27 ianuarie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Am ajuns sus…ma schimb si merg sa fac un dush…cand ies gasesc un mesaj..”ce faci? nu imi mai dai nici un semn de viata, m’ai uitat deja?..hai pe afara…te pup bleago:*:*:*” ..mesajul era de la Alex…l’am mai citit o data…imi era foarte greu sa cred ca este de la el…de cand ne’am despartit nu mai vorbisem deloc…probabil era vreo gluma sau ceva gen cum ii sta in caracter…asa ca ii raspund cu un mare nod in gat, ca nu cumva sa fac o greseala si el chiar sa vrea sa iesim in oras…”ai gresit numaru’?” …imi raspunde foarte repede ”normal ca nu…ce zici vi?”…wow…m’am uitat 5minute la cele 2 mesaje si inca nu realizam ca chiar sunt de la el…dar intr’un final ii raspund “sunt gata…in 10minute in parc?” …dupa ce imi zice ca e ok ma incalt din nou, ma imbrac…si ies in parc sa ma intalnesc cu el.
-Ai ajuns chiar mai repede decat ma asteptam, imi spune el cu un zambet larg pe fata in timp ce se apropia sa ma ia in brate.

Dupa ce m’a luat in brate am mers pe o banca si am inceput sa vorbim…despre ce s’a mai intamplat in ultimul timp..ce am mai facut. La un moment dat ma opreste si ma intreaba cine era baiatul cu care eram aseara afara.
-A facut cinste Andrei ieri, ca a fost ziua lui.
-Asta nu’mi raspunde la intrebare…ce legatura are una cu alta? Cine era tipul?
-Un amic a lui Leo…oricum ce importanta are?
-Asta vroiam sa te intreb si eu…ce importanta are?
-E doar un baiat de treaba, simpatic pe care l’am cunoscut aseara…iti pasa?
-Daca e doar atat…de ce erai si azi cu el?
-Stai putin…unu la mana ma urmaresti cumva?...si doi la mana de ce te intereseaza atat de tare? D’asta ai vrut sa iesim afara?
-Nu te urmaresc ca nu am nici un interes sa o fac…si eram doar curios.
-Doar curios? Sigur nu esti putin cam prea gelos pentru un amic? Ca parca asa ziceai atunci…ca ramanem amici.
-Exact…ca amic vreau sa’ti fie bine…nu sa umblii cu toti pampalaii…plus ca tie iti sta cel mai bine cand esti cu mine
-Asta cum ar trebui sa o iau?ca pe o insulta sau compliment?
Am continuat discutia asta…pana cand :
-Mah uite care e treaba…eu vreau sa ne impacam…mi’a fost dor de tine…si fie recunosc…nu’mi place sa te vad cu altu’
Cuvintele astea m’au lasat fara replica…pur si simplu nu puteam sa rostesc nici un cuvant…ce se intamplase cu Alex? Chiar era gelos?...ciudat…pentru ca el niciodata nu si’a manifestat gelozia atat de evident, dar sa mai si recunoasca, ca este gelos…deja era ceva mult prea mult. El era genul baiatul dorit de multe fete..si stia lucrul asta..motiv pentru care incepuse sa fie din ce in ce mai plin de el. O persoana care nu’l cunoaste deloc…doar din vedere si auzite…il considera automat un mare fitos, mult prea plin de el, dar eu l’am cunoscut altfel…l’am cunoscut cand nu era atat de plin de el..si cu prietenii vechi, adica cei pe care ii cunostea dinainte, nu se schimbase atat de tare si nu se comporta la fel. Nici cand eram impreuna nu se schimbase, avea acel ceva care ma atragea la el, si aici nu ma refer la fizic, pentru ca nu pun accent pe asta…ma refer ca ma intelegea…stia mereu sa fie acolo pentru mine cand aveam nevoie de cineva…stia cum sa ma alinte cand nu eram in apele mele…si chiar daca nu isi exteriorize atat de tare sentimentele…stia sa’mi arate ca tine la mine, ca eram o persoana importanta in viata lui pe care nu vroia sa o piarda. Era si putin din genul “baiatului rau”. Fiind consitiend ca sunt destule fete care il asteapta ii placea sa fie mereu vazut “bine” de altii…nu era genul care sa fie extreme de romantic…nu spun ca nu era…avea momentele lui in care era chiar foarte romantic…dar in general vroia sa para baiatul rau, care conduce relatia, care nu da nici o explicatie pentru faptele lui si care nu are limite impuse. Daca il cunosteai mai bine stiai ca toate astea sunt mai mutl doar de fatada.
Intr’un final am putut sa ma adun si sa’i spun
-Daca imi spuneai asta acum putin timp … Nu m’a lasat sa termin, a venit m’a luat in brate, ridicandu’ma putin si m’a sarutat, asa cum numai el stia. Cand m’a lasat jos a zambit si mi’a spus usor la ureche
-Nu trebuie sa imi zici acum…stiu ca a trecut ceva timp…stiu ca am gresit…dar acum imi pare rau si te vreau inapoi…si dupa sarutul asta…cred ca si tu. Gandeste’te si imi spui mai tarziu.
Dupa m’a mai saurtat o data si a plecat.
Minunat…acum chiar ca nu mai stiu ce sa fac…dupa ce m’a sarutat…in timp ce imi soptea la ureche ma gandeam la sarutul lui Marius...

3 comentarii:

  1. Shit! Un capitol super-dragut, asa de dulthe...:)) You made me soooo curious:) Abia astept sa aflu pe cine va alege, dar sunt sigura ca nu ne vei lasa sa descoperim prea curand.
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Nyx pot sa'ti spun ca la sfarstitul zilei de 1decembrie Rox o sa se decida...daca in capitolul 4 sau 5 nu stiu..cum nu stiu nici daca va fi Alex sau Marius

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) App, mi-ar placea o afiliere:D da-mi mail-ul tau ca sa iti pot da codul meu:D

    RăspundețiȘtergere