2 noiembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Facebookul tinde tot mai mult sa devina hifaiv…deja s’a umplut de “printese” si “shmecherasi” cu nikuri care mai de care, intrecandu’se in “valoare”. Daca nickul nu are minim 1 rand juma si il citesti cu usurinta si in mai putin de 2min nu e bun.
Ca orice pipita/shmecheras care se respecta autocometariile si like’urile o sa depaseasca numarul comentariilor si like’urile primite de la alti utilizatori. Iar din aceste autocomentarii nu o sa lipseasca bineintes clasicele si elementarele “k@m bn 3o a$a” “k@m FrUmU$3!/FrUmU$!K@ 3o” . Daca poza este reusita sau nu este total irelevant aceste autocomentarii o sa apara si in cele mai ciudate si hidoase poze cu respectiva pipitza/shmecheras.
Massurile din 5 in 5 minute si statusurile de genul ”$! m!3 k0mMuR! k@ aM pUs P0z3 n0! !nK3nD!@r3 ” in mod evident nu au voie sa lipseasca de la acei "valorosi" care se respecta.
Dar ce nu stim noi este ca o pipitza sau un cocalar din asta depun un efort incredibil de mare si au o minte sclipitoare. Ganditi’va numai cat v’ar lua voua sa nascociti un nick din ala? Mie personal mi’ar lua ceva sa ma gandesc la un nick “de valoare” (fara numaaar) de minim 1 rand juma. Dar ei nu…lor le vine intr’o fractiune de secunda . Si VoI nU aVeTi IdEe CaT e De GrEu Sa ScRi AsA sI cAt TiMp ItI iA sA sCrI o FrAzA pE cArE iN mOd NoRmA! O sCrIaI dEsTu! dE !EjEr. Mie mi se pare greu sa scriu doar cu litera una mare una mica, dar sa mai scriu in loc de s=$ sau a=@ sau e=3 sau i=!=l(aici e efort suplimentar ca trebuie sa iti dai seama cand e l si cand e i)etc. si tot asa una mare una mica. Ma apuca nebuniile mai bine nu mai vorbesc pe net sincer decat sa stau cate 2 minute minim pe fraza pe care normal o scriu in juma de minut. Dar ei nu…ei o scriu mult mai rapid decat mine daca scriu normal. Va imaginati cat exercitiu le’a trebuit?....deci depun efort  si au o minte sclipitoare.
Daca au mers 2m si facebook’ul le arata la check in ca sunt in alta parte o sa dea evident check in din nou chiar daca au dat si cu 2m in urma. Ca orice pipita/cocalar care se respecta o sa aiba check in’uri in fiecare metru patrat din oras/sat.
Nu erau destui dependenti de facebook….acum facebook’ul e plin de pitipoance si cocalari…ma intreb cat mai dureaza pana devine copia fidela (cu diferentele de aplicatii si infrastructura evident) a haifaivului. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu