8 noiembrie 2011

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
Toata lumea vrea sa faca o impresie buna…si unii se chinuie sa fie altcineva ca sa dea bine in fata altora…Mie chestia asta mi se pare o tampenie…Sa ma prefac ca’mi place ceva sau cineva numai ca ar “da rau” daca as zice ca nu’mi place…Sau sa ma imbrac intr’un anumit fel pentru ca X o sa inceapa sa aiba o parere proasta despre mine daca nu ma imbrac asa…dar daca ma imbrac cum vrea X o sa aiba o parere proasta Y…<<Off ce dilema>>...
Tu ai o parere despre tine…altul are alta parere....altu are aceiasi parere…si tot asa. NIMENI NU E PERFECT!!!  Nu incerca sa fi pentru ca nu o sa iti iasa…nimeni nu e si nici nu o sa fie cu adevarat perfect…toti avem calitati si defecte…dar calitatile astea si defectele pot fi vazute diferit. In ochii tai calitatile sunt calitati si defectele defecte…dar poate in ochii altcuiva unele defecte pe care le vezi tu el/ea le vede ca pe niste calitati…sau unele calitati pe care le vezi tu el/ea le vede ca pe niste defecte..si tot asa…
Oricat s’ar stradui cineva sa fie pe placul tuturor…nu se poate…pentru ca fiecare persoana e diferita si are propriile ganduri si pareri.
Daca Q te vede intr’un anumit fel si are o anumita parere nu inseamna ca e adevarata…Pentru ca s’ar putea sa existe un P care sa il contrazica cu desavarsire pe Q. Poate chiar tu esti acel P…parerea ta despre tine e cea mai importanta…si apoi a celorlalri..<<dar sa nu exagerezi si sa te consideri miss univers  si  tu  sa  fi  “muma padurii 2”
Cand cineva face cunostinta cu tine….isi face o prima impresie…poate falsa…poate adevarata…o sa’si faca o prima impresie…mai tarziu o sa se mai intalneasca cu tine…si o sa’si completeze sau corecteze acea prima impresie…si tot asa…poate azi are o impresie buna, dar poate maine ceva i se pare altfel si are si o impresie nu tocmai buna…importanta insa e impresia finala.
Daca impresia finala a unui om dupa ce te cunoaste e negative,critica…asta nu inseamna ca acum trebuie sa te schimbi ca sa fi pe placul acelei persoane.
Fiecare om are o personalitate…un fel de a fi..de a se imbraca..de a se comporta…propriul lui fel de a fi…Daca incerci sa fi pe placul tuturor..nu o sa mai ai propria ta personalitate…personalitatea ta o sa fie o guma…o plastilina care o modeleaza altii dupa cum vor ei…pentru ca tu ii lasi..
Important e cum te consideri tu <<da’ incearca sa fi cat mai sincer nu “sunt steaua stelelor, zana zanelor[faaraaaa numaaar]”>> si dupa cum te considera altii…altii poate si’au facut impresia aia gresit, poate nu asta e impresia lor defapt dar asta iti zic tie ca sa te tachineze, poate sunt invidiosi…sunt multi de poate…Si mai e importanta impresia de ansamblu…sunt importante si detaliile, dar daca cuiva nu ii place ceva intr’un anumit moment la tine nu inseamna ca acel cineva te critica sau are o parere proasta despre tine…

|Aici sunt completari la raspunsul ala care ti l’am dat…|

3 comentarii:

  1. Exact.Intotdeuna trebuie ca tu sa tii cont de parerea ta ci nu de cea a celor din jur ,caci te poate influenta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Altfel spus ,nu imi pasa de parerea celor din jur atata timp cat eu ma plac pe mine insami:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam asta e si ideea:p E important sa fi tu:P

    RăspundețiȘtergere