2 ianuarie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , ,

Berbec

2012 va fi un an linistit pentru tine. Intri intr-o perioada pozitiva pe toate planurile. Multe activitati pe care le-ai amanat vor reveni in prim-plan. Daca pana acum nu ai avut curaj sau nu ai vrut sa jignesti pe cineva cu parerile tale, acum esti hotarat sa nu mai tii in tine toate gandurile si sa spui de fiecare data totul, direct in fata. O sa ai parte de mai multa libertate, in special in dragoste si cariera.
Vor fi si cateva momente tensionate, dar si zile in care ai impresia ca nu se intampla absolut nimic demn de luat in seama, nici macar in urmatoarele 24 de ore.
Din punct de vedere al carierei nu se va intampla nimic relevant in prima parte a anului, ci abia in ultimele luni, cand este posibil sa apara o schimbare de job. Cei care activeaza in domeniul cultural, cantaretii sau actorii, de exemplu, vor avea un an plin si rar vor gasi un moment in care sa se odihneasca.
O sa ai parte de cateva momente norocoase pe plan financiar, insa nu te gandi la cadouri neasteptate, ci la banii care ti se cuvin in urma muncii depuse in 2011. In general, o vei duce bine cu banii, insa vor fi si momente in care simti ca nu ai cale de iesire. Daca ti se iveste ocazia sa participi la un concurs de talente sau la un eveniment de acest gen, nu ezita, pentru ca sansele sunt de partea ta.
Viata ta sentimentala intra intr-o faza calma, dupa perioadele turbulente de anul trecut. Tine minte: uita de trecut si traieste in prezent, in cazul in care ai avut parte de o despartire. Pe de alta parte, nu uita ca in cadrul cuplului poti oferi mereu mai multe decat faci acum si nu este vorba despre cadouri, ci sentimente.
 
Taur

In anul ce tocmai s-a incheiat, ai avut parte de cateva schimbari, insa si in cel nou venit vor avea loc cateva evenimente notabile. Esti o persoana ambitioasa si iti pui creierul la contributie de fiecare data cand se iveste o provocare. Aceasta atitudine te va face sa iesi in evidenta. Va fi un an in care vei straluci.
Profesional vorbind o sa ai parte de o imbunatatire, ceea ce va duce la o situatie financiara mai buna. Totusi, incearca sa nu iti stabilesti obiective greu de realizat, pentru a nu suferi o cadere psihica. De asemenea, atentie cu cine impartasesti ideile tale de proiecte. Risti sa ti le fure exact cei la care nu te astepti.
2012 iti va aduce cateva oportunitati bune de a face mai multi bani, dar vei pune la punct si o strategie pentru a ajunge sa cumperi locuinta sau masina la care visezi de ceva timp. Este adevarat ca pentru a avea parte de asta vei fi nevoit sa faci anumite reduceri in alte parti. Asta inseamna ca inainte de a cheltui, chiar si o suma mica, trebuie sa te gandesti bine.
Sentimental vorbind va o perioada stabila, insa nu e vorba de monotonie, precum in anii trecuti. Iti doresti ca partenerul de viata sa iti satisfaca toate dorintele, insa nu dezvalui nimic din ceea ce vrei. Avand in vedere ca nu iti poate citi gandurile, ar fi cazul sa spui cand vrei ceva.
Ai nevoie sa iti gestionezi mai bine timpul petrecut la locul de munca pentru ca stresul acumulat si oboseala pot sa iti slabeasca imunitatea si sa intampini probleme de sanatate. De asemenea, ia in calcul si suplimentele alimentare pentru a avea mai multa energie.

Gemeni

Anul 2012 va fi plin de evenimente. Te vei aventura in domenii necunoscute si vei explora zone in care nu ai calcat niciodata, insa vei fi nevoit sa faci si cateva compromisuri in viata profesionala si personala.
Pace si liniste, in general, pe plan profesional, doar ca uneori vei fi pus in postura de a face alegeri dificile. Totusi, asta inseamna ca dupa furtuna din 2011 va iesi soarele. Dupa mijlocul anului vei intra intr-o noua faza a carierei tale.
Erai pesimist in privinta banilor, insa o sa vezi ca situatia se va imbunatati. Nu trebuie sa iti faci mari griji in privinta viitorului tau din acest punct de vedere pentru ca vei fi luat prin surprindere.
Simti nevoia de mai multa iubire, dar si sa oferi la randul tau mai mult. Vei fi nevoit sa iti tii in frau putin emotiile, insa, cand o sa observi ca s-a intamplat ceea ce trebuia, o sa le poti aduce la suprafata. O sa fie nevoie de multa rabdare, mai ales la inceputul anului. In cazul in care esti singur, ai sanse mari sa gasesti persoana ideala in acest an.
La inceputul anului vor exista cateva probleme de sanatate, care te vor impiedica sa participi la un eveniment important, de la care nu iti doreai sa lipsesti, insa nu ai cale de intoarcere. Invata ceea ce trebuie din lectia asta pentru ca situatia a fost provocata de tine.
O sa oferi o atentie mai mare activitatilor culturale. Asta inseamna ca o sa mergi mai des la teatru sau chiar la diverse expozitii.

Rac

2012 va fi pentru tine un an in care vei fi ca o floare ce infloreste primavara. Cei care stau in apropiere de un oras mare au sanse destul de mari sa se mute, ceea ce le creste si sansele de reusita profesionala. Pace si calm in viata ta personala, iar spre sfarsitul anului vei fi nevoit sa iei o decizie importanta. Mare atentie la oamenii care par mult prea buni cu tine, sigur au un interes ascuns si nu iti vor binele.
In privinta carierei vei fi nevoit sa depui putin mai mult efort pentru a te asigura ca locul tau nu va fi luat de cineva care nu il merita. Daca ai de-a face cu o persoana inrudita cu sefii, nu are rost sa te agiti pentru ca oricat de mult ai lucra, rudele au prioritate.
Pe de alta parte, daca pornesti la drum cu sanse egale cu contracandidatii tai, munceste cat poti de mult ca sa iti asiguri functia. Important este si un eveniment ce va avea loc in prima parte a anului, dar care isi va arata rezultatele abia in ultima parte a lui 2012.
Financiar o sa stai mai bine. Cei care lucreaza in comert vor mentine echilibrul, in timp ce nativii nascuti in ultima parte a lunii iulie vor avea parte de o imbunatatire. In cazul in care dispui de o suma de bani, nu o investi pe toata intr-un singur domeniu pentru ca risti. Diversifica-ti portofoliul.
Sentimental, lucrurile vor sta mult mai bine. Este garantata stabilitatea in relatia de cuplu. 2012 este anul in care se vor indeplini cateva dorinte care pana acum erau la stadiul de vis. Fii mai sincer si putin mai deschis fata de partenerul de viata pentru ca acesta, la randul sau, sa iti inteleaga sentimentele. Este momentul pentru a indeparta norii din relatia voastra.
Nivelul de energie va fi mai mare fata de anul ce se incheie, tocmai pentru ca te-ai mai eliberat din proiectele de la locul de munca. Psihic se observa o imbunatatire.

Leu

Un an in care vei bifa cateva reusite in calendar. Trebuie doar sa ai rabdare si sa nu te grabesti pentru a nu forta prea mult mana destinului. Asteapta linistit la locul tau si totul o sa vina de la sine. Va fi un an minunat pentru artisti, talentul le va fi recunoscut si vor avea parte de contracte importante.
Pe de alta parte, familia va avea nevoie de mai multa atentie si o sa fii pus in situatia de a face cateva compromisuri pentru ca persoanele dragi sa nu aiba de suferit. In ultimul trimestru al anului te va cuprinde o stare de lene si ai vrea sa renunti la job, la scoala, la tot, numai sa stai acasa si sa dormi.
La locul de munca incearca sa nu propui proiecte ce ii pot afecta pe cei din jur, pentru a nu atrage critici si nemultumiri. Axeaza-te pe ceea ce te priveste direct si mergi pe drumul acesta. In ultima parte a anului, in ciuda faptului ca esti lipsit de orice tragere de inima, o sa ai parte de cateva castiguri financiare suplimentare.
Insa, pana atunci, "economie" este cuvantul anului. Nu face excese atunci cand nu este nevoie pentru ca bugetul este fix si risti sa exagerezi cu cheltuielile.
Nu musca mai mult decat poti mesteca. Aceasta zicala este valabila in viata personala. Nu te aventura in ceva ce crezi ca nu este potrivit pentru tine. Asta este valabil pentru nativii singuri. Cei care sunt implicati intr-o relatie sau casnicie vor avea parte de momente placute, insa nu iesite din comun.
In prima parte a lui 2012 vei fi foarte ocupat, dar fa in asa fel incat sa ai timp si pentru odihna. Daca iti vei suprasolicita organismul, la un moment dat va ceda si abia atunci vei realiza cat de mult ai gresit.

Fecioara

Un an in care vei avea parte de cateva provocari ce te vor face sa te simti cand fericit, cand la pamant. In general, vei avea nevoie de multa rabdare, ceea ce nu este dificil pentru tine avand in vedere ca nu esti o fire foarte vulcanica.
La birou vor interveni cateva schimbari ce te vizeaza direct. Te vei bucura de o marire salariala, insa si responsabilitatile vor fi mai multe. Iti vei testa abilitatile creative si vei fi uimit de ceea ce poate sa iasa din mainile tale. Pe la mijlocul anului vei avea de trecut cateva hopuri si va trebui sa faci cateva alegeri dificile.
Desi salariul va fi mai mare, nu te arunca la cheltuieli inutile, mai ales ca spre sfarsitul anului vor interveni cateva evenimente si vei avea nevoie de bani. De asemenea, daca lucrezi in comert, fii atent in ce investesti.
Cu dragostea vei sta mai bine, casa iubirii fiind cea mai avantajata in 2012. Asta inseamna ca vestile bune vor veni una dupa alta si te poti pregati de nunta, daca esti implicat intr-o relatie de mai mult de doi ani.
Ceva mai multa atentie la sanatate pentru ca te-ai concentrat asupra altor probleme si te-ai neglijat. Ar fi bine sa incepi anul cu un control medical.

Balanta

Viata va fi mult mai usoara si multumitoare pentru tine in 2012. Dispui de mai multa libertate, dar si de mai multa incredere, ceea ce te va ajuta sa duci la bun sfarsit mai multe proiecte incepute in urma cu cateva luni.
Daca nu te-ai axat pe un domeniu anume, anul viitor in mod clar te vei realiza din punct de vedere profesional. Totusi, nu te grabi. Asta inseamna ca atunci cand primesti o propunere de job, nu accepta inainte de a fi sigur ca este ceea ce te defineste. Tine cont de faptul ca cel mai bine te simti cand lucrezi in echipa.
Pe plan financiar se anunta stabilitate in anul ce urmeaza. Cu toate acestea, asigura-te ca nu faci cheltuieli inutile pentru ca ar putea sa apara cateva in plus legate de starea de sanatate a cuiva din familie. De asemenea, ai putea sa investesti in achizitionarea unor electronice sau electrocasnice. Sfarsitul anului 2012 te va prinde cu mai multi bani in portofel fata de acesta.
Din ceea ce s-a intamplat in 2011 pe plan personal ai invatat exact ceea ce trebuie si nu vei repeta greselile. Fa-ti timp pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viata si incearca sa ii intelegi sentimentele. Daca nu iti analizezi comportamentul, frustrarile si temerile, risti sa ajungi intr-un punct mort al relatiei. Dupa ce o sa reusesti sa iei in seama toate aceste lucruri, relatia voastra se va "maturiza".
Prima jumatate a anului va fi buna din punct de vedere al sanatatii. Mai multa atentie in ultimele zile si nu ignora niciun posibil simptom.

Scorpion

Noile proiecte iti dau aripi in 2012. Trebuie sa treci intr-o alta etapa a vietii tale. Este vorba despre un pas pe care ar fi trebuit sa il faci de mai mult timp, insa tot amanai.
Vei avea de luat cateva decizii importante cu privire la viata profesionala, asa ca tine cont de toate sfaturile primite de la cei care au mai multa experienta in domeniul in care lucrezi tu. Totusi, asteapta-te si la cateva hopuri pe care le vei intampina din cauza unui coleg foarte competitiv. Rezolvarea vine din partea altui coleg, care ti-a fost alaturi si in trecut.
Casa dragostei va suferi cateva schimbari si vei avea parte de unele momente furtunoase. Totul se va termina cu bine si, spre surprinderea ta, o sa te bucuri ca s-a intamplat asa ceva. In a doua parte a anului vei explora teritorii noi pe plan afectiv. Vei descoperi sentimente pe care nu le-ai mai trait.
Nivelul de energie va fi mai ridicat fata de 2011, lucru ce te va ajuta pe toate segmentele vietii. Totusi, ai grija la dieta si fa mai multe exercitii. Nu ar strica si un control medical total pentru a te asigura ca totul este in regula.

Sagetator

Nu vei intampina dificultati in urmatorul an. Ba, din contra, in prima jumatate a lui 2012 toate iti vor merge struna si vei castiga teren mai ales in cariera. Sunt sanse de a face o schimbare in privinta locuintei sau carierei. Vei fi incarcat cu energie pozitiva, care te va ajuta sa bifezi cateva reusite in viata personala.
Anumite greseli facute in trecut la locul de munca te vor ajuta acum sa iei deciziile corecte, astfel incat sa te asiguri ca momentele neplacute nu vor reveni in actualitate. O sa ai de trecut cateva teste, insa, lucrand impreuna cu cei din jur, o sa reusesti sa treci cu bine de tot.
Lucrurile vor sta mai bine din punct de vedere financiar, mai ales pe timpul verii. In cazul in care ai credit la banca, gandeste-te serios la o refinantare pentru ca te-ar putea ajuta.
Pentru cei necasatoriti, anul 2012 va fi decisiv. Asta inseamna ca fie relatia va evolua catre o casatorie, fie poate fi vorba despre o despartire. Cei care se despart nu vor avea timp sa se obisnuiasca cu aceasta stare pentru ca in foarte putin timp vor gasi un nou partener.

Capricorn

La inceputul anului va trebui sa faci fata unor mici provocari, insa din luna a treia pana la sfarsit atmosfera va fi una calma.
In plus, vei avea parte de o perioada de succes din punct de vedere profesional. Vei semna cateva contracte ce iti vor aduce un castig financiar substantial. Cu banii primiti vei achizitiona un lucru de care avea nevoie intreaga familie.
Fii atent in momentul in care interactionezi cu persoane ce sunt platite de la bugetul statului pentru ca acestea vor incerca sa te atraga intr-o cursa.
Astrele prevad un an fericit din punct de vedere personal. Totusi, e de dorit sa iti exprimi mai bine sentimentele. Ai impresia ca partenerul de viata stie ce simti, insa uneori este nevoie si de cateva cuvinte care sa acompanieze faptele. Sfarsitul anului te asteapta cu o surpriza de proportii, pusa la cale de cel drag.
Datorita faptului ca iti vei gestiona mai bine timpul, nivelul stresului va fi mai mic fata de anul ce tocmai se incheie. In a doua jumatate a lui 2012 te vei relaxa mai mult si asta se va observa si in starea de sanatate.

Varsator

Anul acesta o sa ai parte de roadele proiectelor pe care le-ai realizat in 2011. Bucura-te de ceea ce ti se intampla pentru ca meriti.
Nu ar strica de acum inainte sa dai dovada de mai multa solidaritate cu cei aflati la nevoie pentru ca si tu ai putea fi pus in situatia lor.
Inarmeaza-te cu multa rabdare prin lunile aprilie-mai pentru ca va fi nevoie sa iti pastrezi calmul la locul de munca. Daca vei reusi sa fii echilibrat in aceasta perioada, o sa ai parte de un succes profesional. Va merita efortul de a-ti musca buzele de fiecare data cand cineva te enerveaza.
Sa nu ai incredere in persoanele pe care abia le cunosti. Asteapta macar cateva saptamani inainte de a le spune detalii despre viata intima. Nu te arunca in ceva de care nu esti sigur pentru ca risti sa dai de ape tulburi.
Financiar vorbind, va fi ceva mai bine decat in anii trecuti. Nu te astepta la un castig la loto sau o mostenire, ci pur si simplu o schimbare de cariera, care atrage dupa sine un salariu mai mare sau o marire salariala la actualul job.
Pasiune si romantism. Asta se arata in 2012 pe plan personal. Vei avea parte de experiente cel putin inedite, care te vor face sa simti lucruri noi pentru cei din jur.

Pesti

Calm si liniste. Cam asa arata 2012, asta dupa ce in anul ce se incheie ai avut parte si de cateva momente de foc pe toate domeniile. Acorda-ti mai mult timp pentru viata personala si stai mai mult in preajma celui drag. Altfel, risti sa te "casatoresti" cu jobul si sa ratezi momentele importante de acasa.
La locul de munca ai parte de o reusita pentru care ai muncit mult in ultimele luni. Poti spune ca esti binecuvantat. Cu toate acestea, o sa ai parte si de cateva provocari ce te vor tine in "priza" cel putin cateva saptamani in jurul lunilor iunie-iulie.
Ai grija la bani si nu face excese in timpul anului pentru ca prin decembrie se anunta cateva cheltuieli la care nu te astepti. Nu ceda chiar daca vezi ceva de care ai nevoie prin casa. Gandeste-te foarte bine inainte de a pune mana pe portofel.

In privinta relatiei personale, va trebui sa fii putin mai atent la partenerul de viata, pentru ca acesta s-a simtit pus pe locul doi in 2011. Fie ca ai petrecut mult timp la munca, fie ca ai fost ocupat cu alte probleme ce au tinut de familie, cel drag nu a trecut peste aceste detalii si l-au durut momentele de neatentie.
Ai tinut cateva diete, insa nimic nu a dat roade si te intrebi ce trebuie sa faci pentru a te simti bine. Nu mai lua in seama tot ceea ce citesti pe Internet sau ceea ce iti spun cei din jur si mai bine mergi la un specialist.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu