19 februarie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,
Citesc mesajul de 2ori…nu stiam ce sa’i raspund…ma lasase fara cuvinte…”uite…eu stiu ca nu au trecut decat cateva saptamani de cand sunt impreuna…dar ceva ciudat s’a intamplat cu mine…imi e greu sa stau fara sa vorbesc cu tine…ma simt foarte prost cand nu stiu nimic de tine…simt nevoia sa’ti aud vocea in orice moment…si simt din ce in ce mai tare nevoia de a te tine in brate si de a te saruta…mai devreme am incercat sa’ti spun..dar nu am putut…vocea ta…a oprit’o pe a mea…dar…vreau…chiar vreau…trbuie…sa iti spun…eu…eu…eu te iubesc!!!” …l’am mai citit de inca 2 ori…nu stiam ce sa’i raspund..sau cum sa’i raspund…dar intr’un final imi fac curaj si ii raspund…”nu stiu cum…sau de ce…dar si eu ma simt la fel…imi provoci dependenta…si as vorbii cu tine non stop…imi doresc sa pot sa te sarut si sa stau la tine in brate cat mai mult…a trecut aproape o luna de cand suntem impreuna…si eu …si eu simt ceva foarte puternic pentru tine…nu pot sa’ti descriu…dar… cred…ca..si…si eu …te iubesc!!”

Nu mi’a mai raspuns…nici nu ma suna…iar eu am ramas citind ..iar si iar ..mesajul de la el…Intr’un final am adormit...dar tot cu gandul la acel mesaj ramasesm.
Suna telefonul…am crezut ca e alrama asa ca am apasat pe “inchidere” si am aruncat telefonul…dar dupa 10 minute sar din pat si imi amintesc ca nu avea cum sa fie alarma, ca este vacanta…caut telefonul…cand il gasesc…”1 apel nepreluat Marius:x ; 1mesaj necitit de la Marius:x”…citesc repede mesajul “s’a intamplat ceva sau nu poti sa vorbesti? Daca esti ocupata stai linistita vroiam doar sa’ti spun neata:*” …sa’i raspund la mesaj…sau sa’l sun…il sun ..vreau sa’i aud vocea sa pot sa ma trezesc mai bine....Ii explic ca am crezut ca e alarma, iar el incepe sa rada dupa care cu o voce foarte simpatica imi spune ca nu a vrut sa ma trezeasca..
-Am o surpriza pentru tine..o sa te faca sa uiti ca te’am trezit
-Deja am uitat….dar daca e vorba de o surpriza pot sa’mi amintesc
-Smechero…d’aia imi place mie de tine
-Acum faci pe simpaticu’ …si imi place…dar zi’mi ce surpriza ai?
-Pay daca iti zic unde mai e surpriza?
-M’ai pacalit(cu un ton trist sa’l fac sa se simta vinovat si sa’mi spuna)
-Nu mai tine…o sa vezi…si daca..o sa’ti zic
-Cand?
-Azi..promit
Si dupa se duce sa manance…si eu sa fac un dush…il mai “stresez” putin prin mesaje poate, poate il conving sa’mi spuna mai repede despre ce surpriza este vorba…dar el NU si NU…asa ca ii dau mesaje din 5 in 5 minute “acum imi spui? Ai zis ca’mi arati” …si iti trimit mesaje asa pana cand “nu…inca nu…acum ma culc…vorbim cand ma trezesc…ai grija de tine iubire te pup dulce”…mesajul a fost frumos…dar inca nu’mi zisese surpiza…”intai spune’miiii si dupa dormi cat vrei tu lenesule>:p”…nu mi’a mai raspuns…asa ca ii “biiineee>:p somn usor…dar sa sti ca m’am suparat pe tine!!”  …la asta mi’a raspuns..”stiu…si eu te iubesc:*”. Ca sa’i arat ca, chiar m’am suparat nu’i raspund.
Ma duc la calculator si deschid un film…dar dupa juma’ de ora primesc un mesaj de la Cata…”hai afara ca ma plictisesc tare..mergem sa ne dam cu punga sau sa bem o cafea/un suc ceva…viiiiii?;;)” ....ma plictisesc oricum…filmul nu pare asa de interesant…asa ca de ce nu…”vin…in cat timp?” …”un sfert de ora in acelasi loc ca de obicei” …E rapid…ma duc si eu repede sa ma schimb si fug…cand ne intalnim..eram doar noi 2…ne uitam unul la celalalt…unde mergem? Sa bem ceva sau ramanem afara prin zapada?
-Pe loc imi e frig…mergem sa ne dam de cateva ori cu punga si dupa ne incalzim la o ciocolata calda sau o cafea…e bine?
In sfarsit am cazut de acord…si eu inghetasem stand pe loc. Am fost sa ne dam cu punga ca sania era greu de carat dupa noi si lenea e mare. Era si Alex acolo…nu l’am bagat in seama , s’a dus Cata sa’l salute dupa care ne’am vazut de ale noastre. Dupa ce am inghetat si am rupt si punga…am mers intr’un local sa ne incalzim. Aici ne’am gasit cu Andrei, prietena lui si Anca…Cristi s’a dus si a luat’o in brate pe Anca, se pare ca nu stia ca vor fi acolo…si am ramas cu ei evident.
Dupa cateva minute ii suna telefonul lui Andrei…era Leo…se pare ca vine si el cu gagicasa si inca cineva…Nu’l mai vazusem pe Leo de la Sf Andrei…m’am bucurat cand am auzit ca vine si el. Nu dupa mult timp imi suna si mie telefonul…era Marius…cu greu am reusit sa’i inchid, trebuia sa’l conving ca inca sunt suparata pe el…dar imi da mesaj “eeeh ata ete…daca nu vrei sa’ti arat surpriza nu ti’o mai arat..eu am incercat” …il sun
-O faci intentioooonaaaaaat!!!(cu acelasi ton usor trist si suparat)
-Probabil ca da
-Spune’mi ce surpriza ai pentru mine sa’mi treaca supararea
-Nu iti zic
-Esti raaaauuuuuu
-Stiu…si tie iti place
-Acum nu’mi place…m’am suparat mai tare pe tine..
-Bine..
Si imi inchide…acum chiar m’am suparat pe el…Dar chiar in momentul ala intra Leo cu gagicasa…fara niciun “altcinva” cu care trebuia sa vina…cand se apropie de noi cineva imi pune maini la ochi pe la spate, iar Leo
-Sti cine e?

Un comentariu: