4 ianuarie 2012

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Aseara am vrut sa ma uit la un film si nu am mai gasit nimic interesant pe filelist asa ca m’am uitat prin calculator poate poate gasesc unul care sa merite revazut…ei bine am dat peste “50 first dates”. Am vazut filmul asta cu ceva timp in urma asa ca am zis ok . Cand l’am vazut prima data mi’a lasat aceiasi impresie ca si aseara…incredibil. Adica gestul lui “Henry” este incredibil…Cine l’a vazut probabil o sa’mi dea dreptate…iar pentru cei care nu l’au vazut si sunt “pasionati” de genul romance il recomand cu toata increderea.
Probabil nu l’au vazut toti asa ca nu o sa zic chiar tot filmul dar o sa va fac o mica idee.  Henry(Adam Sendler) este speriat de responsabilitati de aceea nu se intalneste cu fete de pe insula, ci doar cu turiste. Intr’o zi cand isi testa barca cu care avea de gand sa calatoreasca un an a avut loc o mica defectiune si a trebuit sa ajunga la cel mai apropiat mal. Aici a intrat intr’o cafenea unde a intalnit’o pe Lucy. Mai tarziu afla ca Lucy isi pierduse memoria temporara in urma unui accident , si retraieste ziua in care a avut loc accidentul(ziua tatalui ei de anul trecut) in fiecare zi, iar tatal si fratele ei ii ofera acest lucru.
Henry  chiar daca stia ca a 2-a zi nu isi va mai amintii de el…in fiecare zi “o face sa se indragosteasca de el”. Mie gestul acesta mi se pare chiar interesant…sa sti ca nu isi va aminti de tine, ca nu va avea nici cea mai mica idee despre cine esti, dar tu sa continui sa o faci sa se indragosteasca zilnic si sa o iubesti.
In fine…filmul merita vazut…iar ideea este absolute geniala dupa parerea mea…oare exista o asemenea persoana in realitate?...cam slabe sanse dar…stiti vorba aia “speranta moare ultima”

2 comentarii:

  1. Am vazut filmul la tv acum ceva timp si mi-a placut foarte mult, este...jos palaria! Adam sandler (unul din actorii mei preferati de comedie) si Drew Barrymore fac o treaba super!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Nyx ma bucur ca avem aceiasi parere:) te mai astept pe aici:)

    RăspundețiȘtergere