11 martie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
nu s’au batut stai chill…cand am iesit eu oricum aveau de gand sa intre…se intalnesc maine….da’ nu stiu unde” . Minunat…exact asta imi doream sa aud…mai bine imi spunea ca s’au imbrancit putin in seara asta decat sa’mi spuna ca o sa se intalneasca maine singuri. Dar tot nu inteleg ce vrea Alex? De ce vrea sa vorbeasca cu Marius? …Si Marius?...el de ce accepta?...si nu apuc eu sa’mi pun toate sutele de intrebari in minte ca ma suna…dar nu Marius…
-Ai ajuns bine acasa?
-Da…de ce, te intereseaza?
-Bineinteles
-Ce vrei de la Marius?
-S’a dus deja cu para? Nu vreau nimic…doar sa vorbim…stai linistita nu ti’l umplu de sange si vanatai
-Sau el pe tine…oricum…explica’mi si mie
-Nu e nevoie…e o treaba intre noi..hai ca mai vorbim voiam sa vad daca ai ajuns bine

Si imi inchide…voia sa vada daca inca mai sunt cu Marius sau nu…Alex e gelos?!? …si imi suna iar telefonul…de data asta era cine trebuia.
-Spune’mi ce vrea Alex?
Si dupa ce s’a impotrivit si a incercat sa schimbe subiectul de cateva ori mi’a spus ca doar au vorbit afara despre diverse, nimic important si ca vrea sa se vada maine, sa fie singuri, sa poata sa vorbeasca linistiti fara sa’i intrerupa nimeni. Si mi’a promis ca nu o sa’l bata.
Cat de frumos poate sa fie? Iubitul meu si fostul meu iubit in acelasi loc doar vorbind.
Evident nu a vrut sa ma ia cu el si sa nu se duca nici nu’i trecea prin minte.
-Pay si daca te duci sa vorbesti cu el...noi nu ne vedem maine?
-Ne vedem…cat crezi ca stau cu el?
-Dupa o sa fi suparat sau nervos
-Cand o sa te vad pe tine o sa’mi treaca
Eh cu asta mi’a inchis gura si a reusit sa schimbe subiectul….s’a facut tarziu asa ca a inchis si a ramas ca ma suna de dimineata...Dar eu nu puteam sa adorm. Stiam sigur ca unul dintre ei o sa sara la bataie, dar nu aveam ce sa fac decat sa astept.
M’am trezit si am vrut sa’l sun , dar cand iau telefonul in mana vad ca am un apel nepreluat si un mesaj de la el. “sa inteleg ca inca dormi…nu insist ca sa te trezesc…te sun cand termin acolo..ai grija de tine. Te pup dulce:*”. Minunat…s’a dus deja acolo….iar la telefon bineinteles nu raspunde. Oare ce vorbesc? Ce tot vrea Alex de la el? …Cata! El trebuie sa stie sigur….e prietenul lui cel mai bun…dar nici el nu raspunde la telefon…ii dau mesaj “esti si tu cu ei?ce se intampla acolo?” Niciun raspuns…Leo!...si el ar trebui sa stie ceva nu? Doar e cel mai bun prieten al lui Marius….Nici el nu raspunde…astazi este una din zielele alea in care nimeni nu raspunde la telefon cand ai nevoie de ei…ii dau si lui mesaj “si tu esti acolo?suna’ma!!
Niciunul nu da niciun semn nimic…ma duc sa fac un dus scurt…cand ies sar sa iau telefonul dar inca nu aveam niciun semn…ma duc sa mananc, dar nu puteam sa mananc…stateam cu telefonul in mana si asteptam sa vibreze..sa ma sune sau macar sa’mi dea un mesaj…dar nu…
Au trecut cateva ore, dar in sfarsit imi raspunde Cata….”nu…nu stiu…acum m’am trezit…de ce? ” …Si iar a disparut entuziasmul meu.
Mai trec cateva ore si spre seara imi da mesaj Marius “ce faci intr’o jumatate de ora?” …nu ii raspund la mesaj, il sun, dar imi respinge…oare ce i’a zis Alex? E suparat… “nu am baterie…ma duc la Leo, il las la incarcat putin si dupa vin sa ne vedem …poti?” . Chiar daca zice ca nu are baterie…tot pare suparat…”bine…te astept” …si nu a mai zis nimic.
sunt jos…cobori?” Nu ii raspund doar cobor….era cu spatele asa ca il iau in brate pe nevazute si il intreb usor la ureche ce face. El ma intoarce repede si ma saruta
-Acum foarte bine…tu ce faci?
-Acum ca te vad…mai bine ca niciodata
Si m’a tinut in brate si sarutat in jur de jumatate de ora dupa care am plecat sa ne plimbam. Nu voia sa chemam pe nimeni…a vrut sa stam doar noi doi…si mie imi placea…dar totusi pe fata lui se vedea ca este ingandurat
-Ce ai facut azi cu Alex?
-Cu cine? Ce am facut azi? Cine e Alex?
-Nu te alinta acum …pari suparat…ce s’a intamplat acolo?
Nu mi’a raspuns…doar s’a uitat in ochii mei, m’a luat in brate si dupa m’a sarutat…dar in privirea lui inca avea urma aia de suparare, de ingandurare…Oare ce tampenii i’a zis Alex?..

6 comentarii: