26 ianuarie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Suna telofunul…mesaj…”hai la o cafea” de la Cata. Ma uit la ceas : 11:15…ma ridic repede din pat si fug sa fac un dush, dupa care ma imbrac sa plec la scoala. In timp ce imi faceam ghiozdanul ii raspund si lui Cata “nu mi.a sunat ceasu’ azi…nu mai am timp si de cafea…sper sa ajung la scoala”….cand eram gata sa ies pe usa “hellloooo e 1 decembrie…nu se face scoala…”. Dupa ce am citit am aruncat ghiozdanul de pe umar si o injuratura discreta mi’a scapat printre buze. “atunci…eu sunt gata…in cat timp esti la mine?”…Daca tot ma pregatisem sa plec… la scoala nu ma duceam…baiatul ma invita afara…de ce sa’l refuz? …”in juma’ de ora..vezi pe cine mai chemi”. Ok…juma’ de ora…in juma’ de ora ma plictisesc si adorm inapoi asa ca  mai bine deschid calculatorul si intru pe mess. Marius era on…intru si eu tot on, chiar daca initial aveam de gand sa stau pe invisible. Vad ca nu ma baga in seama…ei bine nici eu pe el…asa ca intru pe youtube si ma apuc sa ma uit la tot felul de videoclipuri ciudate/interesante/amuzante. “mai intarzii putin” de la Cata….in timp ce’i scriam un mesaj care “sa’l incurajeze” sa se grabeasca ma baga in seama Marius asa ca nu dau trimitere. Dupa banalele “buna/cf?” a inceput baiatul sa’mi povesteasca cat de bine s’a simtit el aseara..cum nu a putut sa doarma ca se gandea la mine…si multa, multa vrajeala ieftina de pe google. Intre timp mai primesc un mesaj de la Cata “sunt gata…pleaca de acasa si vin’o tu spre mine”…ii zic lu’ Marius sa astepte putin…timp in care eu inchid calculatorul, dar intru pe mess de pe telefon…discutia parea mult prea interesanta ca sa o termin.
Ma intalnesc cu Cata, intre timp mai vorbisem cu Marius pe mess, dar inca nu terminase cu vrajeala de pe google. Ii arat si lu’ Cata si incepem amandoi sa radem. La un moment dat Marius ma intreaba daca nu vreau sa ies la un suc sau pe afara oriunde.
Ma gandeam sa’i spun ca sunt deja afara cu Cata si daca vrea sa vina si el.
-Nuuu, nu’i spune ca esti cu mine…spune’i sa vina aici , si plec eu si asa am niste treaba…si am o presimtire ca lucrurile o sa devina interesante daca ramaneti doar voi doi…spune’i sa’ti dea mesaj cand pleaca de acasa ca sa plec eu …imi rezolv treburile si iti dau mesaj sa imi zici daca pot sa vin sau intrerup ceva mult prea intens.
-Tu esti cam pus pe rele azi…in fine..ii zic sa vina aici si vedem ce iese.
Ii zic sa vina si ies repede de pe mess.
Ajunge…ma ia in brate…si ma pupa pe obraz dupa care continua cu aceiasi vrajeala ieftina de pe google. Cand vede ca nu mai am mult si incep sa’mi dau ochii peste cap..:
- Sa sti ca eu nu glumesc…si ce iti spun e adevarat.
-Nu am zis nimic
-Dar dupa expresiile tale nu pare sa ma crezi.
-Ba da, te cred…este chiar foarte dragut ce spui tu, dar mi se pare ca te grabesti putin cam tare
-Si ce ar trebui sa fac? E vina ta…din cauza ta spun toate astea…de aseara tot vreau sa iti zic astea
-Si eu m’am simtit bine aseara..si te cred simpatic si de treaba…dar tot cred ca te cam grabesti
A continuat sa’mi explice ca nu se grabeste deloc, ca el chiar crede tot ce spune si dupa ce mi’a spus ca de aseara tot asteapta sa faca ceva …l’am intrebat si eu usor si nevinovata “ce?”…si atunci s’a apropiat mai tare de mine si m’a sarutat. Nu l’am oprit..si nici nu pot sa spun ca nu mi’a placut…dar eu nu aveam aceleasi planuri ca si el….eu vroiam sa ma impac cu fostu’. M’am ridicat si i’am spus ca trebuie sa plec
-Stai…te rog nu te supara..nu asta am vrut…dar nu m’am putut abtine..de aseara astept asta.
-Nu stiu daca m’am suparat, dar trebuie sa plec
-Pot sa te sun? Sau nu am nici’o sansa?
-Nu stiu ce sa’ti zic…daca vrei sa ma suni, ma suni, daca nu vrei, nu ma suni.
M’am imbracat, iar el s’a apropiat de mine sa ma sarute iar…dar de data aceasta nu l’am lasat…l’am pupat pe obraz si am plecat. Dupa ce ies il sun pe Cata
-Mersi…ai plecat repede.
-Oke…ce s’a intamplat?
-Marius vrea sa fim impreuna…m’a saurtat..si dupa m’a intrebat daca are sanse.
-Si ce e rau in asta? Oricum am vazut ca si tu ii aruncai niste sageti de cupidon din priviri.
-E simpatic nu pot sa zic ca nu…sau ca nu mi’a placut sarutul lui…dar ce fac cu Alex?
-Eu nu l’am vazut pe Alex asa interesat de impacare…plus ca ai putea sa’l faci gelos cu Marius.
-Sti ca nu merg gelozia si tachinarile pe Alex..
-Pay atunci…macar la caterinca..oricum el o sa plece si daca o sa te impaci cu Alex intre timp il lasi pe Marius.
-Eu nu sunt tu…chiar nu stiu ce sa fac
-Mah eu ti’am zis parerea mea…acum ramane decizia ta.
-In fine..ma gandesc si vad…mai vorbim.
Dupa ce i’am inchis…ajunsesem deja aproape de casa..dar am mai ramas putin pe banca din parcul din fata blocului…ce sa fac?...Tin mult la Alex si vreau sa ne impacam…dar daca tin asa mult la el de ce nu l’am oprit pe Marius…sau..de ce mi’a placut gustul sarutului lui. Am stat aproape o ora  pe banca aia…dar stiu ce o sa fac.

4 comentarii:

  1. Greu, greu, greu! Nu stiu foarte multe despre Alex, asa ca nu pot zice ca sunt team Marius sau team Alex. Astept sa vad ce-o sa se intample.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Nyx iti multumesc ca urmaresti destinul acestor tineri adolescenti...poate ca urmatorele capitole o sa te ajute sa alegi o echipa:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draguta poveste :) . Nu-mi vine sa fac altceva, decat sa citesc asta . :x

    RăspundețiȘtergere
  4. @Bumble Bee X ma bucur ca iti place:) te astept sa citesti si continuarea:)

    RăspundețiȘtergere