10 decembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,
Ca tot mai e realtiv putin pana vine Mos Craciun am inceput sa trimitem scrisorile catre el. Dar oare cum arata scrisoarea unui obsedat de facebook?



Draga Mos Craciun,



            Stiu ca esti ocupat, dar cand ai putin timp liber intra pe facebook si da’mi accept ca ti’am trimis cererea de acum 2 saptamani.
            Sa sti ca eu am fost foarte cuminte anul acesta, nu am postat nimic jignitor pe peretele niciunui prieten, am dat accept la toti care au trimis cerere si nu am eliminat pe nimeni din lista mea de prieteni. Si acum ca am lamurit ca am fost cuminte(Facebook’istu’ like this) sa iti zic ce vreau eu de la tine, pe langa acceptul la prieteni. Pay vreau sa ma adaugi acolo ca fiind fiul tau(Son of Santa Claus dislike this)…mai vreau sa’mi dai like la poze si la postarile de pe wall…si sa nu uit…in cazul in care gasesti la poza aia cu noi 2 din vacanta mea comentarii care spun ca e fake contrazicei tu ca poate asa ne cred. Mai vreau sa’mi dublezi, sau triplezi cum poti tu,  numarul prietenilor si sa ii faci pe toti sa’mi dea minim cate 5 comm’uri si 5 likeuri.
            Eu mai am multe sa iti cer tie..d’aia ti’am trimis si un mesaj, probabil l’ai primit chiar in momentul asta. Stai linistit nu ti’am trimis nimic imposibil pentru tine…stiu ca degeaba iti cer sanatate, bucurii, iubire,etc..toate astea sunt imposibile pentru tine si restu’ ti le cer doar formal sa para interesanti nu ca asta si’ar dorii ei cu adevarat(Santa Claus like this) …si ti’am trimis scrisoarea de acum ca sa ma asigur ca ai timp pentru tot ce ti’am cerut. (Santa Claus dislike this)
                                                                                                           

                                                                                                            Cu drag,
                                                                                                                        Facebook’istu’ 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu