2 martie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
Pe mine ma deranjeaza…ma enerveaza..ma sacaie…o chestie. Cand te suna cineva sau iti da add pe mess/facebook...si nu cunosti persoana respectiva…intrebi cine e, nu?..eu asa fac…si ma enerveaza foarte tare cand primesc raspuns gen “o fata/un baiat” …adica acum serios…dupa voce(daca e la telefon) sau dupa id/nick/avatar vad si eu ce este(ce gen are).
Ma zgarie pe neuronii aia micuti si lenesi ai mei cand aud raspunsuri de genul ….nu poti sa zici “sunt X Y”?!?!…un nume care sa ma faca si pe mine sa’mi dau seama CINE esti nu CE esti…ca ma intereseaza mai tare in momentul in care vorbesc cu cineva sa stiu cine este…nu ce este.
E foarte interesant…hai sa purtam o discutie cu “o fata/un baiat”….frumos numele…chiar ma face sa’mi dau seama imediat cine este…cu siguranta o/il cunosc foarte bine…mi’a dat deja mult prea multe detalii…
Sau cand te suna persoane din astea pe care nu le cunosti…se prezinta “un baiat/o fata” si dupa te intreaba cine esti. Pay bay omule…nu tu ma suni? Tu ai numarul meu…eu nu’l am pe al tau…nu se presupune ca stii pe cine suni? Ca stii cu cine vorbesti?
Astea care va stiti ca faceti asa…spuneti’mi si mie o chestie…de ce o faceti? Adica sunati asa la orice numar gasiti prin telefoanele prietenilor “generosi” sau mai stiu eu pe unde…spuneti o multitudine de detalii despre voi(fata/baiat) si dupa vreti sa aflati cu cine vorbiti…care e scopul?
Si ma mai enerveaza o chestie…cand te suna cineva cu privat si nu zice nimic.
Ai prea multe minute ? Da’mi mie telefonul tau ca am eu ce face cu ele
Te plictisesti? Cum scapi de plictiseala daca ma suni fara sa vorbesti?
Iti e drag de vocea mea? Pay atunci vorbeste ca o sa auzi o latura mai draguta a vocii mele decat aia care te injura
Eu inteleg chestia asta intr’o situatie…cand iti e dor de cineva…dar persoana respectiva este ..nu stiu…suparata pe tine…Vrei sa vorbesti cu ea…dar nu iti raspunde la telefon…cand vede numarul/numele tau iti inchide…in situatii de genul…ok, suni persoana cu privat…si astepti sa zicem cateva secunde(4-5 sec) in care ii asculti vocea ..dar dupa tot vorbesti…ca asta e scopul tau nu? sa vorbesti cu persoana respectiva.
Sincer ..de ce sunati daca nu vorbiti?...mi se pare aiurea…la fel de aiurea ca si raspunsurile alea “un baiat/o fata” …stiu…sunt o persoana grea de cap…dar poate se gaseste cineva sa ma lamureasca si pe mine..

4 comentarii:

  1. Eu le inchid telefonul in nas :))) ca sa-i invat minte.
    Fiindca, bineinteles, si mie mi se intampla chestii din astea... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuie sa intelegi ca exista persoane care duc lipsa de activitate si fac tot felu' de chestii idioate.
    unii se cred mari si tari cand fac lucruri de genu'...
    :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @bucuros chiar sunt mari...mari enervanti;))

    RăspundețiȘtergere