30 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , ,

29 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , ,
1. Iti faci buze de Angelina Jolie doar cu ajutorul rujului.
2. Ai telefon scump, pe care nu primesti nici un telefon.
3. Soneria telefonului e: cea mai difuzata piesa de la Kiss FM, o manea, ceva nastrusnic (cazy frog, te cauta un fraier etc.).
4. Garderoba ta contine: blugi cu talie joasa impodobiti din plin cu strasuri si/sau motive chinezesti (dragoni, flori, porumbei etc.) si/sau o fusta pe care o purtai la 10 ani in combinatie cu o pereche de colanti.
5. Fiecare propozitie din discutia cu prietena ta cea ma buna incepe cu fata – semn ca te-ai civilizat oleaca si nu mai folosesti fa.
6. Fiecare discutie la telefon se incheie cu te pup fata pa
7. Ai o masina despre care nu stii decat ca are 4 roti si un volan.
8. Detii o oja de culoare: magenta, cyan, rosu-carmin, negru, fuxia.
9. Stii sa gatesti: cereale cu lapte si apa plata cu lamiae, iar dupa 2ani de practica ti’ai dat seama ca nu conteaza ce ingredient din cele 2 retete pui primul.
10. N-ai fost in viata ta la munte (daca ai fost, ai urcat in tocuri cui).
11. Contul de Haifaiv e primul lucru pe care-l verifici dimineata.
12. Te machezi in bar/in autobuz/in masina (in mers sau la semafor).
13. Daca te saluta pe strada unul chel mai negricios si mai mic de statura crezi ca te-a salutat Ronaldo. Daca nu e chel, e Cristiano Ronaldo (diferenta dintre cei doi e nesemnificativa pentru tine).
14. Daca proful de la facultate (drept, comunicare, economie) iti pune 4 inseamna ca are ceva cu tine. Daca-ti pune 10 inseamna ca te vrea.
15. Telefonul (verde, roz sau alta culoare nefireasca pentru un telefon) e cu clapita si e cel mai bun aparat foto pe care il poate concepe mintea ta.
16. Daca partenerul de discutie pronunta cuvantul metempsihoza ai senzatia ca te face bolnava mintal.
17. Daca singurele cladiri din oras unde sti sa ajungi pe toate scurtaturile posibile sunt cluburile/barurile/discotecile/cluburile de striptise.
18. Daca primul lucru pe care il faci inainte sa te asezi pe “tron” este sa te uiti in oglinda
19. Daca te crezi centrul universului, miss frumusete anual si crezi ca toti se uita ciudat la tine doar pentru ca te invidiaza
20. Daca nuu iti ti singura geanta dar bagi in ea mai mult decat intr’o valiza.
21. Daca singurul lucru pe care nu il lasi niciodata din mana este telefonul pe care nu te suna nimeni niciodata, dar totusi te consideri o persoana prea importanta si cautata sa’l pierzi din priviri 2secunde.
22. Daca ai numai poze in ipostaze ciudate, cu "boticul" pus pe langa barbati sexy
23. Daca orice commentariu dat de tine pe facebook sau pe haifive contine "ce sexy esti iubita"/"te pup printesa"/"esti buna viata mea".
24. Daca iti comentezi toate pozele,inclusiv cele in care ai iesit varza cu ceva de genul "cam frumusica/sexy/buna eu"
25. Daca nu ai un mers "sexy"* chiar si cand nu e nimeni pe strada sau cand alergi
26. Te-ai enervat citind cele 25 indicii expuse mai sus, pentru ca se potrivesc in totalitate personalitatii tale si, desi le consideri niste chestii normale, te agaseaza gandul ca lumea te citeste de la o posta.


*=care face un om normal sa'si puna intrebarea "e beata sau nu stie sa mearga pe tocuri?".."e doar pitzy"

25 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , ,
Incep testarile/testele/examenele ...so...Succes daca situatia voastra seamana cu :

21 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , ,
Cine nu a auzit sau citit macar o data una din expresiile sau ceva gen “tinerii din ziua de azi sunt niste lenesi”/”vor numai sa leneveasca”/”nu vor sa invete nimic”/etc. ? Sa fim seriosi acum…exista cineva care nu a auzit sau citit pe vre’un site/forum/blog minim o data un om trecut de prima tinerete si frustrate de amintirile lui ca licean? Eu nu cred.. Bine nu zic ca nu e adevarat absolut deloc…e si adevarat…normal ca ne e si lene…da asta nu inseamna ca suntem analfabeti sau mai prosti decat ei …ca daca iei acum pe unu' din asta care toata ziua “tinerii de azi sunt niste lenesi care nu vor sa invete absolute deloc nici sa scrie sau citeasca nu stiu”  si il pui sa mearga la scoala o saptamana…sau 3zile nu o saptamana…dar 3 zile cu tot ce inseamna scoala si cursuri…ascultat/predat/teme…pai o sa vedeti cum ochii lui sunt mai incrucisati decat mazarea din legile lui Mendel. Nu stie nici sa scrie corect , de notiuni nici nu mai vorbesc…dar el se considera marele destept al lumii si vorbeste despre tinerii din ziua de azi .
Ma enerveaza cand dupa o stire sau o barfa tampita gen “x-ulescu a abandonat scoala”/”y-ulescu a fost examtriculat”/”z-ulescu nu stiu ce a facut la scoala”…imediat dupa asta se generalizeaza “tinerii din ziua de azi sunt niste analfabeti care nu vor sa invete nimic…stiu doar sa leneveasca”. Pai bine mah omule daca unu cu pasarele la cap lasa scoala sau e dat afara ca are prea multe absente sau mai stiu eu ce…de ce dracu ne bagi tu pe toti in aceasi oala? De ce cand sunt tone de elevi si studenti?….de unde stiu tu ca ala ii reprezinta exact pe toti?
Da s’a picat pe capete la bac anul asta…nu zic ca nu e vina elevului…ca e …nu a invatat…ca de un 6…hai ca poti sa inveti daca depui putin efort …da e si vina elevilor…e si vina profesorilor…si e si vina lu’ comunistu’ ala de ministru care baga camere in clase si paznici mai rau ca la criminalii in serie …cum dracu’ sa te mai concentrezi (in cazul in care ai invatat …ca sa recunoastem sunt si care nu o fac si care se incadreaza in descrierile alea) cand esti urmarit din toate unghiurile si in fata ai niste formulari si exprimari de iti amesteca informatiile(repet daca le ai) in cap mai rau ca o tornada.
Chiar ma enerveaza oamenii astea care nu stiu nici sa scrie si sa citeasca calumea dar comenteaza despre tot tineretul.  Vorbiti dracu’ de “x’ulescu care a abondonat scoala” , de y-ulescu care a fost exmatriculat sau de z’ulescu care nu stiu ce a mai facut si ala…nu mai vorbiti voi de toti ca vorbiti degeaba. Si la urma urmei fie ca va convine fie ca nu…noi ramanem…voi va duceti…si cand eu (zic de mine acum) “o sa fiu mare” (clasica vorba) si o sa vina un pensionar din asta cu vreo problema/cerere pe domeniul meu ….eu o sa’i zic asa “Imi pare rau…dar pentru ca nu stiu sa scriu, sa citesc sau sa vorbesc nu va pot ajuta”. Nu asa ma catalogat el fara sa ma cunoasca...nu asa ne'a catalogat pe toti ? 
Chiar ma enerveaza generalizarile si comentariile de genul…
Si acum…acum au bagat evaluarile astea initiale la toate clasele…si toate in aceasi saptamana…pai normal omule ca nu o sa se ia numai 9 si 10…adica sa fim seriosi…intr’o saptamana sa dai cate o lucrare la fiecare materie din toata materia de anul trecut…Mi se pare absurd sa ai cate 2-3 teste pe zi din toata materia de anul trecut…si cand o sa se ia note de 5-6…ce o sa auzi la toti? “Tinerii sunt niste analfabeti lenesi…de ce se duc la scoala nu sa invete?”…da nici unu’ din astea nu o sa zica “s’au luat note mici la materia x si y da s’au luat note mai bune la z…si au fost in aceiasi zi…au invatat si ei mai bine la una” nuuu o sa zica toti ca suntem analfabeti si prosti .…
E enervant...pentru mine cel putin e enervant...

20 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : ,

16 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
Păcătoasa69: sărumâna, părinte






Părintele_jaguar: SAL, fiica mea




Păcătoasa69: sal???
Părintele_jaguar: Să Ai Linişte
Păcătoasa69: aaa, da părinte, iartă-mă, eu nu prea le ştiu astea că numa´ ieri ne-am băgat netu´
Părintele_jaguar: eşti iertată…căci trebuie să iertăm chiar şi online…spune-mi, cu ce te pot 
ajuta la ceas de seară?
Păcătoasa69: păi iubite părinte, aş vrea să mă spovedesc şi am zis că îţi scriu aici ca să nu mă mai scol măine cu noaptea-n cap ca să merg la spovedanie
Părintele_jaguar: înţelept ai gândit…căci oricum dimineaţa e îngrămădeală mare că vin toate babele plictisitoare care nu au net. şi mai au şi păcate plictisitoare, fără un pic de cancan, nimic
Părintele_jaguar: că au înjurat, că n-au ţinut post, că n-au stins televizorul când era 
furtună…din astea
Părintele_jaguar: aşa că e o plăcere să asculţi o enoriaşă tânără aşa ca tine, cu un id care te îndeamnă să gândeşti la cele lumeşti…
Păcătoasa69: da, părinte, mă bucur că mă înţelegi
Părintele_jaguar: atâta doar că va trebui să plăteşti mai întâi…căci aşa e creştineşte…mai ales că biserica e săracă, acuma că ne-am băgat şi netu´, tre să ne luăm şi un router de 
wireless…să-l ducem la oraş să-l sfinţim…sper că înţelegi…
Păcătoasa69: da, sigur părinte, cât tre să plătesc?
Părintele_jaguar: fata mea, ştii că pe noi nu ne lasă inima să cerem, sau să zicem sume…cât vrea sufletul tău şi cât poţi…ştim că lumea e săracă, deci cât îţi îngăduie inima
Păcătoasa69:
bine părinte…50 de lei e bine?
Părintele_jaguar: 100 minim
Păcătoasa69: bine, părinte cât zici tu…da’ cum fac să-i plătesc online? deschid aci unde se bagă cd-urile şi îi bag acolo? sau ţi-i scanez? că nu prea mă pricep…
Părintele_jaguar: ai card?
Păcătoasa69: are bărbatu-meu
Părintele_jaguar: e bun atunci, păi până duminică ne aduce părintele Conexiu de la RDS o cutia milei digitală şi când vii la biserică, vii cu cardul şi îl scanezi acolo,bagi pinul şi cutia milei îşi ia cât crede de cuviinţă…
Părintele_jaguar: acuma poţi să-mi zici păcatele
Păcătoasa69: bine părinte…am minţit
Părintele_jaguar: LOL

15 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , ,

Ziua 1: Azi am sarbatorit 25 de ani de casatorie…si nu a fost prea mult de sarbatorit. Cand a venit momentul sa retraim noaptea nuntii, el s-a inchis in baie si a plans.
Ziua 2: Azi el mi-a zis ca are sa-mi spuna un secret. Mi-a zis ca e impotent si doreste ca eu sa fiu prima care afla acest lucru. De fapt nu mi-a zis nimic din ce nu stiam !! De fapt el crede ca nu am remarcat inca acest lucru.
Ziua 3: Casatoria noastra e pusa in dificultate. O femeie are dorinte. Ieri am vazut un film erotic si am izbucnit in plans.
Ziua 4: S-a intamplat o minune! Pe piata exista un nou medicament care ii va rezolva "problema"…se numeste Viagra. I-am zis ca daca va lua Viagra totul va fi ca in noaptea nuntii. Cred ca asta va avea un efect pozitiv. I-am inlocuit calmantele cu aceasta Viagra in speranta ca ii va creste si altceva decat pofta de mancare!
Ziua 5: Ce fericire !!!
Ziua 6: Ce frumoasa e viata!!! Dar e totusi dificil sa scrii cand faci asta…
Ziua 7: Cred ca Viagra asta i se ridica la cap. Ieri am fost la McDonalds si vanzatorul m-a intrebat daca vreau un Big Mac. El a crezut ca e vorba de el. E totusi dragut. Nu cred ca am fost mai fericita vreodata.
Ziua 8: Cred ca a luat prea multe pastile in week-end. Ieri, in loc sa tunda gazonul, a scos morcovii din gradina…folosindu-si noul lui prieten. Pe mine ma doare un pic locul ala.
Ziua 9: Nu am vreme sa mai scriu. S-ar putea sa ma prinda.
Ziua 10: Bine, trebuie sa recunosc: ma ascund de el! Vreau sa spun ca nici o femeie nu ar putea mai mult de atat. Cred ca lucrurile se inrautatesc. El isi ia acum pastilele cu coniac. Ce sa ma mai fac? Ma simt ca intepata de cuie pe tot corpul.
Ziua 11: Ma simt de parca as fi ametita. E ca si cum ai trai cu o masina de gaurit. Azi dimineata m-am trezit lipita de pat. Ma dor pana si subtiorile. El e un porc.
Ziua 12: Imi doresc ca el sa fi fost homosexual. Am incetat sa ma mai machiez, sa ma mai spal pe dinti…el e tot timpul in urma mea. Pana si cascatul a devenit periculos….
Ziua 13: De cate ori inchid ochii urmeaza un atac prin surprindere. E ca si cum ai dormi cu un crucisator in pat. Am probleme la mers si daca el mai incearca o data…o sa-l ucid cu mainile mele.
Ziua 14: As face orice sa-l pot opri. Nimic nu mai functioneaza. Am inceput sa ma imbrac ca o calugarita numai spre a-l opri dar asta il atîta si mai tare. Ajutoooorr !….
Ziua 15: Cred ca totusi o sa-l omor. Ma inteapa orice lucru pe care ma asez. Pisica si cainele nu se mai apropie de el. Nici prietenii nu ne mai viziteaza. Noaptea trecuta I-am zis sa se fu*a singur…si a facut-o…
Ziua 16: Nemernicul a inceput sa se planga de dureri de cap. Imi doresc sa-I explodeze scula. Cred ca o sa-i propun sa treaca din nou la calmantele lui.
Ziua 17: A incetat sa mai ia Viagra dar nu-si face efectul. Doamne! Iar vine inspre mine!…
Ziua 18: A trecut din nou pe calmante. Puturosul iar sta infipt in fotoliu la televizor cu telecomanda in mana asteptand ca eu sa fac totul in casa.
Ce fericire absoluta!!!

14 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , ,
"Obligativitatea uniformelor şcolare a fost eliminată de deputaţi, care au acceptat sugestia preşedintelui Traian Băsescu, conţinută într-o cerere de reexaminare. Este vorba despre Legea privind creşterea siguranţei unităţilor de învăţământ, trimisă spre reexaminare de către preşedinte toamna trecută.

Şeful statului a atras atenţia, în octombrie 2006, că uniforma şcolară devine o obligaţie suplimentară pentru familiile sărace, acest lucru putând constitui un motiv de abandon şcolar.
De menţionat că, spre deosebire de Legea referendumului, atât Senatul, ca primă cameră sesizată, cât şi Camera Deputaţilor au acceptat propunerile preşedintelui."
Asa suna o stire de pe realitatea.net
Posted by Zdwuby | File under : , , , , ,
O veste proasta va dau...lumea nu e plina de cocalari si pitipoance ....este plina de spoitori si satanisti ...nu stiu voi...dar eu mereu rad cand ma uit la interviurile de la Prahova TV

13 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , ,

11 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , ,
S'a terminat si vacanta asta dar...
"Ani de liceu,
Cu emotii la romana,
Scumpii ani de liceu,
Cand la mate dai de greu"


"Ani de liceu,
Cu prietenii pe viata,
Scumpii ani de liceu 
Ti-i vei aminti mereu"

10 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , ,
Femeile care beau un pahar de bere, vin sau tărie seara sunt mai sănătoase, cu cât înaintează în vârstă, decât cele care beau mult şi rar sau cele care nu consumă alcool, se arată într-un studiu publicat de revista PLoS Medicine.
Potrivit unui studiu efectuat pe 14.000 de femei, doamnele care beau cu moderaţie au mai multe şanse decât cele care beau mult sau cele care se abţin de la băutură să atingă vârsta de 70 de ani într-o stare de sănătate bună, informează bbc.co.uk.

Potrivit cercetătorilor, consumul de alcool cu măsură în decursul săptămânii este mai bun pentru sănătate decât consumul excesiv de alcool în weekend .

9 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , ,
"Fii linistit inchide ochii
Te vei trezi a doua zi iar noi vom fi langa tine
Vom fi acolo sa'ti spunem ca totul va fi bine"

7 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
Ce vede un romana cand se uita pe harta

6 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , ,

2 septembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,