12 februarie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
-Te ascult ce s’a intamplat?
- Nimic important..dar cand vorbesc cu tine uit de restu’ si ma simt mai bine.
Cand am auzit asta mi’a aparut instant un zambet urias pe fata. Si iar ne’am luat cu vorba si iar s’a facut aproape dimineata.
Vorbeam zilnic prin mesaje, pe mess si la telefon. Ma atasasem foarte tare de el, cand nu vorbeam simteam ma simteam ciudat..simteam un nod in gat si un gol in stomac. Iar el stia asta si a vrut sa profite “asa repede ti s’a facut dor de mine? Am lasat telefonul la incarcat de dimineata:*” …”nu mi’a fost dor deloc de tine..nici nu am observant…de ce? Tie ti’a fost?” …nu reusesc sa’l mint niciodata..deci evident si de data asta si’a dat seama…”si te astepti sa te cred?..mie chiar nu mi’a fost.” Si am continuat discutia asta pana cand “bine…daca tot o ti pe a ta ca nici nu ai observat si nu ti’a fost dor deloc de mine…hai sa facem un mic joculet..sa vedem cine rezista mai mult fara sa vorbeasca cu celalalt”…”ok…dar crezi ca o sa rezisti sa nu vorbesti cu mine mai mult de 1h?”…”ma subestimezi..hai sa vedem”.

De ce am zis “ok”?...stiu ca nu pot sa stau prea mult fara sa vorbesc cu el…incepe sa fie ca un drog pentru mine…dar nu o sa cedez..nu nu ..nu o sa pierd in fata lui…o sa cedeze primu. Si am plecat la scoala…e ok ..asa macar pot sa fac ceva fara sa ma gandesc la el si la faptu’ ca nu trebuie sa’i dau niciun semn nimic.
-Te’ai despartit de Marius?
-De ce toata lumea ma intreaba asta?
-Pentru ca in general butonezi telefonul ala in continuu si azi de cand am venit la scoala nici macar nu l’ai scos din buzunar
-Nu ne’am despartit..suntem ok
Dar au continuat intrebarile…off..cum sa uit de el si sa reusesc sa nu’i dau niciun mesaj macar daca toata lumea imi aminteste de el?...in ore..scoteam telefonul din buzunar..ma uitam..niciun mesaj..niciun apel..intram in mesaje…ii scriam “un mesaj kilometric”…dupa care ma uitam la el cateva secunde..aproape de minut cu degetul deasupra butonului “trimitere”…si ieseam…NU..nu o sa cedez inaintea lui…dar de ce nu cedeaza odata?!?!?!
S’au terminat si orele…pe drum spre casa de obicei vorbeam cu el…cand am iesit pe poarta scolii am scos telefonul din buzunar si eram in dreptul lui in agenda si cu degetul deasupra tastei “apelare” ..dar am iesit si l’am bagat inapoi in buzunar…a fost cel mai lung drum spre casa.
Cand am ajuns acasa, am mancat..dupa care m’am dus sa fac un dush..dupa care m’am dus sa deschid calculatorul..el inca nu cedase..pe mess nu era…mai astept juma’ de ora..nimic…nu mai reusesc sa resist si ii dau mesaj..”bine gata..ai castigat..fericit?” …”foarte:x…chiar acum iti scriam acelasi lucru dar nu am apucat sa dau trimitere ca am primit mesajul de la tine:x” …M’am uitat la mesajul asta 5min…nu’mi venea sa cred..nu puteam sa mai astept 1min?...am asteptat o zi intreaga..de ce nu am mai asteptat un minut?...”ti’a luat cam mult…nu ma asteptam sa reusesti sa stai atat”…”mie macar mi’a fost dor de tine>:p si ti’am dat mesaj..tu nimicL ..”cum nimic? Acum ce fac?:* ” si intr’un final am cazut de acord ca NU o sa mai facem niciodata “joculete” de genul asta.
Dupa am vorbit la telefon pana am realizat iar ca mai e putin si rasare soarele.
-Hai ca s’a facut tarziu deja…ne bagam si noi la nani?
-(pe un ton usor trist, dar mai mult jucaus)Nu are rost sa ma contrazic cu tine..ca mereu ma pacalesti
-E bine ca ai invata..pay atunci…noapte buna..sa ma visezi frumos..si..eu…si vorbim de dimineata
A fost putin ciudat dar nu am zis nimic despre asta..i’am zis doar
-Bine atunci…vorbim maine…noapte buna, somn usor si vise pufoase
Si dupa am mai stat in jur de 5 minute pana am reusit sa inchidem.
Ca de obicei nu am putut sa adorm imediat…dar era destul de tarziu si a doua zi trebuia sa ma trezesc sa ajung si la scoala. Cand m’am ascuns si eu in patura mai bine primesc mesaj…e de la el..ma gandeam ca e foarte dragut …doar ce am vorbit acum cateva minute si acum mi’a dat mesaj sa’mi zica noapte buna…dar dupa ce am deschis mesajul am ramas mirata…nu’mi venea sa cred…acum inteleg si de ce a fost asa ciudat cand mi’a zis noapte buna..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu