sa scapati de acel timeline…pentru ca stiu ca foarte multi vor sa revina la vechiul profil, vechea interfata, dar nu reusesc.
Sper sa va ajute

4 comentarii:

  1. Acel plugin este un script care modifica doar aspectul si nu dezactiveaza Timeline-ul. Deci modificarile sunt vizibile doar pentru persoanele care au instalat acel plugin, restul vazand in continuare Timeline-ul.

    Eu nu prea vad rostul la astfel de plugin-uri... Folosesc Timeline-ul de cand era in stadiu beta si mi se pare o evolutie fata de vechea pagina de profil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi ca m'ai lamurit cu chestia cu script'ul...nu o stiam:-?
      Cat despre timeline...mie nu imi place..prefer vechea pagina, timeline'ul mi se pare mai dezorganizat...nu zic ca nu are si el frumusetea lui...dar ramane mai pe placul meu profilul clasic:d

      Ștergere