29 februarie 2012

De mai multe ori m’am gandit sa fac cateva modificari in camera mea…sa’i schimb putin aspectul…dar gandul ca trebuie sa merg la destul de multe magazine (nu sunt o persoana care sa stie exact ce vrea…ma decid pe moment..comparativ) si sa ma invart foarte mult pe acolo mi’a cam taiat de fiecare data elanul.
Initial nu prea eram de acord cu shoppingul online…deoarece ma gandeam ca sunt multe posibilitati de ati lua teapa…dar dupa ce am achizitionat primul obiect online..mi’am zis ca de acum numai online o sa fac majoritatea cumparturilor…in acel moment ma refeream doar la obiectele electrice…accesorii pentru pc/laptop/telefon sau electrocasnice...dar m’am gandit de ce sa nu incerc si cu mobila? Asa economisesc timp…vad o gama mult mai larga de obiecte care s’ar potrivii in camera mea..si totul de pe scaun sau din pat.
Si daca tot am zis de scaune si pat…Chiar mi’ar trebui si un scaun nou pentru birou….am gasit la acest magazin de mobila preturi pentru toate buzunarele la produse atractive.
“Hoinarind” prin acest shop online am gasit si niste saltele care par foarte confortabile si relaxante. La fel cum am spus mai sus…si la aceasta categorie preturile sunt pentru toate buzunarele .
In acest mod dupa cateva ore…ore pe care in mod normal le’as fi petrecut numai pe drumul pana la magazine, intre magazine si prin magazine… mi’am ales toate obiectele de mobilier pe care doream sa le schimb in camera mea.
Shoppingul online este viitorul…de ce sa nu ne acomodam cu el? Mai ales ca este foarte util…recomand shoppingul online …si nu doar shoppingul online de produse electrocasnice, ci si shoppingul online de mobila de exemplu…si mai recomand acest magazin de mobila..de ce recomand ? 1. Pentru ca este util…2. Pentru ca magazinul are o gama foarte variata de produse care se potrivesc fiecarui om…dupa gust si dupa buget

Un comentariu: