30 august 2011

Posted by Zdwuby | File under : , ,

29 august 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , ,

28 august 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , ,
Nu stiu daca intra la promovare sau ce cauti tu...eu o pun aici pt ca imi place:x si se vede clar un mare progres!

25 august 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , ,

             S’a trezit un idiot ca altfel nu pot sa’i zic sa ne schimbe noua vacantele. Dupa ce ca era oricum exagerat de multa scoala acum e si mai multa…Dar unde dracu’ a asezat el alfel ? Ca a luat vacanta dintre semestre si a pus’o la un loc cu aia de iarna…deci nu a pus nimic in plus a schimbat data corect? Si aia de Paste cica a facut’o si pe aia de 2 saptamani. Bine aici nu ma deranjeaza ca am o saptamana in plus sa imi revin dupa toata mancarea aia de Paste, dar ma deranjeaza al naibii de tare ca fac scoala sa semene cu o inchisoare din ce in ce mai mult. Acum avem 3 permisii/an ca in armata pentru buna purtare, uniformele deja erau, camera de supraveghere erau afara, in curtea scolii acum sunt si in unele clase, cartele ca sa putem intra in scoala si iesi o sa avem din toamna…intrebarea mea acum e…cand devin obligatorii gratiile la geamuri?
Deci ala care e acum ministru educatiei e un idiot altfel nu’l pot numii sincer va zic chiar daca ma repet. Se plictiseste mult prea rau si ii debiteaza mintea la cate o aberatie din asta . De ce dracu’ mai faci uniforme daca acum avem cartele ca sa intram in scoala? Si la vara o sa ne vezi ca niste cai din aia care au tras la jug o zi intreaga. Uniforma extrem de aiurea pe canicula vara cate 6-7h/zi la scoala. Pentru o saptamana in plus de Paste ne’au taiat doua din vacanta de vara. Prefer sa merg la scoala dand pe afara si zguduind pamantu’ sub mine de la toata mancarea aia in exces de la Sarbatoare decat sa merg vara pe canicula la scoala.
Dupa ce ca in timpu’ anului abia trag de mine sa stau acolo..vara e si mai ca naiba…vara eu intru intr’o stare de lene mult mai avansata decat in restul anului si intr’o stare de somnolenta notorie…Ce fac? Ma duc la scoala sa dorm si sa tip in clasa din 5 in 5 minute in timpul orei “m’am plictiiiiisiiiiit”/”mi’e leeeeeneee”? si in loc sa ajung in 5minute la scoala sa ajung in juma de ora din cauza ca nu pot sa’mi ridic picioarele si le tar dupa mine cu ochii semideschisi??
O mare da foarte MARE tampenie si cine le’a facut ma repet e un mare da chiar extreme de exagerat de MARE idiot .
Vreau 3 luni vara cand e exagerat de cald sa faci orice pentru mine! Sa dorm 15h/zi si sa lenevesc toata ziua si sa ma distrez. Vreau vancata mea sa ramana asa cum e ea!!!

 Ia uite ce zic baietii astea “sunt 100 de zile in vacanta de vara ce bine cu toti vom petrece…“ pai sa fie in continuare 100 de zile sa nu se mai trezeasca cate un coate goale ajuns in scaun de ministru sa schimbe ca sa arate el ca poate sa fie mai communist decat raposatul Ceasca.

20 august 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , ,
Am o problema serioasa! Si am nevoie de ajutor sa o rezolv. Cum de exista oameni atat de penibili?Serios acum…astia care va simtiti ca despre voi e vorba…chiar asa idioti sunteti sau va prefaceti pentru ca asa credeti voi ca da bine?
Sunt pe net [si bineinteles pe facebook] o gramada de chestii care sa’ti ocupe timpul…si e ok…adica chiar iti ocupa timpul si la unele chiar si razi…daca esti un om normal…daca esti unul din idiotii de care am zis la inceput o sa te inspaimante si o sa’ti schimbe viata complet. Ma refer la testele/aplicatiile alea tampite gen “cum o sa mori”/”mancarea ta favorita”/”cum saruti”/etc. Chestiile astea mie mi se par o chestie amuzanta uneori cu care sa’ti umpli timpul. Dar nu’mi vine sa cred ca sunt persoane care chiar cred chestiile astea…Cum e fratilor sa intrati pe o idiotenie de aplicatie pe facebook sau sa faci un test care la sfarsit o sa’ti zica cum o sa mori si in loc sa te gandesti “cat de inventiv a fost tipul/tipa care a facut raspunsurile astea…funny n’ai ce zice are imaginatie” te gandesti cum o sa eviti ce scrie acolo pentru ca tu chiar crezi chiar daca acolo scrie ca o sa mori lovit de un baros care zboara din televizor. Nu o sa te gandesti ca e fictiune pentru amuzament o sa te gandesti ca trebuie sa scapi de televizor. Si multe alte chestii ca astea…serios uneori ma gandesc daca astea care reactioneaza asa la asemenea chestii sunt chiar idioti sau doar se prefac crezand ca intereseaza pe cineva… Cum o fi frate sa scapi de televizor ca o aplicatie care da raspunsuri random iti zice ca o sa mori din cauza lui…mai exact din cauza ca o sa iasa ceva din el care o sa te omoare…sau cum o fi sa nu mai saruti niciodata pentru ca o aplicatie creata doar pentru amuzant iti zice ca iti pute gura ca o canalizare .
Si mai sunt chestiile alea daca ai ochiii nu stiu ce culoare/daca ai parul nu stiu ce culoare/daca nu stiu ce chestii de genul ..nu’mi vin acum in minte mai multe exemple dar sunt multe . Cum sa crezi chestiile astea generalizate care poate se aplica la 2/5 cred ca deja e prea mult oricum si care mereu sunt numai de bine. Serios toate chestiile astea care le’am vazut pe net/mass’uri/prieteni care nu au cu ce’si ocupa timpul/si cum sa uit facebook da absolut toate sunt despre ceva de bine. Defapt chestiile astea sunt ce vrei tu sa vezi si cazurile alea care am zis eu un raport mult prea mare cu 2/5 sunt pur intamplatoare.
BAI treziti’va dracu’ si nu va mai prostiti atat cu chestiile astea…adica prostiti’va da nu le mai luati in serios ce dracu’…Si eu cand ma plictisesc mai fac teste din alea sau aplicatii dar ca sa rad oameni buni … “nu tot ce zboara se mananca” ati auzit de asta? Cu siguranta da…mai si ganditi…pentru ca daca nu sunteti idioti si doar va prefaceti pentru ca aveti impresia ca da bine in vreun fel sau altul TREZIREA va inselati…nu da bine in nimic…decat daca vreti sa impresionati idioti..sa’i faceti sa se gandeasca “bah uite ce idioti sunt aia…nici macar noi care avem dimploma in idiotenie nu am crede asa ceva”…daca asta vreti sa faceti…scuzele mele si va rog continuati.

15 august 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , ,


"Dar vine o vreme atunci, cand crunta viata
Iti duce prietenii, la kilometri dinstanta..."

14 august 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , ,

mie mi s'a parut chiar interesant cand l'am vazut;))

13 august 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , ,

eu stiam de o vorba veche "un mar pe zi tine doctorul la
distanta"..ei bine acum cateva zile mi'am schimbat gandurile cand am gasit asta:
Nu îngraşă. Are un conţinut caloric mult mai mic decât al altor băuturi alcoolice - 43 kcal la 100 ml în cazul celei cu alcool şi doar 17 kcal la 100 ml în cazul celei fără alcool. Atenţie însă! Pentru siluetă e nevoie şi de alimentaţie echilibrată.
Rehidratează după efort fizic. Cercetătorii spanioli au decis: consumul responsabil de bere, cu şi fără alcool, este o modalitate de a ne rehidrata după efort fizic. Berea reface pierderile de minerale şi vitamine care se produc prin transpiraţie, facilitând recuperarea după exerciţiul fizic, mai ales atunci când se realizează într-un mediu călduros.
Reduce riscul de pietre la rinichi. Berea are un conţinut redus de calciu şi este bogată în magneziu. Este recomandat consumul unui pahar de bere pe zi pentru reducerea riscului de formare a pietrelor la rinichi.
Risc mai mic de Parkinson. Mai multe studii au arătat că berea consumată în cantităţi moderate şi alţi câţiva factori ai stilului de viaţă se asociază unui risc scăzut de dezvoltare a bolii Parkinson, boală neurodegenerativă răs­pândită care afectează persoanele peste 50 de ani.
Creşte nivelul de „colesterol bun". Cercetările au demonstrat că un pahar de bere pe zi poate creşte semnificativ nivelul de colesterol bun. Astfel, suntem protejaţi contra bolilor de inimă.
Bună pentru stomac. Berea asigură protecţie împotriva bacteriei cunoscută ca fiind cauza majorităţii ulcerelor de stomac şi un posibil factor de risc pentru cancerul de stomac. Consumul de bere facilitează eradicarea acestui organism datorită unui efect antibacterian.
Este o sursă de antioxidanţi. Berea conţine antioxidanţi naturali, sursa lor fiind atât malţul (orz), cât şi hameiul. Cercetările au arătat că numărul antioxidanţilor din sânge creşte ca urmare a consumului de bere.
Ajută sistemul osos. Provenit din două surse naturale: apă şi în special orz, s-a dovedit că siliciul este important pentru sănătatea oaselor, îmbunătăţind chiar densitatea minerală a oaselor la femeile care primesc suplimente de siliciu prin dietă. În plus, siliciul din bere ar putea contribui la reducerea riscului bolii Alzheimer.
Este o sursă de fibre. Berea este o sursă de fibre solubile derivate din pereţii celulelor de orz, unul dintre ingredientele sale de bază. Două pahare de bere conţin în medie 10% din doza zilnică recomandată de fibre solubile, unele beri putând furniza până la 30%.

7 august 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , ,


KYSS - Of scoala



succes bah:p